Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Hayır millet süreç nasıl işlemiş diye bakacak mesajlara ama biz zayıflama programı yapmışızzzz hahaha ama sabah aklıma düştü başladım resmen bence bzi birbirimize çok iyi geliyoruz ya da bana çok iyi geldiniz yaaa🤗🤗kızlar hayret belim de ağırıyo adet mi olcam hamile mi kaldım anlayamıyorum ama sanırım adet

Kızlar benimde bat 5 gün kaldı belirtilerim var ama laboquıck normal test yaptım tek çizgi bu ay jel kullandım . Çok ümitliydim ama belirtilerim devam etmesine rağmen umudu kesiyorum :( her ay umutlanıp adet olunca ağlama krizlerine giriyorum

Kızlar benimde bat 5 gün kaldı belirtilerim var ama laboquıck normal test yaptım tek çizgi bu ay jel kullandım . Çok ümitliydim ama belirtilerim devam etmesine rağmen umudu kesiyorum :( her ay umutlanıp adet olunca ağlama krizlerine giriyorum
Canım erken daha bence ama ben bile çok çok erken yapıp umudumu kırdım yine de gönlünü ferah tut Rabbim en iyisini bilir

İyiyim şükür canım sen nasılsın sabah test yaptım negatif çıktı 1 saat inceledim çizgiyi göremedim 😂 artık yapmiycam bat tarihine kadar 🤭
Ne kadar merak etsem de ben de saldım ya artık adeti bekliyorum kafasındayım
[/QUOTE]
Bende öyle yaa bazen hamile değilmişim gibi geliyor bazen de kasıklarım ağrıyor olabilir diyorum 🫠

Bende öyle yaa bazen hamile değilmişim gibi geliyor bazen de kasıklarım ağrıyor olabilir diyorum 🫠
[/QUOTE]
Ya aynı durumdayım benim belirtilerim yok oldu sanki bi tek midem bulanıyo o da belki soğuk almışımdır kasığım belim arada kendini belli ediyor şuan adet bekliyorum kafasına girdim erken olduğunu bile bile yaa

Ya aynı durumdayım benim belirtilerim yok oldu sanki bi tek midem bulanıyo o da belki soğuk almışımdır kasığım belim arada kendini belli ediyor şuan adet bekliyorum kafasına girdim erken olduğunu bile bile yaa
[/QUOTE]
Valla bende öyleyim akışına bırakalım artık napalım 🫠

[/QUOTE]
Ya aynı durumdayım benim belirtilerim yok oldu sanki bi tek midem bulanıyo o da belki soğuk almışımdır kasığım belim arada kendini belli ediyor şuan adet bekliyorum kafasına girdim
Acaba WhatsApp da kanal kuramaz mıyız nasıl ekliycez bir birimizi 😂
Telefon numaralarından grup kurabiliriz anca kuzu
[/QUOTE]
Aynen canım yaaa hayırlısı adet olacaksam da stres yapıp etkilemiyim

Ya aynı durumdayım benim belirtilerim yok oldu sanki bi tek midem bulanıyo o da belki soğuk almışımdır kasığım belim arada kendini belli ediyor şuan adet bekliyorum kafasına girdim

[/QUOTE]
[/QUOTE]
Haklısın valla stres geciktirebiliyor bazen bekleyip görelim 🥰

[/QUOTE]
Haklısın valla stres geciktirebiliyor bazen bekleyip görelim 🥰
[/QUOTE]
Evet ya zamanında gelsin barii

Back
X