- 7 Mart 2011
- 7.371
- 8.045
- 36
-
- Konu Sahibi 88prenses22
Aslında her yörenin sarması ayrı. . Hangi yöre olduğunu söylese olurEllerinize sağlık dayanamadığım tek yemek..ancak şu konuda tereddüt ettim yöresel yemekler adı altında ve sarma belli bir yöreye ait değil bildiğim kadarıyla..yanılıyorsam özür diliyorum ..
Şimdi belirtmiş Tokat diye ben yazarken yoktu..Ayy 1 saattir sarmaların fotosuna bakıyorum..yutkunup duruyorumAslında her yörenin sarması ayrı. . Hangi yöre olduğunu söylese olur
Merhaba arkadaşlar
Sarma sevmeyen yoktur herhalde. Ben bayılıyorum. Ve yarışmaya da sarmamla katılmak istedim.
Elinize sağlık..Nefis gözüküyor.Ben sizi tutuyorum:)))
Düzenledim canımNevreste canım bir bakar mısın?
shapee sen neyapacaksın bakalım kopya ver hemen:))Ellerinize sağlık canım çekti, başarılar
shapee sen neyapacaksın bakalım kopya ver hemen:))
Neden uzakdoğunun hemen aşağısında kalan Malatyadan güzel lezzetler beklerim senden ofsayt ne demekmiş !!! duymamış olayım:)))ben ofsaytım galiba bu kez :)
Neden uzakdoğunun hemen aşağısında kalan Malatyadan güzel lezzetler beklerim senden ofsayt ne demekmiş !!! duymamış olayım:)))
Sahi bilirmisin halaylarını ben çok beğeniyorum.
Halayını çekerim anca
Sahi bilirmisin halaylarını ben çok beğeniyorum.
Sağol canimEllerine sağlık prensesim. Pek leziz görünüyor
Bende biliyorum onu mendili kap gel shapee3 adım sağa, 3 adım sola malatya malatya bulunmaz eşinnn
Sağol canimEllerinize sağlık dayanamadığım tek yemek..ancak şu konuda tereddüt ettim yöresel yemekler adı altında ve sarma belli bir yöreye ait değil bildiğim kadarıyla..yanılıyorsam özür diliyorum ..