Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Dün yani 5 gün kala karnımda aşırı şişlik ve gaz oldu bugün de dizlerim bacaklarım ağrıdı
Anladım canım benimde normalde olan akıntı hiç yok denecek kadar az geliyor. Goguslerim ise dokununca ağrıyor. Bu arada adına çok sevindim böyle çocuk bekleyip aramızdan ayrılanların görünce mutlu oluyorum. Senden de bizler adına dua bekliyorum

Anladım canım benimde normalde olan akıntı hiç yok denecek kadar az geliyor. Goguslerim ise dokununca ağrıyor. Bu arada adına çok sevindim böyle çocuk bekleyip aramızdan ayrılanların görünce mutlu oluyorum. Senden de bizler adına dua bekliyorum
🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌸çok teşekkür ederim, inşallah herkes en kısa en hayırlı zamanda alır bu haberi

Ay kızlar benim belirtilerim kayboldu gibi sadece beyaz sarımsı akıntı var ya da daha erken mi belirti yaşamak için

Ay kızlar benim belirtilerim kayboldu gibi sadece beyaz sarımsı akıntı var ya da daha erken mi belirti yaşamak için
Erken değil herşey olabilir benim de hiç bi belirtim yok arada sol kasığım kendini belli ediyor o kadar canım yaa valla yarım 10. Gün pikten sonra bakalım ya

Bat ve pik tam karşılığı ne bilemedim 🤦‍♀️ 4 nisan da regli oldum .regli olmama 10 gün var daha.ama niyeyse bu sefer daha umutluyum. Gidip kan mı versem diyorum beklemek çok sikici

Bat ve pik tam karşılığı ne bilemedim 🤦‍♀️ 4 nisan da regli oldum .regli olmama 10 gün var daha.ama niyeyse bu sefer daha umutluyum. Gidip kan mı versem diyorum beklemek çok sikici
Bat beklenen adet tarihi pik de ovulasyon testi ile takip ettiysen yumurtlama günü oluyo canım daha çok varmış ya beklenen bence ama sen bilirsin ay beklemek bizi de mahvetti çatlamak üzereyim artıkkk

Back
X