Sarımsak + Ceviz = 1 Ayda 16 Kilo

neden kimse cevap yazmamış

canım benim bence bu 1 ayda 16 kg muhabbetti çok sağlıksız.insanın bağışıklık sistemi çöker hastalıktan kurtulamazsın allah korusun.kilo vermek biraz sabır işi neden kendinizi böyle tehlikeye atmaya bu kadar heveslisiniz.kime sorarsan sor bunun ne kadar sağlıklsız olduğunu söyler sana.kilolarınız yüzünden gözünüz bu kadar kararmasın.yanlış anlama seni yermek için yazmıoyurm bunları ama belliki çok üzülüyorsun bu duruma o yüzden bunu yapmaya razısın.bak ne dicem sana elma sirkesi+bal+su karısımını dene ben onu uyguluyorum3 haftada 4 kg verdim.diğeri gibi şok zayıflama yapmıo ama bence daha sağlıklı.sana da tavsiye ederim.bu karısım bel cevresinde de muhteşem incelme yapıyo.eğer ilgilenirsen ben sana detayları veririm.başlığı var ama orda herkes kafasına göre yazmıs kafan karısır okursan.ben burdan sana yazarım ok. :teselli:

canım tebrik ederim verdiğin kilolar için.. su elma sirkesi bal-su karısımını banada tarif edermidin bende yapmak istiyorum a.s.

teşekkür ederim canım.4 ymk kaşığı elma sirkesi+4 ymk kaşığı bal+4 su bardağı suyu karıstırıyorsun cam bi şişenin içinde.daha sonra yemeklerden sonra sadece yarım su bardağı içiyorsun.elma sirkesi mideye zarar verir diye düşünebilirsin ama içindeki bal mideyi korumak amaçlı.bu karışım yemeklerden sonra içildiğinde yediğin yemeği yağa dönüşmeden çok çabuk parçalıyo ve bağırsakları dehset calıstırıyo.ama bazı durumlarda çalıştırmadığı da oluo ama endişe etme kiloları yine veriyrsun.bunu aç karnına içmen sakıncalı olabilir.muhakkak tok karna içmelisin.ben günde 2 kere içiyorum.bide yediklerine dikkat etmen lazım ben mesela akşam yediden sonra bişey yememeye dikkat ediyorum.eğer çok acıkırsan salatalık yiyebilirsin çünkü salatalıkta 0 kalori var ve %90 nı su.yani istediğin kadar yiyebilirsin.bol bol su tüket.abur cubur yeme.kola cips çikolata gibi.benim için bunlardan uzak kalmak çok zordu ama inan 2 günü atlatınca yemek bile istemiyorsun.verdiğim emek bosuna gitmesin diye uzak duruyorsunuz.yanında bide yürüyüş yapabilirsen ekmek üstüne bal sürmüş olursun.ve en öenmli noktaya geldik.ıNANMAK...ben ilk 3 gün 1 kilo verdim.bu karısım sayesinde vücudun sıkılaşıyor,bel çevren inceliyor.istersen internetten elma sirkesinin faydalarını arastırabilirsin.1 ay içtikten sonra 2 hafta ara ver karısıma yeşil çay iç.sonra istediğin kiloaya gelene kadar bu sekilde devam edersin.yeşil çayın da kilo verdirdiği söylenir ama aslında vücuttaki suyu atıo 2 kilodan sonra ne alıosun ne veriyorsun.kilonu verdikten sonra bunu sürekli tüketebilirsin onunda faydaları var tabiki.canım eğer kiloları verdim diye rahat davranırsan verdiğinin fazlasını geri alırsın.o yüzden her daim dikkatli olmak lazm.anlattıklarım biraz karısık gelmiş olabilir yada yapması zor gibi görünür ama inan göründüğü gibi zor değila.s ben şimdilik kaçıyorum sorun olursa cevaplarım ok

canım cok teşekkür ederim cevabın için sana özelden yazmak istedim ama kapalı sanırım ..
bu hazırladıgımız karısım bır ögun anca yeter gıbı geldı bana canım yanılıyormuyum... bide emziririken içilebilir sanıyorum bunun bir zararı olmaz sanırıma.s.a.s.

ayyy çok teşekkür ederim canım nolur bana detayları yazarmısın evet kilolu halimden nefret ediyorum ve çok sıkıldım artık
bu arada yazdıklarını beni yermek için değil bilgilendirmek için yazdığınıda çok ii biliyorum ALLAH razı olsun :)

canım detayları yukarıda yazdım orda okuyabilirsin.ben bu karısımla 4 kilo verdim bu aralar hastayım pek yemek yiyemiyorum dolayısıyla içemiyorum ama günde 1 kerede olsa içmeye calısıyorum

karışımı 4 su badağı suyla yaptığın için 1 lt ye yakın oluo canım o yüzden 8 öğün yetio.elma sirkesinin bir çok seye faydası olduğunu okudum hatta anne sütünün kalitesini arttırdığını bile okudum netten ama sende bi arastır yine de istersen ama bi sorun olcağını pek sanmıyorum.günde 2 kereden fazla içme.ok

ayy canım benim dalgın kafam 4sb suyu 4 yk algılayınca böyle oldu canım cok sagol...hemen başlıycam sbah aksam mı içtin canım sen

nasıl bir etkisivar ... yani metebolizmayı mı hızlandırıyor.. tuvalete mi çıkartıyor iştahı mı kesiyor... yazar mısınız?

benim eşim 1 ayı geçkindir yapıyor bu karışımı bende 1 haftadır yapıyorum ama diyet spor yok sadece suyu içiyoruz ve cevizleri yiyoruz ama tık yok....ama almadıkta kilo tek faydası bu oldu...içerken biraz kokuyo tabi ama sonrasında koku falan yok...

ceviz ve sarımsaklı su kafama yattı zaten ikiside çok faydalı benim merak ettiğim malum idareci olduğum için insanlarla yakın temastayım acaba sarımsak koku yaparmı....ayrıca sirke bal ve su karışımını daha önce duymuştum burada da sirke mideye zararı olmaz mı acaba bu konuda yorumlarınızı yazarsanız memnun olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…