Merhabalar bugun biraz uzgun ve kirginim
Annemleri ziyarete gitmiştik annemlerin ust katındada halamlar oturuyor
Meseleye geleyim ve kuzenimi anlatmakla başlıyayım
Genelde iyi bir kızdır ve kotu yanlarinida tolare edebildigim nadir insandir kendisi
Cokta yakındık ustelik neredeyse 10 senemiz dipdibe gecti ayni yatakta yattık,birlikte yedik,birlikte gezdik onca sene kavgamiz gurultumuz olmadi
Bazi kotu ozelliklerinin hep farkindaydim ama kırılmıyordum taa ki bu yaptiklarina kadar ..Cunku bu derece ileri gidecegini hic tahmin etmiyordum herkesten iyi tanidigimi sanardim beni bile yaniltti
Bunlari konuyu anlayin diye yazicam
Kuzenim normalde enistemler vs gelince sortu varsa cikarir usturuplu giyinir oyle gelirdi
Sacini kaynak,postis,boya ne yapsa gelip alt kata ozellikle baakkkin nasil olmus diye bize gostermezdi
Neyse bigun esimle ust kattayken kuzenimin mini elbisesini deneyesi tuttu "ki hic yapmaz " gelip salona donup durdu esimin onunde
Onceden 50 defa gordugum plaj ve denizde cekilmis fotograflarini ozellikle esime gosterdi "bana gosteriyormus gibi :)) "
En son olayda kuzenim isten gelmisti bize hosgeldiniz dedi sonra ust kata cikti basi agriyormus bende yanina gittim baktim sonra yine asagiya indim
10 dakika sonra ne goreyim şort giymiş ,takma saclarini fln takmis geldi esimde o sirada disardaydi sonra bizde benim odaya gecmistik esim gelince cikti hemen salona girip bakkin saclarimm nasil diye dolanmaya basladi ve ben ust kata gittigimde bacaginda kapri vardi uzun daha 10 dakika once ve alt kata gelecegi zaman hususi cikarip sort giymis basi agriyan insan takma saclarini takip suslenip gelmis
Bu kadarini anlatmak istiyorum
Amacini cozemedim yada yakistiramiyorum konduramiyorum anneme bahsettim oda cok iyi niyetli bulmadi cunku kac sefer bu tur hareketler yapti ve halamida caktirmadan uyaracagini soyledi ama onca senedir taniyorum yaptigi seyler hic huyu degil .. ben o hareketlerin anlamini cok iyi biliyorum ama birbirimizin kucaginda aglayip beraber gulerdik bu nasil bir niyettir hayal kirikligina ugradim bu kiz neden bunu yapar bana
Esiminde etkilenecegi filan korkusunda degilim sadece gordugum niyet beni hayal kirikligina ugratti
Onu bende düşündüm :)Sen o kuzen misin yoksa
Aynen bende...Ben de kuzen kazığı yemiş kervanındayım
Kimseye güvenmeyin açık ve net!
Ay dimi? O nasıl bi agresiflik ne sinir ne saldırı. O kuzen de ancak böyle savunurdu kendiniOnu bende düşündüm :)
Aynen ilk mesajını okuyunca aynısı aklıma geldi,çok garip böyle saldırması :))Ay dimi? O nasıl bi agresiflik ne sinir ne saldırı. O kuzen de ancak böyle savunurdu kendini
11 sayfanın hepsini okumaya erindim açıkçası.
Eşiniz bu duruma herhangi bir tepki gösterdi mi? Ya da rahatsız oldu mu?
Kuzeniniz kaç yaşında?
Ben, kuzenin sizi kıskandırmaya ve kendini sizin yerinize koyup gösteriş yapmaya çalıştığını çıkarttım burdan.
Biraz sıkıntılı bir durum.
Esim bana herhangi olumsuz birsey soylemedi hakkinda ama o tur seyleri pek hos karsilamaz bunu biliyoruz
Kuzenim benden 1 yas kucuk
Tam amaci hala bilemiyorum bilfigim tek sey iyi niyetli birseyin olmadigi
Üzerine düzgün bir şey giy gel diyebilirdi mesela.
Bence de iyi niyetli değil biraz mesafe koymakta yarar var.
Bu gibi durumlar tekrarlanırsa bence tepkiyi hak ediyor.
Ama anneniz uyarmasın halanızı. Gerekirse siz kuzeninizi kendiniz uyarın hatta siz değil eşiniz laf etse cuk oturur :)
Şu dakikadan itibaren troll olduğuna kanaat getirdim.kib ne anlamadım ?
ne yaparsanız yapın inadına şort giyin kızlar şunlar kıskansın ..
Esim oyle birsey diyemez direk git duzgun bisey giy filan diye ..
Esim disardayken dedim "esim soylenir simdi" diye agzimin ucuyla "sortta mi giymicez dedi" sanki herzaman yaptigi seymis gibi
anca bundan sonra hissedecegi sekilde bi tavir alabilir uyarsam kendi adima utaniyorum bu konudan ve umrunda degil o utanmiyor ben soylerken utaniyorum boyle biseyi el degil sonucta kuzen bu ama nasil bu kadar olabildi saskinim
Napacagimi sasirdim tutup kocami ayartmaya calisiyorsun,kocamda gozun var 'a gelsin istemiyorum konu
Ilk defa bu kadar tikandim
Tesekkur ederimDüşüncesizlik yahu. Ayıp yani.
Bence de kötü olmayın ama tavrınızı da koyun.
Kolay gelsin :)
Esim oyle birsey diyemez direk git duzgun bisey giy filan diye ..
Esim disardayken dedim "esim soylenir simdi" diye agzimin ucuyla "sortta mi giymicez dedi" sanki herzaman yaptigi seymis gibi
anca bundan sonra hissedecegi sekilde bi tavir alabilir uyarsam kendi adima utaniyorum bu konudan ve umrunda degil o utanmiyor ben soylerken utaniyorum boyle biseyi el degil sonucta kuzen bu ama nasil bu kadar olabildi saskinim
Napacagimi sasirdim tutup kocami ayartmaya calisiyorsun,kocamda gozun var 'a gelsin istemiyorum konu
Ilk defa bu kadar tikandim