Şaşkınım

Ağzınızın ucuyla o soylediğiniz cümle , kuzeninize " seni kıskanıyorum" imajı vermiş.Sanırım onunda tam istediği bu.
Kızdığınızı hissettikçe daha da abartabilir.

Annenize söylemişsiniz , bence buda hata.
Lütfen başka kimseye ve eşinize de hislerinizi anlatmayın..

Uzaktan gözlemleyin. Ve hatta ben olsam çok hoş olmuşsun v.s derim.

Belki gerçekten amacı göründüğü gibi değildir.
Eskiden yapmadıklarını saçma bulup artık giyilebileceğini düşünüyordur. Bende inanmadım bu yazdığıma.

Uzun sure gorusmeyi dusunmuyorum sadece suan tek kafamdaki bu malesef birkac ay gecsin enazindan annemleride kendi evimde misafir ederim en temizi bu olacak yoksa kalp kiracagim ciddi boyutta ve boyle cirkin bir konu dahada cirkinlesmesin aile icinde -.- busefer herkes icin bu iyi olan bisey yapmak gerek sonrasi dusunulur :)) tesekkur ederim

Kuzenin çok yakın olduğunuzdan dolayı çocukluktan itibaren seni kendiyle kıyaslamış.
Buna ortamınız, yaş aralığınız ve yaşamlarınız da çanak tutmuş.
Sizin mutlu bir evliliğiniz olması, çevrece istenen bir evlilik yapmış olması; onun ise yalnız olması ve yanlış ilişkiler arasında gidip gelmesi olayı kızıştıran nokta.
Belli ki bunun acısı ile senin gözünün önünde eşinin ilgisini üstüne çekmeye Çalışıyor.
Eşinin ilgisini senin yanındayken çekmek Püf nokta yani, böylece 'bak sen evli olabilirsin ama ben istesem o tarz bir adamı hayli hayli elde ederim' Mesajı veriyor.

Guzel yorumlamissin haklilik payin var
Ben uzun bir sure gorusmemeyi dusunuyorum bu olaydan sonra artik cozumum simdilik bu oldu malesef sonrasi ne olacak nasil is cirkinlesip koca ayatici olayina varmadan uyarilir bu kiz bilmiyorum bende hayatta yalandan yakismis filanda diyemem yapmacik duruyor beceremiyor anlar kasıldigimi yani
Tesekkur ediyorum

Ben kesinlikle iyi niyet göremedim ben olsam sinirden delirirdim ne insanlar var yahu benim kocama ne senin postijinden boyandan bacağından kimsin sen tövbeeee empati yaptım da sinirim zıpladı kocama göstereceğini boyanı posanı git dışarıda gösterde koca bul

Merhabalar bugun biraz uzgun ve kirginim

Annemleri ziyarete gitmiştik annemlerin ust katındada halamlar oturuyor
Meseleye geleyim ve kuzenimi anlatmakla başlıyayım

Genelde iyi bir kızdır ve kotu yanlarinida tolare edebildigim nadir insandir kendisi
Cokta yakındık ustelik neredeyse 10 senemiz dipdibe gecti ayni yatakta yattık,birlikte yedik,birlikte gezdik onca sene kavgamiz gurultumuz olmadi
Bazi kotu ozelliklerinin hep farkindaydim ama kırılmıyordum taa ki bu yaptiklarina kadar ..Cunku bu derece ileri gidecegini hic tahmin etmiyordum herkesten iyi tanidigimi sanardim beni bile yaniltti
Bunlari konuyu anlayin diye yazicam

Kuzenim normalde enistemler vs gelince sortu varsa cikarir usturuplu giyinir oyle gelirdi
Sacini kaynak,postis,boya ne yapsa gelip alt kata ozellikle baakkkin nasil olmus diye bize gostermezdi

Neyse bigun esimle ust kattayken kuzenimin mini elbisesini deneyesi tuttu "ki hic yapmaz " gelip salona donup durdu esimin onunde
Onceden 50 defa gordugum plaj ve denizde cekilmis fotograflarini ozellikle esime gosterdi "bana gosteriyormus gibi :)) "

En son olayda kuzenim isten gelmisti bize hosgeldiniz dedi sonra ust kata cikti basi agriyormus bende yanina gittim baktim sonra yine asagiya indim
10 dakika sonra ne goreyim şort giymiş ,takma saclarini fln takmis geldi esimde o sirada disardaydi sonra bizde benim odaya gecmistik esim gelince cikti hemen salona girip bakkin saclarimm nasil diye dolanmaya basladi ve ben ust kata gittigimde bacaginda kapri vardi uzun daha 10 dakika once ve alt kata gelecegi zaman hususi cikarip sort giymis basi agriyan insan takma saclarini takip suslenip gelmis
Bu kadarini anlatmak istiyorum

Amacini cozemedim yada yakistiramiyorum konduramiyorum anneme bahsettim oda cok iyi niyetli bulmadi cunku kac sefer bu tur hareketler yapti ve halamida caktirmadan uyaracagini soyledi ama onca senedir taniyorum yaptigi seyler hic huyu degil .. ben o hareketlerin anlamini cok iyi biliyorum ama birbirimizin kucaginda aglayip beraber gulerdik bu nasil bir niyettir hayal kirikligina ugradim bu kiz neden bunu yapar bana
Esiminde etkilenecegi filan korkusunda degilim sadece gordugum niyet beni hayal kirikligina ugratti
Yemi evli misiniz?

Elys, bu hatun bir şekilde kendini kanıtlamaya çalışıyor ama altta yatan sebebi bilemiyorum. Madem ki huzursuz hissettin o halde mesafe koy başını boş yere ağrıtma canım.

Elys, bu hatun bir şekilde kendini kanıtlamaya çalışıyor ama altta yatan sebebi bilemiyorum. Madem ki huzursuz hissettin o halde mesafe koy başını boş yere ağrıtma canım.
Tesekkur ederim oyle yapicam dillendirmek gelmiyor icimden baya cirkinlesecek bir konu bu aile icinde ..

Yalnızdır ve birkaç güzel söz, iltifat duymak istemiştir.
Kendinin güzel olduğuna ikna edilmeye, özgüveninin okşanmaya ihtiyacı vardır; olamaz mı acaba?o_O

Şu dakikadan itibaren troll olduğuna kanaat getirdim. :KK53:
Uff ne diyorsun yaa? Şu bölüme yorum yapmak istemiyorum artik..herkes sizin gibi mi konusmak düşünmek zorunda mi ? Ya birakin pesimi bildiri geliyor sürekli. .pesime takildiniz ..

çok abartma ya bosver giysin sen eşini biliosan sorun yok huy karakter değiştirmiş olabilir.. önceden iyisiniz die şimdi de iyi olcaksınız die bişey yok... büyük ihtimalle evliliğini düzeninini kocanı kıskanmıstır dikkat cekmek için de napcanı bilmiyodur

konuda belirttiginiz bacak ayrıntısını bir kenara bırakalım,
misafir gelince herkes ev haline göre biraz daha bakımlı olup, giydigine dikkat etmez mi?
bu durum misafirle gorusme sıklıgına veya akran veya aile büyügü olup olmamasına gore bile degisir.

şort ve etek konusunda da kendisini iyi hissettigi, güzel buldugu kıyafetler onlar diye düşündüm.
sonucta almıs mini elbiseyi, baska nerde giyecek? dedesi gelince giyse laf edecekler... ama sizin yanınızda giyse ne guzel yakısmıs dersiniz diye düşünür.
bekledigi tepki gelmeyince saclarını savurup acıkca sormaya baslamıs... bence kuzeninizin eşinizle ilgisi yok ama onay almaya ihtiyac duyduguna ve gözünüze sokmaya calıstıgına gore ozguven eksikligi var.
bunun da kıskanclıgı beraberinde getirmesi dogal...

yani derdi eşinize gösteriş yapmaktan ziyade kendisini kanıtlamaya calısmak bence.
zaten kendinize gore ayrı bir düzeniniz var, üstünde durmanıza degmez. eşinize de güveniyormuşsunuz, deşmeye luzum yok.
bir iki iltifat etseniz, uzun pantolon seni daha uzun gosteriyor cok yakısıyor deseniz bir sonrakinde tercihi o yönde olabilir...

Disarda bende sort giyiyorum kimsenin sortunada karsi degilim ama eve gelen misafirin enistenin dayinin onunde sortla onlerine yayilmiyorum ..
Ikisi farkli
Kafamida senin gibi ne konusmayi ne algilamayi bilmeyen biri dedi diye degistirecek degilim
Cok seksilik istiyorsan cik e5 otoyoluna baya dikkat cekersin haydddiiii

bu nasıl bir uslup?
alenen hakaret ediyorsunuz.

şort giyildiginde fuhuş yapıldıgını mı düsünüyorsunuz da evde giyene bunu söylüyorsunuz?
üstelik siz de dısarıda giydiginizi söylerken hem de...
nasıl bir çelişkidir öyle?

konunuzu ilk okudugumda kuzeninizin onaylanmaya ihtiyacı hissettigi, ozguven sorunu ve kıskanclıgından bahsetmiştim ancak sosyal hayatında zaten öyle giyinen biri icin ev ortamında eniştelere şortla yayılma vb tabirler kullanıyorsanız kuzeninizden önce kendi düşüncelerinizdeki art niyeti gözden gecirin bence.

ayrıca eşinizin birisi hakkında sortla geziyor diye laf etmesini de gurur duyulcak birseymiş gibi anlatmıssınız,
aksine o durumu normal karsılaması gerekmez miydi?
eger siz de giyiyorsanız bu sefer sizin baska erkeklere gosteremeye calıstıgınızı, ahlaksız oldugunuzu mu dusunuyor? bunu nasıl kabulleniyor?

simdiye kadar kuzeniniz sortu cıkarma geregi duymussa kendi kararlarını veremedigindenmiş,
insanlar genelde ev ortamında daha rahat giyinirler,
fakat dışarda giyimi konusunda rahat ve onemsemezken evde daha cok kapanma gerekliligi duymanın ikiyüzlülük oldugunu düşündüyse hayatını her kosulda daha tutarlı yasama kararı almıs olabilir.

bu nasıl bir uslup?
alenen hakaret ediyorsunuz.

şort giyildiginde fuhuş yapıldıgını mı düsünüyorsunuz da evde giyene bunu söylüyorsunuz?
üstelik siz de dısarıda giydiginizi söylerken hem de...
nasıl bir çelişkidir öyle?

konunuzu ilk okudugumda kuzeninizin onaylanmaya ihtiyacı hissettigi, ozguven sorunu ve kıskanclıgından bahsetmiştim ancak sosyal hayatında zaten öyle giyinen biri icin ev ortamında eniştelere şortla yayılma vb tabirler kullanıyorsanız kuzeninizden önce kendi düşüncelerinizdeki art niyeti gözden gecirin bence.

ayrıca eşinizin birisi hakkında sortla geziyor diye laf etmesini de gurur duyulcak birseymiş gibi anlatmıssınız,
aksine o durumu normal karsılaması gerekmez miydi?
eger siz de giyiyorsanız bu sefer sizin baska erkeklere gosteremeye calıstıgınızı, ahlaksız oldugunuzu mu dusunuyor? bunu nasıl kabulleniyor?

simdiye kadar kuzeniniz sortu cıkarma geregi duymussa kendi kararlarını veremedigindenmiş,
insanlar genelde ev ortamında daha rahat giyinirler,
fakat dışarda giyimi konusunda rahat ve onemsemezken evde daha cok kapanma gerekliligi duymanın ikiyüzlülük oldugunu düşündüyse hayatını her kosulda daha tutarlı yasama kararı almıs olabilir.
"E5'e cık"yorumu bana da cirkin geldi acıkcası,ne olursa olsun ben bu yorumu bir bayana yakıstıramıyorum.

"E5'e cık"yorumu bana da cirkin geldi acıkcası,ne olursa olsun ben bu yorumu bir bayana yakıstıramıyorum.

bence daha tuhaf olan pek cok kadın o yorumu es gecerken diger uyenin de uslubunu da hic tasvip etmesem de ona yüklenmiş olmaları.
düsünceleri bizden olmayana hakaret etmek serbest mi oluyor yani?

bana birisi oyle bir cumle kursa hic üsenmez dava acarım.
tamam kendisine o uslubu, hakareti yaksıstırıyor olabilirler, kendi sosyal cevrelerinde nasıl konustukları beni hic ilgilendirmez, ancak burası forum, asagıda kırmızıyla uyarıyı da bosuna koymamıslar.

X