- 25 Eylül 2024
- 1.104
- 577
- 38
- 28
Ben de regl olcak gibi hissediyorum ya bel ağrısı dizlerde sızlama göğüste ağrıO batma benim bir haftadır var hiç geçmedieşimin kuzeni çok adet sancısı çekmişti 2 büklüm geziyordu gecikmenin 4. Gününde bile hala sancılıydı o gğn tesadüf öğrenmişti onları düşünüp umudu elden bırakmamaya çalışıyorum ama sancı moralimi bozuyor
Ben varım galiba var bişeylerNasılsnz kızlarr test yapan varmııı
Ben bebetimeHer testin değişiyor, predictor early 10 ve üzeri algılıyor. Awox 25 ve üzeri algılıyor. Kasetler de 5-50 arası diyor ama tam bilmiyorum diğer iki marka tam sayısı
bende de dün oldu canım ya dedim kesin adet gelecek ama gelen giden bir şey yokKızlar bat 3 hemen hemen hepimizin benim 4 gün önce adet olcak gibi sancım oldu ama bişey gelmedi bi de şimdi sanki adet olcakmışım gibi yine sancım sizde de oluyor mu ?
Ben de bebetime yaptım bekledikçe pembe silik çıkarttı batı bekliyorum simdi birisi de 14.90 betayken Bebetime ile öğrenmiş meselaBen bebetime
bende de dün oldu canım ya dedim kesin adet gelecek ama gelen giden bir şey yok
3 oldu pozitifff hadi yavaş yavaş güzel haberler geliyor sağlıkla gelir bebişler inşAllahhhBen varım galiba var bişeylerawox testimEki Görüntüle 3581457
Ayyy hadi hayırlısı olsun canımmm awoxa güvenim sonsuz 25 üzerini algılıyormuşBen varım galiba var bişeylerawox testimEki Görüntüle 3581457
Benimde öyle oldu yaaaa inanır mısın tövbe rövbrBen de bebetime yaptım bekledikçe pembe silik çıkarttı batı bekliyorum simdi birisi de 14.90 betayken Bebetime ile öğrenmiş mesela
Bende bugün bebetime yaptım negatif gibiydi 10 dakikandan sonra testin içini açtım 2. Çizgi var gibiydi buraya atsam hayatta ekrandan gözükmez deAyyy hadi hayırlısı olsun canımmm awoxa güvenim sonsuz 25 üzerini algılıyormuş
Evet sürekli bembeyaz negatif çıkardı ki şuan inanamıyorum bileAyyy hadi hayırlısı olsun canımmm awoxa güvenim sonsuz 25 üzerini algılıyormuş
Ya yalancı pozitif ya da test dandik aklımla oubuyo vallaBenimde öyle oldu yaaaa inanır mısın tövbe rövbr
Benim de öyle oldu sonradan pembeleşti o hayalet çizgiBende bugün bebetime yaptım negatif gibiydi 10 dakikandan sonra testin içini açtım 2. Çizgi var gibiydi buraya atsam hayatta ekrandan gözükmez de
Nasılsnz kızlarr test yapan varmııı
Canım ilk 5 dakika geçtikten sonra bakma hiç bence bakıyoruz ama bakmamalıyız benceKızlar prodoctor kuruma çizgisi cıksrtıyor mu, dün sabah yaptıgım prodoctorda flaşla bakınca silik çizgi var ama görüntü kalitesi düşüyor yüklediğimdd
UMUDUN KÖPEĞİ OLDUM AŞKOOOCanım ilk 5 dakika geçtikten sonra bakma hiç bence bakıyoruz ama bakmamalıyız bence
Yaa süper hadi hayırlısı olsn bayada belirgin kan verincede bilgi verin lütfenBen varım galiba var bişeylerawox testimEki Görüntüle 3581457
Çok teşekkür ederimYaa süper hadi hayırlısı olsn bayada belirgin kan verincede bilgi verin lütfen
Puahahaah kanka bende böyleyim yaa ama yarından sonra kan vereceğim bütün gerçekler ortaya çıkacakUMUDUN KÖPEĞİ OLDUM AŞKOOOçöpe de atmıyorum gidip gelip bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?