Şaşkınım

ay yok artık insanlar şort giyrmeyecek mi senin kocan var diye kendi evinde .. hayret birşey ya .. bu kadar kötü kalpli olmayın ... dünyada bir tek sizin kocanız yok ... gencecik kız istese yüz tane erkek bulur ...
sen kocanı brad pitt sandın galiba ... aranızda okadar yaş farkı var adamla hala kıskanıyorsunuz pes ..
kötü niyetide olsa ki sanmam şort giymek benim içinde normal birşeydir çünkü hatta dekoltede giyerim çok yaşlı insan yoksa ortamda kuzenlerimin kuzenlerimin kocalarıda olur ortamda . kimse de kocasını kıskanmaz ....kıskanmaması gerekir zaten doğrusuda budur . siz kapalı falan mısınız şorta takmışsınız ..
Bu toplumsal mesajı yanlış konuda verdin bence ne bu konu kocişini fanusa koy o zaman kizz konusu ne de bu konu sahibi o zihniyette bir kadın.ayrıca kuzen de zaten bir açma bir gösterme durumu var belli ki,kendi evinde şort mevzusu değil bu.

Kamu spotu yanlış olmuş.

sanane benim kalçamdan diline doladın durdun .. konularıma bakıp aranıyorsun ..
önüme gelene mi laf attım ?şort giyen kızlara laf atan sizsiniz . bende çok kıskanıyorsanız kocanızı kapı dışarı çıkarmayın dedim ..

zaten olaylar kapı dışarısında değil, içerisinde cereyan ediyor.:KK53:

Bence konu sahibinin anlattıklarından sadece "şort giyip geldi" kelimelerini cımbızlayıp almışsınız. Algıda seçicilik deniyor buna. Lütfen ilk mesajdan itibaren tekrar okuyun. Kimsenin şort giydiği için laf söylediği yok. Ama bazen toplumda da, ailelerde de dile gelmeyen kurallar vardır. Konu sahibi diyor ki, her zaman kurallara uygun davranan kişi, o gün neden öyle davrandı? Kıskançlık olarak algılamadım ben olayı, bu bir hissiyattır, kötü bir hissiyat. Sadece şorttan kaynaklı da değil, hareketler, tavırlar... Burda hoş olmayan şeyler hissetmiş. Elbette bunun alt yapısı da vardır, iki son mesajlardan birinde bahsetmiş, okursanız farkedersiniz....

Konuyu farklı yerlere çekmeyin.. çok gereksiz :)
ben abarttığını düşünüyorum bu kızın gereksiz kıskanç olduğunu sezinledim . buda benim fikrim . niye müdhale ediliyor . konuya yorum yapanlar bana yorum niye yapıyor ?
benimde çok yakın bir arkadaşım kocasını bana göstermedi kıskançlığından . bende o zamanlar üzüldüm neden bana güvenmiyor diye . bu bir hastalık . kocasıda 200 kilo çirkin birşeydi ..bence bu kızda arkadaşım gibi biri . buraya gelmiş abartmış bu benim fikrim . şort giyen kızlar adam yemez korkmayın bu kadar ..

Sen çok dolmuşsun yazık, giyimine karışan mi var çevrende,ailen filan karışıyor sanırım. Yada allah korusun taciz filan mi yaşadın? Durup dururken saldırıya geçmen hiç normal değil. Ama kızın konusunu bence işgal etme o çok farklı bişey soruyor. Diğer söylediklerin cevap verme niteliği taşımıyor benim için,çok etkileyici olmuş büyük harf filan ama çok banal artık bu soylediklerin:KK51:
evet

Sen çok dolmuşsun yazık, giyimine karışan mi var çevrende,ailen filan karışıyor sanırım. Yada allah korusun taciz filan mi yaşadın? Durup dururken saldırıya geçmen hiç normal değil. Ama kızın konusunu bence işgal etme o çok farklı bişey soruyor. Diğer söylediklerin cevap verme niteliği taşımıyor benim için,çok etkileyici olmuş büyük harf filan ama çok banal artık bu soylediklerin:KK51:
evet doldum .. şort giyince ayı gibi bakan erkeklerden şort giyince kocamı kapıcak diyen cahil kezolardan bıktım usandım ...bi bitiniz yeter ya ...annemin döneminde bütün genç kızlar mini giyermiş kimse bakmazmış bile .. karışmayın insanların ne giydiğine . ben kara çarşaflılara kapalılara karışmıyorsam sizde minili kızlara karışmayacaksınız .. konuşun durun kapatıyorum neti sizin gibi cahillerle muhattab olduğum hata ....

ben abarttığını düşünüyorum bu kızın gereksiz kıskanç olduğunu sezinledim . buda benim fikrim . niye müdhale ediliyor . konuya yorum yapanlar bana yorum niye yapıyor ?
benimde çok yakın bir arkadaşım kocasını bana göstermedi kıskançlığından . bende o zamanlar üzüldüm neden bana güvenmiyor diye . bu bir hastalık . kocasıda 200 kilo çirkin birşeydi ..bence bu kızda arkadaşım gibi biri . buraya gelmiş abartmış bu benim fikrim . şort giyen kızlar adam yemez korkmayın bu kadar ..

Bu konuda sizi rahatsız eden, "ben de şort giyiyorum, benim hakkımda da böyle düşünürler" korkusu olabilir mi?
Öyleyse korkmayın. Şort giyen ya da çarşaf giyen de farketmez.. Yani burada sadece şort değil olay.
Kim hareketlerine, hal ve tavırlarına dikkat etmezse aynı şeyler düşünülür. Düşünülmesi de gerekir. Saf olmanın alemi yok.

Fikrinize kimse müdahale etmiyor. Eğer düzgün bir şekilde "Bence yanlış düşünüyorsunuz." deseydiniz kimse karışmazdı. Olay sizin saldırgan üslubunuzda, konuyu yanlış anlamanızda. Kimse şort giymeyi ayıplamıyor fakat burada konu sahibinin eşine özel yapılan çeşitli davranışlar eleştiriliyor; bunlardan birisi sadece o kişiye özel dikkat çekici şeyler giyme isteği. Asıl sorun ne giydiği değil, o kızın niyeti, bunu ne amaçla yaptığı.

evet doldum .. şort giyince ayı gibi bakan erkeklerden şort giyince kocamı kapıcak diyen cahil kezolardan bıktım usandım ...bi bitiniz yeter ya ...annemin döneminde bütün genç kızlar mini giyermiş kimse bakmazmış bile .. karışmayın insanların ne giydiğine . ben kara çarşaflılara kapalılara karışmıyorsam sizde minili kızlara karışmayacaksınız .. konuşun durun kapatıyorum neti sizin gibi cahillerle muhattab olduğum hata ....
Aslında biz yoğuz,çok cahiliz biz abla,affet. Ülkenin senin gibi büyük popolu,sortlu bağyanlara ihtiyacı var,noolur gitmee :KK70::KK70::KK70:

Bir de şort giyin kızlar kıskansınlar yazmış biz daha çok paçalı don giyenleri kıskanıyoruz

Konu o mu acaba?yoksa kuzenin değişik davranışları mi?

şort giyenlere kim karışıyor.

Malum üyeye iyi bi giydircem şortu mumla arıcak giymeye, te Allahım konu şort mu, ne şov yaptın be

Konu sahibi ziyadesiyle akıllı bi kızsın az çok biliyorum seni buralardan, burnuna gelen koku bize de geldi, haklısın, zaten benzer hareketleri 16 yaşındayken de yapmış bu kızdan saygı sadakat terbiye beklemek yersiz dikkatli ol

burası forum olduğuna göre herkes cevap yazar ...
okadar saçma konular var ki bu bölümde yorum yapmak istemiyorum yinede yapıyorum .. siteyi güzellik-spor gibi konulr için kullanıyorum böle saçma bir konu görünce dayanamadım ..
SİZE NE İSTEDİĞİMİZİ GİYERİZ SİZ KİMSİNİZ KIYAFETİMİZDEN DOLAYI BİZİ AŞAĞILAMA HAKKINI BULUYORSUNUZ KENDİNİZDE ?KOCANIZA SAHİP ÇIKIN MADEM KORKUYORSANIZ ...KOCANIZ HER ŞORT GİYENE BAYILIP BAKIYORSA BİZİM SUÇUMUZ MU ?ELİNİZDEN GELSE HEPİMİZİ KAPATICAKSINIZ .. SİZİN GİBİLER YÜZÜNDEN MİNİ ETEK GİYEMİYORUZ .. MİNİ GİYİNCE TACİZ SERBEST Mİ?KAFAYI DEĞİŞTİRECEKSİN YOKSA DOĞRU İRANA ...
konu sahibi abartmış bire bin kattığına eminim . eminim ki kız sadece şort giydi diye kocasını ayartmakla suçluyor ..
Sen o kuzen misin yoksa :KK53:

X