Ay kıyamammmUMUDUN KÖPEĞİ OLDUM AŞKOOOçöpe de atmıyorum gidip gelip bakıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay kıyamammmUMUDUN KÖPEĞİ OLDUM AŞKOOOçöpe de atmıyorum gidip gelip bakıyorum
Hayırlı sağlıklı olsun inşallah.Çok teşekkür ederiminşallah sağlıkla ilerler de yazarım tabiki
![]()
Dün yani 5 gün kala karnımda aşırı şişlik ve gaz oldu bugün de dizlerim bacaklarım ağrıdıHayırlı sağlıklı olsun inşallah.
Canım senin ne gibi belirtilerin vardı. Ne zman hangi belirtilerin oldu.
Anladım canım benimde normalde olan akıntı hiç yok denecek kadar az geliyor. Goguslerim ise dokununca ağrıyor. Bu arada adına çok sevindim böyle çocuk bekleyip aramızdan ayrılanların görünce mutlu oluyorum. Senden de bizler adına dua bekliyorumDün yani 5 gün kala karnımda aşırı şişlik ve gaz oldu bugün de dizlerim bacaklarım ağrıdı
Anladım canım benimde normalde olan akıntı hiç yok denecek kadar az geliyor. Goguslerim ise dokununca ağrıyor. Bu arada adına çok sevindim böyle çocuk bekleyip aramızdan ayrılanların görünce mutlu oluyorum. Senden de bizler adına dua bekliyorum
Ben de yarından sonra regl olmazsam bakacağız artık bugün eczaneler de kapalıymış alamadım testPuahahaah kanka bende böyleyim yaa ama yarından sonra kan vereceğim bütün gerçekler ortaya çıkacak![]()
Bu gidişle bende erken test yapacağım. İçim içimi yiyiyorBen de yarından sonra regl olmazsam bakacağız artık bugün eczaneler de kapalıymış alamadım test![]()
Cok stres ya cok stres her ay aynı şeyleri yaşıyoruz Allah bi an once nasip etsin de sağlıkla doğuralımBu gidişle bende erken test yapacağım. İçim içimi yiyiyor
Ayyy sorma yapıyorum negatif çıksa da umut var meraktan çatlıcam yaaaaBu gidişle bende erken test yapacağım. İçim içimi yiyiyor
Aminnnn valla hele son günler hiç geçmiyooCok stres ya cok stres her ay aynı şeyleri yaşıyoruz Allah bi an once nasip etsin de sağlıkla doğuralım
Erken değil herşey olabilir benim de hiç bi belirtim yok arada sol kasığım kendini belli ediyor o kadar canım yaa valla yarım 10. Gün pikten sonra bakalım yaAy kızlar benim belirtilerim kayboldu gibi sadece beyaz sarımsı akıntı var ya da daha erken mi belirti yaşamak için
Evet ya bugünü saymıyorum artık son 2 kaldıAminnnn valla hele son günler hiç geçmiyoo
Hayırlısı inşallahErken değil herşey olabilir benim de hiç bi belirtim yok arada sol kasığım kendini belli ediyor o kadar canım yaa valla yarım 10. Gün pikten sonra bakalım
Hoş geldinn canımm bat ne zaman yapsam da pikten sonra ne kadar geçtii Allahım hepimizin gönlündekini hayırla nasip etsinnBende geldim sizinle birlikte beklemeye.bu aydan cok umutluyum
Allah isteyen herkese nasip etsin![]()
Canımcımm yarın yine bi test yapsam mı acabaaaa ya cumartesiye kadar dayanamıcam sanırımmmmEvet ya bugünü saymıyorum artık son 2 kaldı
Bat beklenen adet tarihi pik de ovulasyon testi ile takip ettiysen yumurtlama günü oluyo canım daha çok varmış ya beklenen bence ama sen bilirsin ay beklemek bizi de mahvetti çatlamak üzereyim artıkkkBat ve pik tam karşılığı ne bilemedim4 nisan da regli oldum .regli olmama 10 gün var daha.ama niyeyse bu sefer daha umutluyum. Gidip kan mı versem diyorum beklemek çok sikici