Sarımsak + Ceviz = 1 Ayda 16 Kilo

evet düşürüyor benım normalde 10- 5 tır halsızleştırdı bıraz sanırım düşütüyor ölçmedım ama

1 HAFTALIK SARMISAK 4 CEVIZ KONUSUNDAKI TECRUBEME DAYANARAK SUNU SOYLEYEBILIRIM KI ZAYIFLATMADI...
fakat bagırsaklarım duzene gırdı......kolesteroum normaldı ama kolesterolu yuksek olanlar bunu deneyebılırler....cevız kolesterolu düşürür.... ayrıca sarımsak doğal antıbıyotıktır kı hergun tuketılmesi gerekır......
zayıflamadım fakat sevdım bu işi...devam edıcemı düşünüyorum.....tesekkurler bu formulu veren arkadasa da...vereliniortak

hadiyaaaa zayıflatmadımı bnde denıyorum bırkacgndur etkısını görmedım ama henuz erken dıye düşündüm:KK43:

kilo vermenin sırrı az yemekte saklı değil. bir süre sonra metabolizma az kalori harcamaya alışıyor. bu defa kilo vermek için daha da az yemek zorunda kalıyorsunuz. ben günde 8 öğün yiyorum,2 saatte bir neredeyse. gözüm hep saatte. hiç acıkmıyorum ve haftada bir kilo verebiliyorum. sadece pazar günleri spor yapmaya vaktim oluyor, sabahları şöyle bir yürüyüş yapıyorum.kendini yasaklamakla ömür mü geçer. bir yerden sonra insanın gözü dönüyor.yiyeceğe saldırıyor.daha önce diyet yapmaya kalkıştım ama istikrarlı devam edemedim,şeker düşüklüğü tansiyon düşüklüğü bir şekilde bozuluyordu.bu defa öyle bir sıkıntım yok, çünkü sürekli midem dolu.halsizlik hissetmiyorum.aslında yaptığım şey diyet de değil sağlıklı yaşamak. inşallah fazla kilolarımı verebilirim.sağlık çok değerli, onu korumak lazım.

ya arkadaslar 55 kılo ıle evlendım 3 yılda 80 oldum çocuk falan dogurmadım ve esım vermemı ıstıyo yaa yardımmm nolurrr çıldırıcamm...

heheheh olurr sen ölee yapp bencee olumunekankayizsmile
içine az yogurla baharatta karıştırr biliyosun yogurtun öz suyada göbegi eritiyomuş :roflol:

opuyorumnanaktan canim benim evet yogurt gobek eritiomus bende okumustum gulum opuyorumnanaktan

arkadaşım solea zayıflama ilacıyla 10 kilo verdi aranzda kullanan varmı zararları yada ilaç hakkınd şikayet duydunuz mu ?*lütfen cevap yazarmısınız

love1lu3.jpg

arkadaşlar daha önceki sayfaları tam okumadım söyleyen oldumu bilmem ama ceviz yüksek kolesterole sarmısakta tansiyon hastalığının tedavisi için tavsiye edilir bence o adam çok kilolu olduğu için bu hastalıklar vardır doktorda onun için demiştir gibi geliyo onun dışındada diyet vermiştir elbet yoksa sadece onları yiyip normal hayatına devammı etmiş sanki?bence hayır ama yinede konuyu açan arkadasa sormak lazım canım yanıtlarsan sevinirim.

akşamdan bir ceviz ve bir diş sarımsağı bir bardak suyun içine koyuyorum. sabahleyın uyanır uyanmaz suyu içip, cevizleri yiyip, sarımsakları da 3,e yada 4,e bölüp yutuyorum arkadasım. 1 ay boyunca buna devam edecegım. keskinlikle işe yarayacagını dusunuyorum. umarım yardımcı olabılmışımdır

X