Sarımsak + Ceviz = 1 Ayda 16 Kilo

gittiğim tatil de kilo aldığımı anladım. :kedi: biraz vermem lazım. konular içinde en yapabilcem bu tarif gibi geldi. bir de bi arkadaşın sırf sarımsakla 35 kilo vermiş onu yazmış konu içinde o arkadaşımda ayrıntı verirse fazla kilolarımdan kurtulurum ztn çok böyle abartı bişi yok. tartım bile yok evde hatta. kaç kg verdim falan bilemicem ama gözle belli olacaktır ozaman yazarım tekrar. yarın başlıyorum :kedi:

Annem, ben, abim yaptık bir aya yaklaşık bir süre, hiç birşey olmadı. Spor olarak yürüyüş yapıyorduk ama adam akıllı diyet yapmadık. Yani sözün özü boğazı tutmadan hiç bişi ile kilo verilmiyoooooo :eek:lmaz: .....

Annem, ben, abim yaptık bir aya yaklaşık bir süre, hiç birşey olmadı. Spor olarak yürüyüş yapıyorduk ama adam akıllı diyet yapmadık. Yani sözün özü boğazı tutmadan hiç bişi ile kilo verilmiyoooooo :eek:lmaz: .....

cnm moralim bozuldu tam da mutfakta cevizli suyumu içmişim cevizleri löp löp sarımsağı böle yutkuna(buyuk geçmiyo kokmasın diye de çiğnemiyorum çok)yemişim geldim oturdumm ki bi okudum bir ay yaptık hiç bi şey olmadı :KK43:(böleee cevizler sarımsaklar zaten daha mideme de inmemişkennn dizildddiii kaldıı..gluk gluk...aslında ne bekliyorduk ki kendime kızdım sonra da dediğin gibi ye iç bi de yanında cevizli su iç ..ohh zayıflıycam diye bekle..aslında mesele su boğazı tutabilmekte..haklısın cnm

15 gündür yapıyorum sarımsak+ceviz bunun yanında diyet ve sporda yapıyorum ama daha 1 kg ancak oynadı.pek faydasını gördüm diyemicem.onu içmedende diyet ve sporla 1 kg giderdi zaten.anlamadım.sanırım bünye meselesi tamamen..

cnm moralim bozuldu tam da mutfakta cevizli suyumu içmişim cevizleri löp löp sarımsağı böle yutkuna(buyuk geçmiyo kokmasın diye de çiğnemiyorum çok)yemişim geldim oturdumm ki bi okudum bir ay yaptık hiç bi şey olmadı :KK43:(böleee cevizler sarımsaklar zaten daha mideme de inmemişkennn dizildddiii kaldıı..gluk gluk...aslında ne bekliyorduk ki kendime kızdım sonra da dediğin gibi ye iç bi de yanında cevizli su iç ..ohh zayıflıycam diye bekle..aslında mesele su boğazı tutabilmekte..haklısın cnm

sakın pes etme kırılırım valla :))
dene bir ay bakalım suyu çok iç biz faydasını gördük ya arkadaşım zaten biraz da kısacan bohazdan aha beni sarımsaklı ceviz suyu zayıflatacak diyede homili gırtlak yimiyceksin tabi suyu çooook bol iç bide sana dedihimi yap 1 ay dene ya
kendini salma buda işe yaramaz diye dene diyook:))
opuyorumnanaktan

sakın pes etme kırılırım valla :))
dene bir ay bakalım suyu çok iç biz faydasını gördük ya arkadaşım zaten biraz da kısacan bohazdan aha beni sarımsaklı ceviz suyu zayıflatacak diyede homili gırtlak yimiyceksin tabi suyu çooook bol iç bide sana dedihimi yap 1 ay dene ya
kendini salma buda işe yaramaz diye dene diyook:))
opuyorumnanaktan

tamam şekerim sen yap de yapmam mı?içmeye devammm...en az 1 ay

ben 3 gündür yapıyorum midem kalkar sandım ama hiçte zor gelmedi ..pazartesi itibariyle tam düzenli kullanmaya başlıycam ...şimdi kullandığım zayıflama ilacım yarın bitiyor 20 gün ara verirken bu formülü deniycem o zaman etkisi tam belli olur ve sizi de bilgilendiririm sağlıklı ve mutlu günler....

CAnım ceviz suyu da, sarımsak da çok faydalı şeyler, ben saç dökülmesi için yutuyordum sarımsağı, ceviz suyu da kollestrolü düşürüyor, zihne ve cilde iyi geliyor, ayrıca sarımsağı içtikten sonra el - ayak üşümelerim kalmadı, çok faydalı ama boğazı tutmak lazım a.s. ...
ha bu arada sarımsağı çiğneme, yutamazsan 2 ye 3 e böl

valla kızlar bende 10 ünde 5 kilo verdim bunu yapyorum ama günde 4 litre kadar su içtim sabahları aç karnına sıcak su içtim yememe çok dikkat ettim diyemem:)))

valla kızlar bende 10 ünde 5 kilo verdim bunu yapyorum ama günde 4 litre kadar su içtim sabahları aç karnına sıcak su içtim yememe çok dikkat ettim diyemem:)))

maşallah çok güzel kilo vermişsiniz ilk günden itibaren mi kilo vermeye başladınız...

ben 3 gündür yapıyorum midem kalkar sandım ama hiçte zor gelmedi ..pazartesi itibariyle tam düzenli kullanmaya başlıycam ...şimdi kullandığım zayıflama ilacım yarın bitiyor 20 gün ara verirken bu formülü deniycem o zaman etkisi tam belli olur ve sizi de bilgilendiririm sağlıklı ve mutlu günler....

canım tartıldınmı hiç 3 günün sonunda bende lw ile birlikte kullanıyorum bunu ceviz-sarımsağa bugün başladım. LW de 3.günüm zayıflama ilacı ile kullaılmasının bi sakıncası varmıdırki.:uhm:

CAnım ceviz suyu da, sarımsak da çok faydalı şeyler, ben saç dökülmesi için yutuyordum sarımsağı, ceviz suyu da kollestrolü düşürüyor, zihne ve cilde iyi geliyor, ayrıca sarımsağı içtikten sonra el - ayak üşümelerim kalmadı, çok faydalı ama boğazı tutmak lazım a.s. ...
ha bu arada sarımsağı çiğneme, yutamazsan 2 ye 3 e böl

haklısın cnm ikisi de yararlı hatta bu topığı ilk okuduğumda pek çok önyargılı ve olumsuz görüş bildiren olmuş dikkatimi çekmişti...konuyu açan arkadaş yapın bunu her sabah için 16 kilo vereceksiniz vermessen ne olayım falan dememişki BABAMIN BİR ARK BÖYLE YAPARAK 16 KİLO VERMİŞ ve sadece TAVSİYE EDERİM BEN BAŞLIYCAM demiş...insanlar zayiflamak uğruna her bulduğunu yer içerken hattta YA SİNİR YA SİNDİRİM SİSTEMİNİ ALT ÜST EDEREK TL LERİ KAPAN VE BİZE MUCİZE ZAYIFLAMALAR VAAD EDEN zayıflama hapları konusuna hiç girmiycem....BU SUYA BÖYLE OLMAZ ZAYIFLANMAZ DİYENLERİ TEPKİYİ ANLAYAMIYORUM yatamam zayılamak bi yana bak dediğin gibi pek çok faydası için bile içilebilir

bu suyu 5 gündür içiyorum ve çiğnemeye-en azından birazcık-çalışıyordum dediğin gibi yapıyım cnm..tşk ama acaba iştahı açılan oldu mu :KK43:((
ben bugün dayanamadım şu acılan iştahımın önüne geçeyim diye lahana çorbası yaptım ve sabah ilk porsiyonumu içtim....hayırlı olsuuunnnn

canım tartıldınmı hiç 3 günün sonunda bende lw ile birlikte kullanıyorum bunu ceviz-sarımsağa bugün başladım. LW de 3.günüm zayıflama ilacı ile kullaılmasının bi sakıncası varmıdırki.:uhm:

100 gr 100gr gidiyor o da lw den dir zaten ...onun için lw bitiyor hafta sonu şehir dışındayım pazartesi tekrar başlıycam ceviz+ sarımsağa işe yarayıp yaramadığı o zaman belli olur ...ilk bunu çok kilolu bir adam kullanmış zaten , bende de çok kilo var deneyip sonucu yazarım ...zayıflama ilacıyla birlikte nasıl etki eder bilmiyorum ama ikisi de bitkisel bence pekte birşey olmaz

cevizli suya yaklaşık 1 haftadır devam ediyorum dun de şu lahana çorbası diyetine başladım iyice açılan iştahımı biraz dizginlemek için ayrıca haftada 3 kez de power plate...hangici işe yaradı bilemiyorum ama bu sabah dün bile 68.7 iken bu sabah 67.5 çıktım aç karna...çok mutlu oldum ve devam edicem üçüne de.....ceviz suyu da iğrenç değil inanın mide bulandırmıyor kokmuyor bile..ama ben tipik bi ikizler burcuyum yani rutin şeyler sıkar benı ayran gönüllüyüm bilmiyorum azımle ne kadar devam edebilirm :KK43:( ama kendime telkinde bulunuyorum sürekli..herkes en az 1 ay devam etmelisin d,yor her şey için genellikle...

cevizli suya yaklaşık 1 haftadır devam ediyorum dun de şu lahana çorbası diyetine başladım iyice açılan iştahımı biraz dizginlemek için ayrıca haftada 3 kez de power plate...hangici işe yaradı bilemiyorum ama bu sabah dün bile 68.7 iken bu sabah 67.5 çıktım aç karna...çok mutlu oldum ve devam edicem üçüne de.....ceviz suyu da iğrenç değil inanın mide bulandırmıyor kokmuyor bile..ama ben tipik bi ikizler burcuyum yani rutin şeyler sıkar benı ayran gönüllüyüm bilmiyorum azımle ne kadar devam edebilirm :KK43:( ama kendime telkinde bulunuyorum sürekli..herkes en az 1 ay devam etmelisin d,yor her şey için genellikle...

ah cicim ben de tipik bir ikizler burcuyum ve sanırım bu yüzden şişkoyum. :tomato:
ben buna malesef sadece 4 gün devam edebildim. dün akşam hazırlıycaktım unuttum mafoldumben
bu akşamdan hazırlayıp tekrar devam edicem. lahana yağı da aldım çok fena terletiyo.
a.s
dün spora da başladım. 1 ay içinde kilo versem çoook güzel olucak. tatile gitmeme tam 1 ay kadlı :smiley-cool:

Arkadaşlar bende tatilde aldığım kiloları vermek niyetiyle bugün başladım,ilk içtiğimde biraz midem kalktı ama cevizlerini yedikten sonra normale döndüm.Sık sık idrara çıkartıyor,ve epeyce tok tutuyor.
Gelişmelerden haberdar ederim sizleri hedefim 10 kg vermek

X