- 7 Temmuz 2009
- 489
- 10
- 42
-
- Konu Sahibi sezenburak
kızlar demiştim ya 70 kg.takıldım diye, bu gün tartıldım ve 68 kg.geliyorum valla çok şaşırdım tartıya çıkın ca ben ayın 24 başlamış tım acaba devam etsem miki 1 ay dağa diye düşünüyorum yoksa bi 15 gün aramı versem nedersiniz kızlar cevap yazın yaaav(yani sonuçta7 kg verdim 16 kg veremesem de 7 kg bile iyi:)))))
arkadaşlar, sarımsaklı cevizi hazırlayınca oda ısısında mı bekletiyorsunuz yoksa dolapta mı?
kızlar ben bu sabah başladım içmeye oda sıcaklığında bekletiyorum bardağı aslında mutfak tezgahının üstünde ağzı kapalı duruyo :) ama bi sorum var ya ben sarımsağı yutamadım çok büyük acaba bölerekmi yutsam yada bölerek yutsam kokusu çıkramı malum çalışıyorum ağzımın kokmasını şstemem :) bana nolurr cevap verin
bende yeniden ceviz aldım dün
ve bugun başladım
hatta sabah aç karnına içmeyi unutmuşum şimdi kahvaltının üstüne içtim
düzenli kullanıcamm 1 ay
böl canım 5,6 parçaya böl istedihin kadar böle bilirsin kokuyapmıyor eşime defalarca sordum kokuyormu diye hayır dedi. çok timsiriklidir eşim ama kokmuyor gerçektende
EKODANS! özelden sayfa hata veriyor msjını yanıtlayamadım umarım burda bulurum seni.hemen bugün sirkeli suyu bırakıp cevizliye başlıyorum..sana da verdiğim kiloları yazarım -inşaalllaahhhh-öpt
tmm canım burdan yaz verdin kiloları inş verirsin ya ama verecehine inanıyorum :))a.s.