Ağzınızın ucuyla o soylediğiniz cümle , kuzeninize " seni kıskanıyorum" imajı vermiş.Sanırım onunda tam istediği bu.
Kızdığınızı hissettikçe daha da abartabilir.
Annenize söylemişsiniz , bence buda hata.
Lütfen başka kimseye ve eşinize de hislerinizi anlatmayın..
Uzaktan gözlemleyin. Ve hatta ben olsam çok hoş olmuşsun v.s derim.
Belki gerçekten amacı göründüğü gibi değildir.
Eskiden yapmadıklarını saçma bulup artık giyilebileceğini düşünüyordur. Bende inanmadım bu yazdığıma.
Kuzenin çok yakın olduğunuzdan dolayı çocukluktan itibaren seni kendiyle kıyaslamış.
Buna ortamınız, yaş aralığınız ve yaşamlarınız da çanak tutmuş.
Sizin mutlu bir evliliğiniz olması, çevrece istenen bir evlilik yapmış olması; onun ise yalnız olması ve yanlış ilişkiler arasında gidip gelmesi olayı kızıştıran nokta.
Belli ki bunun acısı ile senin gözünün önünde eşinin ilgisini üstüne çekmeye Çalışıyor.
Eşinin ilgisini senin yanındayken çekmek Püf nokta yani, böylece 'bak sen evli olabilirsin ama ben istesem o tarz bir adamı hayli hayli elde ederim' Mesajı veriyor.
Yemi evli misiniz?Merhabalar bugun biraz uzgun ve kirginim
Annemleri ziyarete gitmiştik annemlerin ust katındada halamlar oturuyor
Meseleye geleyim ve kuzenimi anlatmakla başlıyayım
Genelde iyi bir kızdır ve kotu yanlarinida tolare edebildigim nadir insandir kendisi
Cokta yakındık ustelik neredeyse 10 senemiz dipdibe gecti ayni yatakta yattık,birlikte yedik,birlikte gezdik onca sene kavgamiz gurultumuz olmadi
Bazi kotu ozelliklerinin hep farkindaydim ama kırılmıyordum taa ki bu yaptiklarina kadar ..Cunku bu derece ileri gidecegini hic tahmin etmiyordum herkesten iyi tanidigimi sanardim beni bile yaniltti
Bunlari konuyu anlayin diye yazicam
Kuzenim normalde enistemler vs gelince sortu varsa cikarir usturuplu giyinir oyle gelirdi
Sacini kaynak,postis,boya ne yapsa gelip alt kata ozellikle baakkkin nasil olmus diye bize gostermezdi
Neyse bigun esimle ust kattayken kuzenimin mini elbisesini deneyesi tuttu "ki hic yapmaz " gelip salona donup durdu esimin onunde
Onceden 50 defa gordugum plaj ve denizde cekilmis fotograflarini ozellikle esime gosterdi "bana gosteriyormus gibi :)) "
En son olayda kuzenim isten gelmisti bize hosgeldiniz dedi sonra ust kata cikti basi agriyormus bende yanina gittim baktim sonra yine asagiya indim
10 dakika sonra ne goreyim şort giymiş ,takma saclarini fln takmis geldi esimde o sirada disardaydi sonra bizde benim odaya gecmistik esim gelince cikti hemen salona girip bakkin saclarimm nasil diye dolanmaya basladi ve ben ust kata gittigimde bacaginda kapri vardi uzun daha 10 dakika once ve alt kata gelecegi zaman hususi cikarip sort giymis basi agriyan insan takma saclarini takip suslenip gelmis
Bu kadarini anlatmak istiyorum
Amacini cozemedim yada yakistiramiyorum konduramiyorum anneme bahsettim oda cok iyi niyetli bulmadi cunku kac sefer bu tur hareketler yapti ve halamida caktirmadan uyaracagini soyledi ama onca senedir taniyorum yaptigi seyler hic huyu degil .. ben o hareketlerin anlamini cok iyi biliyorum ama birbirimizin kucaginda aglayip beraber gulerdik bu nasil bir niyettir hayal kirikligina ugradim bu kiz neden bunu yapar bana
Esiminde etkilenecegi filan korkusunda degilim sadece gordugum niyet beni hayal kirikligina ugratti
Tesekkur ederim oyle yapicam dillendirmek gelmiyor icimden baya cirkinlesecek bir konu bu aile icinde ..Elys, bu hatun bir şekilde kendini kanıtlamaya çalışıyor ama altta yatan sebebi bilemiyorum. Madem ki huzursuz hissettin o halde mesafe koy başını boş yere ağrıtma canım.
Tesekkur ederim oyle yapicam dillendirmek gelmiyor icimden baya cirkinlesecek bir konu bu aile icinde ..
Uff ne diyorsun yaa? Şu bölüme yorum yapmak istemiyorum artik..herkes sizin gibi mi konusmak düşünmek zorunda mi ? Ya birakin pesimi bildiri geliyor sürekli. .pesime takildiniz ..Şu dakikadan itibaren troll olduğuna kanaat getirdim.
Nasi giydirceksin hadi giydir bakalim kezban.....anca konusursun..kici kirik kocanizi kiskanin durun..zavalli tipler aglasiyor burda..Malum üyeye iyi bi giydircem şortu mumla arıcak giymeye, te Allahım konu şort mu, ne şov yaptın be
Mune ile öz çekime hazır mısın Kezban 2 :)Nasi giydirceksin hadi giydir bakalim kezban.....anca konusursun..kici kirik kocanizi kiskanin durun..zavalli tipler aglasiyor burda..
Disarda bende sort giyiyorum kimsenin sortunada karsi degilim ama eve gelen misafirin enistenin dayinin onunde sortla onlerine yayilmiyorum ..
Ikisi farkli
Kafamida senin gibi ne konusmayi ne algilamayi bilmeyen biri dedi diye degistirecek degilim
Cok seksilik istiyorsan cik e5 otoyoluna baya dikkat cekersin haydddiiii
"E5'e cık"yorumu bana da cirkin geldi acıkcası,ne olursa olsun ben bu yorumu bir bayana yakıstıramıyorum.bu nasıl bir uslup?
alenen hakaret ediyorsunuz.
şort giyildiginde fuhuş yapıldıgını mı düsünüyorsunuz da evde giyene bunu söylüyorsunuz?
üstelik siz de dısarıda giydiginizi söylerken hem de...
nasıl bir çelişkidir öyle?
konunuzu ilk okudugumda kuzeninizin onaylanmaya ihtiyacı hissettigi, ozguven sorunu ve kıskanclıgından bahsetmiştim ancak sosyal hayatında zaten öyle giyinen biri icin ev ortamında eniştelere şortla yayılma vb tabirler kullanıyorsanız kuzeninizden önce kendi düşüncelerinizdeki art niyeti gözden gecirin bence.
ayrıca eşinizin birisi hakkında sortla geziyor diye laf etmesini de gurur duyulcak birseymiş gibi anlatmıssınız,
aksine o durumu normal karsılaması gerekmez miydi?
eger siz de giyiyorsanız bu sefer sizin baska erkeklere gosteremeye calıstıgınızı, ahlaksız oldugunuzu mu dusunuyor? bunu nasıl kabulleniyor?
simdiye kadar kuzeniniz sortu cıkarma geregi duymussa kendi kararlarını veremedigindenmiş,
insanlar genelde ev ortamında daha rahat giyinirler,
fakat dışarda giyimi konusunda rahat ve onemsemezken evde daha cok kapanma gerekliligi duymanın ikiyüzlülük oldugunu düşündüyse hayatını her kosulda daha tutarlı yasama kararı almıs olabilir.
"E5'e cık"yorumu bana da cirkin geldi acıkcası,ne olursa olsun ben bu yorumu bir bayana yakıstıramıyorum.