-
- Konu Sahibi sezenburak
bugun ikinci bardagıo içtim
düğn acayip bi tokluk hissi vardı pisikolajikmidir bilmiyorum ama
bugunde aynıyımm
aşırı derecede su içiyorum
ya canım napıyım ama sırkeli suyu deedikten sonra bu kur super oldu hiç kokmuyo çunku sirkelisuyu içene kadar lavobaya kendımı zor atıyodum.....cevizlerde ıslanınca taze gibi oluyo kuru ceviz hayatta yemem buna fındıkta dahil....:kedi:
benimde bügün ücüncü günüm..gercekten sarimsak kokusu beni bayiyo.sirkeli su daha berbat bir sey.esimde bana soruyo ne iciyosun sabahlari böyle.kendinin hasta edicen dedi kizdi banaa...kilo veririm insallah.
ekodans seninde oluyormu bilemicem benim öglene dogru cok kötü midem bulandi.yedigim her sey agzima geliyo.birde mide rahatsizligi gecirmiyelim.ben beklemis suyu dahi icemem.sarimsakli su midemi kaldirmaya basladi.gercektn kilo verenler varsa yazsin ya..bosu bosuna mideden de olmiyam zayifliyacaz diye..yengem midesinde bakteri kapmis. icine falan hortum soktular.kac defa aylarca haplar kullandi gecmedi.bizde öyle durumla karsilasmayalim.bilgisi varsa yazin ya.lahana da yapmistim bir zamanlar bir hafta dan sonra tansiyonum düstü.yüzüm sapsari gezdiydim . ya en iyisi ac kalarak yapcaz