-
- Konu Sahibi sezenburak
sl kizlar su anda bu suyu iciyorum ,okadar kotu ki,sarimsak kokusu hic yok ama zehir gibi,cevizi cokmu atyorum acaba,sarimsagi butun olarak atiyorum icine parcalamak gerekmiyordu degilmi,suyu agzima alip birazda normal su icyorum ikisini yutuyorum,herhalde bi farki olmaz,cunku yalniz icsemde icer icmez su icmenin bi zarari olmaz galiba,20 kg fazlam var neredeyse,ve mutlaka zayiflamam lazim,uffffffffffff allahim yaaa
bende içtim bugün tadı ii değil ama bi lahana çorbasıyla karşılaştırılamaz bile...cevizleri suyu içtikten hemen sonra yerseniz bi sorun kalmıyo bakalım 10-15 gün sonra sonuç ne olur ama ben bunun yanında elma krom,lahana yağı,herballifeın yağ yakıcı çayını kullanıyorum ve düzenli diyet ve spor da yapıyorum ayrıca yeşil çayda içiyorum her gün
bende içtim bugün tadı ii değil ama bi lahana çorbasıyla karşılaştırılamaz bile...cevizleri suyu içtikten hemen sonra yerseniz bi sorun kalmıyo bakalım 10-15 gün sonra sonuç ne olur ama ben bunun yanında elma krom,lahana yağı,herballifeın yağ yakıcı çayını kullanıyorum ve düzenli diyet ve spor da yapıyorum ayrıca yeşil çayda içiyorum her gün
mrb cnm horbalife tavsiye ederim çok güzel bir ürün ben 3 ay kulandım onu çayı nı şeki ,ni ve haplarını 20 kg verdim çok güzel bir ürün tabiki sonra hamile kalın ca tekrardan aldım kilo inan ki şu anda durumum olsa yine horbalife kulanırım hepsi bitkisel ve hiç bir yan etkisi yok kulanmanı tavsiye ederim tşk zaten çayı vucuda direnc veriyo çayı çok güzel yolasana bir fincan:roflol::roflol: nasıl dersen ışınla kız:roflol:
kızlar demiştim ya 70 kg.takıldım diye, bu gün tartıldım ve 68 kg.geliyorum valla çok şaşırdım tartıya çıkın ca ben ayın 24 başlamış tım acaba devam etsem miki 1 ay dağa diye düşünüyorum yoksa bi 15 gün aramı versem nedersiniz kızlar cevap yazın yaaav(yani sonuçta7 kg verdim 16 kg veremesem de 7 kg bile iyi:)))))
benimde yarın 1 hafta olacak ama daha hiç tartılmadım
birde yanında dikkat etsem süper olacaktı ama
ben accayip kaçırdım kilo veremem zatende bu geçen bir haftada eğer almadıysam da kesin sarımsak + cevizin etkisinden :)))