- 31 Aralık 2013
- 1.111
- 576
Benim de dikkatimi cekti kimsenin bu yorumu önemsememesi,ama baktım ki olay mahalle kavgasına döndü dahil olmak istemedim.bence daha tuhaf olan pek cok kadın o yorumu es gecerken diger uyenin de uslubunu da hic tasvip etmesem de ona yüklenmiş olmaları.
düsünceleri bizden olmayana hakaret etmek serbest mi oluyor yani?
bana birisi oyle bir cumle kursa hic üsenmez dava acarım.
tamam kendisine o uslubu, hakareti yaksıstırıyor olabilirler, kendi sosyal cevrelerinde nasıl konustukları beni hic ilgilendirmez, ancak burası forum, asagıda kırmızıyla uyarıyı da bosuna koymamıslar.
katılıyorum. o cümle feciymişbence daha tuhaf olan pek cok kadın o yorumu es gecerken diger uyenin de uslubunu da hic tasvip etmesem de ona yüklenmiş olmaları.
düsünceleri bizden olmayana hakaret etmek serbest mi oluyor yani?
bana birisi oyle bir cumle kursa hic üsenmez dava acarım.
tamam kendisine o uslubu, hakareti yaksıstırıyor olabilirler, kendi sosyal cevrelerinde nasıl konustukları beni hic ilgilendirmez, ancak burası forum, asagıda kırmızıyla uyarıyı da bosuna koymamıslar.
bence de sen güzellik ve sporla ilgili konulara devam et, popo büyütmek istiyorum mesajlarına falan :) burası sana bayağı farklı gelmiş çünkü
öldüm gülmekten :))Aslında biz yoğuz,çok cahiliz biz abla,affet. Ülkenin senin gibi büyük popolu,sortlu bağyanlara ihtiyacı var,noolur gitmee
bu nasıl bir uslup?
alenen hakaret ediyorsunuz.
şort giyildiginde fuhuş yapıldıgını mı düsünüyorsunuz da evde giyene bunu söylüyorsunuz?
üstelik siz de dısarıda giydiginizi söylerken hem de...
nasıl bir çelişkidir öyle?
konunuzu ilk okudugumda kuzeninizin onaylanmaya ihtiyacı hissettigi, ozguven sorunu ve kıskanclıgından bahsetmiştim ancak sosyal hayatında zaten öyle giyinen biri icin ev ortamında eniştelere şortla yayılma vb tabirler kullanıyorsanız kuzeninizden önce kendi düşüncelerinizdeki art niyeti gözden gecirin bence.
ayrıca eşinizin birisi hakkında sortla geziyor diye laf etmesini de gurur duyulcak birseymiş gibi anlatmıssınız,
aksine o durumu normal karsılaması gerekmez miydi?
eger siz de giyiyorsanız bu sefer sizin baska erkeklere gosteremeye calıstıgınızı, ahlaksız oldugunuzu mu dusunuyor? bunu nasıl kabulleniyor?
simdiye kadar kuzeniniz sortu cıkarma geregi duymussa kendi kararlarını veremedigindenmiş,
insanlar genelde ev ortamında daha rahat giyinirler,
fakat dışarda giyimi konusunda rahat ve onemsemezken evde daha cok kapanma gerekliligi duymanın ikiyüzlülük oldugunu düşündüyse hayatını her kosulda daha tutarlı yasama kararı almıs olabilir.
konu sahibi,haklı olduğun zamanlar bile bir mesaj yazıyorsun haksız duruma düşüyorsun
Cok seksilik istiyorsan cik e5 otoyoluna baya dikkat cekersin haydddiiii
şunun gibi.
oysa sana yerden göğe hak vermişken. şu mesajınla beni şıka sokuyorsun.
tamamda yani kelimelerinde sorun var. namusa gidiyor olay.yani biraz sakin olsan fevri olmasan,kelimelerine dikkat etsen inan böyle tepkiler almazsın. çünkü haklısın bana göreNe diyeyim ki oky konumla alakali birsey dese tamam ama kiz takmis sort giymek ozgurluk ,size ne kiskanin filan
Benim kimsenin giyimine laf ettigim yok ama biktirdi yani
Bende sort giyerim hemde baya iddali sekilde kisa
Benim burda dedigim ev adabi eve eniste,dayi vs biri gelirse sortla onlerinde koltukta yayilamassin bizde boyledir
Bu ustundeki uzunu cikarip sortla gelme adeti ben gormeyeli yeni cikmis iste
tamamda yani kelimelerinde sorun var. namusa gidiyor olay.yani biraz sakin olsan fevri olmasankelimelerine dikkat etsen inan böyle tepkiler almazsın. çünkü haklısın bana göre
burada bana neler dendi zamanında, profildeki kendi fotoğrafıma bile ne hakaretler yazıldı. sadece kibledim,mesaj yazdım adminlere. biraz daha yazarken dikkat etsen keşke.
Canim sen bu isleri bilmiyosun. Is kocana geliyorsa herkesi yaftalayabilirsin. Kuzen yegen farketmez, kadinsin sonucta; hissedersin yani.konuda belirttiginiz bacak ayrıntısını bir kenara bırakalım,
misafir gelince herkes ev haline göre biraz daha bakımlı olup, giydigine dikkat etmez mi?
bu durum misafirle gorusme sıklıgına veya akran veya aile büyügü olup olmamasına gore bile degisir.
şort ve etek konusunda da kendisini iyi hissettigi, güzel buldugu kıyafetler onlar diye düşündüm.
sonucta almıs mini elbiseyi, baska nerde giyecek? dedesi gelince giyse laf edecekler... ama sizin yanınızda giyse ne guzel yakısmıs dersiniz diye düşünür.
bekledigi tepki gelmeyince saclarını savurup acıkca sormaya baslamıs... bence kuzeninizin eşinizle ilgisi yok ama onay almaya ihtiyac duyduguna ve gözünüze sokmaya calıstıgına gore ozguven eksikligi var.
bunun da kıskanclıgı beraberinde getirmesi dogal...
yani derdi eşinize gösteriş yapmaktan ziyade kendisini kanıtlamaya calısmak bence.
zaten kendinize gore ayrı bir düzeniniz var, üstünde durmanıza degmez. eşinize de güveniyormuşsunuz, deşmeye luzum yok.
bir iki iltifat etseniz, uzun pantolon seni daha uzun gosteriyor cok yakısıyor deseniz bir sonrakinde tercihi o yönde olabilir...