Hmmm anladımm o zaman kan ver kuzuAskm doktor bana kan ver varsada yoksada bakalım dedi doktor istedi yani kan vermemi yoksa bende idrar testinde pozitif bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmmm anladımm o zaman kan ver kuzuAskm doktor bana kan ver varsada yoksada bakalım dedi doktor istedi yani kan vermemi yoksa bende idrar testinde pozitif bekliyorum
KatılıyorumKızlar bence WhatsApp grubu açalım kadınlar kulübü bizi kaldıramayacak sonunda![]()
Hayır millet süreç nasıl işlemiş diye bakacak mesajlara ama biz zayıflama programı yapmışızzzz hahaha ama sabah aklıma düştü başladım resmen bence bzi birbirimize çok iyi geliyoruz ya da bana çok iyi geldiniz yaaaKatılıyorum![]()
Canım erken daha bence ama ben bile çok çok erken yapıp umudumu kırdım yine de gönlünü ferah tut Rabbim en iyisini bilirKızlar benimde bat 5 gün kaldı belirtilerim var ama laboquıck normal test yaptım tek çizgi bu ay jel kullandım . Çok ümitliydim ama belirtilerim devam etmesine rağmen umudu kesiyorumher ay umutlanıp adet olunca ağlama krizlerine giriyorum
Evettt Antalya neresiiBende Antalya djdjd yakınız kız
Şimdi vanilya napıyo acaba diyorum içimden varya anında bildiri geldi iyi misin canımEvettt Antalya neresii
Evettt Antalya neresiiBende Antalya djdjd yakınız kız
İyiyim şükür canım sen nasılsın sabah test yaptım negatif çıktı 1 saat inceledim çizgiyi göremedimŞimdi vanilya napıyo acaba diyorum içimden varya anında bildiri geldi iyi misin canım
Evettt Antalya neresii
Ne kadar merak etsem de ben de saldım ya artık adeti bekliyorum kafasındayımİyiyim şükür canım sen nasılsın sabah test yaptım negatif çıktı 1 saat inceledim çizgiyi göremedimartık yapmiycam bat tarihine kadar
![]()
İyiyim şükür canım sen nasılsın sabah test yaptım negatif çıktı 1 saat inceledim çizgiyi göremedimartık yapmiycam bat tarihine kadar
Acaba WhatsApp da kanal kuramaz mıyız nasıl ekliycez bir birimiziKızlar bence WhatsApp grubu açalım kadınlar kulübü bizi kaldıramayacak sonunda![]()
Bende öyle yaa bazen hamile değilmişim gibi geliyor bazen de kasıklarım ağrıyor olabilir diyorumNe kadar merak etsem de ben de saldım ya artık adeti bekliyorum kafasındayım
Ya aynı durumdayım benim belirtilerim yok oldu sanki bi tek midem bulanıyo o da belki soğuk almışımdır kasığım belim arada kendini belli ediyor şuan adet bekliyorum kafasına girdim erken olduğunu bile bile yaaBende öyle yaa bazen hamile değilmişim gibi geliyor bazen de kasıklarım ağrıyor olabilir diyorum![]()
Bende öyle yaa bazen hamile değilmişim gibi geliyor bazen de kasıklarım ağrıyor olabilir diyorumNe kadar merak etsem de ben de saldım ya artık adeti bekliyorum kafasındayım
Telefon numaralarından grup kurabiliriz anca kuzuAcaba WhatsApp da kanal kuramaz mıyız nasıl ekliycez bir birimizi![]()
Valla bende öyleyim akışına bırakalım artık napalımYa aynı durumdayım benim belirtilerim yok oldu sanki bi tek midem bulanıyo o da belki soğuk almışımdır kasığım belim arada kendini belli ediyor şuan adet bekliyorum kafasına girdim erken olduğunu bile bile yaa
Ya aynı durumdayım benim belirtilerim yok oldu sanki bi tek midem bulanıyo o da belki soğuk almışımdır kasığım belim arada kendini belli ediyor şuan adet bekliyorum kafasına girdimBende öyle yaa bazen hamile değilmişim gibi geliyor bazen de kasıklarım ağrıyor olabilir diyorum![]()
Aynen canım yaaa hayırlısı adet olacaksam da stres yapıp etkilemiyimYa aynı durumdayım benim belirtilerim yok oldu sanki bi tek midem bulanıyo o da belki soğuk almışımdır kasığım belim arada kendini belli ediyor şuan adet bekliyorum kafasına girdim
Telefon numaralarından grup kurabiliriz anca kuzu
Valla bende öyleyim akışına bırakalım artık napalım![]()
Aynen zkznksb,zknzkznsKızlar bence WhatsApp grubu açalım kadınlar kulübü bizi kaldıramayacak sonunda![]()
Kız benim kasiklar taş gibi olmuş bide sağ kasigimin biraz üst tarafı batıyorKızlar belirtiniz var nasılsınız ne kadar kaldı bat a regl olana var mı aranızdaa