-
- Konu Sahibi sezenburak
ben bu sabah denedim.akşamdan yaptım ve içtim.
kokusu kesinlikle olmuyor.zaten sonrasında kahvaltı yapıldığı için koku kalmaz.
inanın gün boyu hiç acıkmadım.
normal kahvaltı yaptım.ama gün içinde ve akşam yemeği yemedim.canım istemedi.
çayla birşeyler atıştırdım.karnım aç ama canım yemek istemiyor.
ve enerji verdi bana.
45 dakikalık 1,5 kilometre bisiklet bindim.bana göre büyük bir iş.daha önce 30 dakika kullanırdım ama canım çıkardı.hiç yorulmadım.
yalnız konuyu açan arkadaşa mesaj yazdım ama cevap gelmedi.
sarmısağı ezipte mi atıyoruz,yoksa bütün mü?ben bütün attım suyun içine.
4 kilo fazlam var zaten.
gelişmeleri size aktaracağım.
bakalım 4 kiloyu ne kadar zamanda vereceğim.
bütün at cnm sonra suyu içip cevizi yidikden sonra sarımsağı bütün yutamazsan iki ye üçe böl öyle yut:))
ben 3 haftadır düzenli yapıyorum, şimdiye kadar kilo vermedim...çok yemem zaten gün içinde 45 öğün yerim...evet hareketsiz bir yaşantım var son aylarda...spor yapmadım...
bendeki tek olumlu etkisi - hasta olmadım hiç ki etrafımda çok hasta vardı...
koku yapmıyor...sadece içerken ben kestiğim için biraz koku oluyor ama sonrasında olmuyor...
ben mart nisan ayına kadar içmeye devem etmeyi düşünüyorum...sarımsak saçlara da iyi geldiği için belki biraz saçlarım beslenmiş olur:)
kolesterola iyi geldiğini biliyorum ceviz suyunun belki kolestorolüm düşmüştür ama tahlil yaptırmadım...üşenmezsem haftaya gidip yaptırayım:)
sarımsak bütün bir şekilde su işe yutulunca kokmaz canımceviz suyunun (anlatıdığı şekilde 1 gün suda bekletilerek) kolestrole çok iyi geldiğini, düşürdüğünü biliyorum, bizimkilerde içiyo ama sarımsakla beraber ilk defa duydum ama sabah sabah sarımsak kokusunu düşünemiyorum, gün boyu içimden kokusu çıkmaz sanki, ıııyyy ama bunu göze alanlar olabilir, saygı duyarız tabii, ama ben
yinede buradan durumu takip edicem, belki bende herşeyi göze alırım, belli mi olur kafamçokkarıştı
canim bende denemyi düsünüyorum ama tam anliyamadim nasil yapilcak bu ?
yani 2-3 ceviz alicam, bide bi dis sarimsak alicam, bi bardak suyun icinemi katicam ? e ondan sonra onlari geri cikarip yutcam, o suyuda iccekmiyim ? cahilligiimi mazur gör ama cidden anlamadim benneyaptımki
bir ayda 16 kilo verilmez bence..ben hergün bir elma yiyerek 5 kilo verdim..deneyin derim zararı yok faydası çok......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
selam bnde aranıza katıldım...sandoloz sakızı elma sırkesı ıle devam edıyordum burayı okuyunca bunada basladım bakalım metbolızma hızlanma olacakmı durdu kılo vermem