Şaşkınım

Benim de dikkatimi cekti kimsenin bu yorumu önemsememesi,ama baktım ki olay mahalle kavgasına döndü dahil olmak istemedim.

katılıyorum. o cümle feciymiş

kuzen kendini güzel hissetmeye çalışıyor sanırım çabaları bana onu düşündürdü. özellikle üzerindekini çıkarıp daha kısa bişeyler giymesi. kimsenin giydiği kimseyi ilgilendirmez ama tabi giyinik haldeyken sizi gördükten sonra daha az giyinik bi hale geçişi bilemiyorum ..

bence seni kıskandırmaya calısıyor bilerek bende haz edemedim
ya da eşinde gözü var

Allah aşkina yeter birde siz başlamayın ya cidden bazı seyleri anlamamakta ısrar eden uyelerden biktim artik o uye konumla ilgili en ufak bir yorum yapmadi dedigim cok hos birsey degil fakat senin cikarttigin anlamlarida tasimiyor arkadasim bakin
Anlattigim disinda kendiniz hayal ederek boyle olmus boyle diye yorum yspiyorsunuz surekli

"Dedei laf edermis diye giyemiyormus elbiseyi "
Bunu nerden cikariyorsun ki sen ?
Gayette disarida giyebiliyor ben kendimde disarda sort giyebiliyorum tutup sort giyene niye hakaret edeyim
Sen neye dayanarak bazi olaylari bu boyledir diyebiliyorsun

Ama hisim akraba eve misafir geldiginde evde sortla onlerinde koltuga yayilip oturmam bu boyledir hep boyle oldu hep
Cidden sıkıldım ve bıktım artiķ bu yaptiginizdan insani cileden cikartmanizdan
Illa anlattigim konuya degilde kafanizda kurguladiginizin ustunden yorum yapiyorsunuz , alakasiz alakasiz seylerden kavga cikarip konumu mahvediyorsunuz sonra diyorsunuz ki sen soylesin yok pskolojin bozuk
Konuyu cok acik ve duzgun sekilde sekilde yazmaya ,kendimi ifade etmeye ugrastim yine olmuyor gelip limon sıkıyorsunuz ve yine bunları yaziyorum cidden yettiniz artık madem siz benden rahatsiz olanlar gormezden gel 'ebasmak zor geliyor ben basacagim artik

konu sahibi,haklı olduğun zamanlar bile bir mesaj yazıyorsun haksız duruma düşüyorsun

Cok seksilik istiyorsan cik e5 otoyoluna baya dikkat cekersin haydddiiii

şunun gibi.
oysa sana yerden göğe hak vermişken. şu mesajınla beni şoka sokuyorsun.

umarım uyarı gönderilmiştir konu sahibine çünkü ufak tartısmada bile bana uyarı gönderilmişti argo hiçbir kelime bile yokken

Ne diyeyim ki oky konumla alakali birsey dese tamam ama kiz takmis sort giymek ozgurluk ,size ne kiskanin filan
Benim kimsenin giyimine laf ettigim yok ama biktirdi yani

Bende sort giyerim hemde baya iddali sekilde kisa
Benim burda dedigim ev adabi eve eniste,dayi vs biri gelirse sortla onlerinde koltukta yayilamassin bizde boyledir
Bu ustundeki uzunu cikarip sortla gelme adeti ben gormeyeli yeni cikmis iste

tamamda yani kelimelerinde sorun var. namusa gidiyor olay.yani biraz sakin olsan fevri olmasan,kelimelerine dikkat etsen inan böyle tepkiler almazsın. çünkü haklısın bana göre
burada bana neler dendi zamanında, profildeki kendi fotoğrafıma bile ne hakaretler yazıldı. sadece kibledim,mesaj yazdım adminlere. biraz daha yazarken dikkat etsen keşke.

Son düzenleme:
kesinlikle konu sahibine katılıyorum.tamam herkesin görüş farkı başka bişey anlamaya çalıştığı gibi anlamaya çalışması başka bişey deli oluyorum bazı yorumlara.ben seni çok iyi anladım konu sahibi sen akrabanın o denli daha önce önce öyle gezmediği için şaşırmışsın orda önemli olan çokta kıyafeti değil onun tavır ve hareketleri benim anladığum bu.sanırım aynı yaştasınız sizi kıskanıyor olabilir altında kötü niyet olmasada kendini beğendirmeye çalışabilir bazen biz bayanların yaptılarına aklımız ermez :) güzel bir dille onu kırmadan uyarın bence baktınızki yine aynı o zaman ona göre tavır sergilersiniz.

bence bazen konuyu açan kişi öyle kışkırtılıyor ki o da zıvanadan çıkabiliyor işte bunun örneği bir konu.yani konu sahibinin ettiği hakareti doğru bulmuyorum elbette ama o üye de konuyla ilgili tek yorum yapmadan kızın kocasından giyim tarzına kıskançlığından fesatlığına kadar neler neler yazdı.insanız sabrımız da bir yere kadar,keşke o E5 li cümleyi hiç kurmasaydın.

Kocanıza karşı artniyeti olup olmadığını bilemeyiz kuzeninizin ama hareketlerinden yarım akıllı olduğu belli.

Tamam tesekkur ederim bencede gereksiz bir sozdu ama namusa filan gitmiyor bence tutup orda bisey et demedim ki agzimin ayari yoktur derim ben
Dikkat cekersin dedim amac buysa .. sokakta en seksi giyinenler orda
Sebebide evde seksi giyinmek istiyormus, yobazmisim, kafayi degistirecekmisin ,evde,disarda istedigini giyermis
Filan
Bende benim evimde yapamaz diyerek oyle bisey dedim
ama orada calisan seks iscileri var diye namusuna laf etmek oldu
Seksilik istiyorsan cik carsiya disariya disari baya dikkat cekersin dersek problem olmayacakmis demek
Konum kilitlenirse guzel olur

Canim sen bu isleri bilmiyosun. Is kocana geliyorsa herkesi yaftalayabilirsin. Kuzen yegen farketmez, kadinsin sonucta; hissedersin yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…