• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarışınlıktan mavi-siyaha geçtim(resimli) :(

Kıslar hepinize ayrı ayrı tşk ederim benim gibi sulugöze cvp yazmadan geçmediğiniz için.:gitme:
Tamam cnm fotolar için uğraşmışın o kadar,çok çok çok saolasın cnm benim :1hug:

Canım bir arkadaş resimler eklemişORdaki renkleri dene.Bence de onlar süper olucak.Bakır karamel kumral tarzları.Ama siyahta gitmiş.Sarı da.Sana her ton gider:)

Kıslar bakıpta es geçmediğiniz için Allah razı olsun. Demek siyah yakışmamış :çok üzgünüm: birden siyaha geçince öcü görmüş gibi oluom,ağlıyorum hep senağlama
Bu arada kkible kuoförüm loreal kullanıo ama görmedim kullandığı markayı,yanıltmış olmayım seni canım emi:1no2:

sağol cnm, hiç öcü gibi düşünme cnm bence gayet güzel

bende böyle hep uç noktada karar veriyorum bi kere sarışınken kızıl oldumm bikac ay dolasıp sarıyı özledim dönmek baya bi zaman aldıydı her renk denedim sonuçta hep döndüğüm renk sarı oldu kendi sacımda bakırdır zaten halen sarıyım bayrama boyatıcam ya aynı sarı gene yada röfle bakalım sanada canım sarı çok yakışmış gerçekten ama tabi insan arada degişiklik arıyor sen kendini hangi renkte rahat hissediyosan onu yaptır bencekaydirigubbakcemile5

siyah gerçekten çok güzel olmuş. hem siyah çok daha asil ve bi bayanın güzelliğini ortaya koyan bir renk...

siyah saçı çok sevmezdim(sarıya kıyasla)ama çok güzel olmuş bence.birinde genç kadın gibi duruyorsun,diğerinde genç kız gibi..koyu renk daha genç ve güzel göstermiş:nazar:

bence siyah saç harika durmuş,daha genç göstermiş ve yüz hatlarını belirginleştirmiş.bence kesinlikle siyah..

sarı saçlı halin daha güzel bence. hele ilk resimde çok masum çok tatlı çıkmışsın. bence kesinlikle sarı.

siyah mıııııı .... Illallah ettım ben o renkten kurtulana kadar. Bence sarıııı cok daha guzel canım

Siyah da siyahh :) Sarışın halin tabiki çok hoş ama siyahla kesinlikle daha özgün olmuşun! Hem daha çıtır hem gözlerin daha ön planda hem de sıradan değil ya, diğer renk çok daha fazla kişide var :) Ben siyah diyorum baban da alışınca sever :)

Mavi siyahı çok severim özellikle beyaz tenlerle uyumu çok hoş.
Gotik bir havası ama:) herkese hitab etmeyebilir..
Ben beğendim sarışın daha çıtı pıtı ve gösterişli;mavi siyahla biraz daha vamp ve iddialı olmuşsunuz.
Bir müddet kullanır istediğiniz gibi değiştirirsiniz yine.. (Gerçi çok fazla yıpranıyor saçlar bu aşamalarda:( ben de şarap kızılından platine daha sonra siyaha geçmiştim en son -hep uç renkler - o yüzden bir hayli yıprandı saçlarım:( biraz kendine gelmesini bekliyorum şimdi.

Velhasıl değişiklik güzeldir her zaman;güle güle kullanın yeni saçlarınızı:)

canımaynı hataya bende düştüm sarıdan siyaha geçtim çok pişman oldum dün saçımı kahverengiye boyattım tabiki oryalle açtı allahtan saçım yıpranmadı fazla umarım sende sıkılınca benim gibi çabuk dönebilirsin bu arada bence de sarı:(

kırmızı rujun dudaklarında nasıl güzel duruyor saçlarında kesinlikle siyah rujun hakkını ver bencehihoyyyt

Back