Sarımsak + Ceviz = 1 Ayda 16 Kilo

ben icmedim bugün rahatim.elmali sirkeden de denedim bir hafta sonra midem kaldirmadi.salatalara bile koyamiyorum.artik sana kolay gelsin.gelismleri yazarsin

bir diş sarımsagı tüm
2 tane cevizide kırıp içine atıyorum
hiç öyle zehir gibi bi şi yok
hafif bi sarımsak kokusu fazla tiksindiricide deyil
bir solukta içiyorum burnumu tıkayıp
üztüne cvizleri yiyorumki onlar çok lezzetli geliyor suyundan sonra

bende içtim bugün tadı ii değil ama bi lahana çorbasıyla karşılaştırılamaz bile...cevizleri suyu içtikten hemen sonra yerseniz bi sorun kalmıyo bakalım 10-15 gün sonra sonuç ne olur ama ben bunun yanında elma krom,lahana yağı,herballifeın yağ yakıcı çayını kullanıyorum ve düzenli diyet ve spor da yapıyorum ayrıca yeşil çayda içiyorum her gün

ben cevizi fazla atmisim galiba icine cok aciydi ama bugun ictigime iki ceviz ici kadar koydum iyiydi,bi solukta ictim sarimsak kokusu olmuyo suda,ama parcalayip yutarken koku mahvediyo,butun yutamiyorum o yuzde parcaliyorum,bugun 3 uncu gunum ,sabah esimede icirdim insallah faydasini goruruz,ha bu arada baktimda su anda tam 135 kisi diyet bolumunde,kac saat oturup okuyoruz kim nasil zayiflamis diye,okumaya ayirdigimiz sureyi kalkip yurumeye ayirsak eminim hicbirimizin sorunu kalmazkaydirigubbakcemile2

şimdi bu diyetle 16 kilo veren varmı arkadasşlar hadi 16geçtim 10kilo veren varmı herkez yeni başlamıs işe yaramıyosa yapmayalım ozaman

mrb cnm horbalife tavsiye ederim çok güzel bir ürün ben 3 ay kulandım onu çayı nı şeki ,ni ve haplarını 20 kg verdim çok güzel bir ürün tabiki sonra hamile kalın ca tekrardan aldım kilo inan ki şu anda durumum olsa yine horbalife kulanırım hepsi bitkisel ve hiç bir yan etkisi yok kulanmanı tavsiye ederim tşk zaten çayı vucuda direnc veriyo çayı çok güzel yolasana bir fincan:roflol::roflol: nasıl dersen ışınla kız:roflol:

Canım benim tebrik ediyorum senikaydirigubbakcemile3ayy nasıl yapabiliyosun bunların hepsini birden şaşırdım valla.hem cevizli sarımsaklı su,hem elma krom ilacı,Hem lahana yağı üstüne üstlük birde diyet ve spor.Maaşallah sana.Gerçekten bunların hepsini yapabiliyorsan eminim çok kısa zamanda istediğin ölçülere kavuşursun.Allahım banada sendeki azimi ve iradeyi bahşeder inşallah

evet hepsini yapıyorum bak sabah kalktığımda bu cevi sarmısak karışımı içiyorum sonra 1 bardak yeşil çay, 4 siyah zeytin, 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 1 dilim kepek ekmeği, domates ve salatalık yiyorum öğlen 2 ye kadar ders çalışıyorum açıkmış oluyorum elma krom bu arada,öğlende bi kase çorba içiyorum yada benzeri hafif bişi 1 saat sonra bi meyve yiyorum ve lahana yağına bulanıp 1 saat spor yapıyorum ondan sonra derse çalışmaya devam akşamda yine diyet yemeklerimden yiyorum...artık zayıflarım herhade çünkü bi ayda 8 kilo aldım ha bide her yemekten sonra hebalifeın çayı var

bende kullandım bi ay kadar 5-6 kilo verdim ama sonra geri aldım...ama sadece bnm hatam bu çünkü aşırı yedim...bi kutu pringles bitiriyodum günde...şimdi sadece çayını kullanıyorum çünkü annem o mamaları içirmiyo bana doyurmaz diye başka şeylerde yediriyo malum o zamn da klo alınıyo...koca bi kutum daha var onuda kilomu sabitlemek için kullncam:lepi:

Bu tarifi bende uyguluyorum daha 1 hafta oldu. ılk sayflardan itibaren bütün mesajları okuyunca paranoyaya bağladılar beni hergün tartı tepesine çıkıyordum. Hiçbir değişme olmayıncada sinirim bozuluyordu. (Gerçi adet olacakmışım sanırım ondan değişim olmadı bende) Evet bende içiyorum filan ama rejim, kibrit kutusu küçüklüğünde peynir, sayıyla zeytin, kaşık ucu yemek kavramları zaten kilo vermemizi engelleyen şeyler bence. Sürekli kendimizi de bünyemizi de şartlıyoruz.

Ben artık eskisi gibi sıkı rejim lstelerine tamah etmiyorum. Sağlıklı beslenmeyi öğrenmeye çalışıyorum. Eskisi gibi dikkat edip harekette etmediğim için yaklaşık 3 ayda 8 - 9 kilo verdim. Spor yapsam daha çok vereceğimi biliyorum. ışin sırrı dengede arkadaşlar. Dengelemeyi ve çeşitlendirmeyi öğrenmemiz gerekiyor. Biz tek tip beslenmeye empoze oluyoruz. Kibrit kutusu kadar peynir, 3 zeytin, yarım domates, sadece salata, sadece haşlanmış tavuk. Bunlardan başka bişey yaptığımız yok. Sonrada 1 ayda 16 kilo verleim diye kendimizi parçalıyoruz. Ömürümüzün neresine kadar sadece bu şekilde beslenebiliriz ki. Kendim denediğim ve başarılı olduğum için söylüyorum. Değiştirerek yiyin, öğün atlamadan yiyin, günde en az 5-6 öğün yiyin. Sabah,öğle,akşam yemeğiyle kilo verilmiyor. Ara öğün mutlaka yiyin. Doktor değilim. Bu konuda ahkamda kesecek kadar tecrüben yok sadece sonuca ulaştığım için yazıyorum.

Ha sarımsak ve ceviz karışımıda desteği olsun. Sağlıklı mı bence evet. Sonuçta doğal şeyler iyip içtiğimiz şeyler. Bide sürekli tartılmayın arkadaşlar sürekli haftada bir filan tartıldıkça anlık değişimler sevindiriyo,moral bozduruyo. Ben artık çıkmımaya gayret ediyorum tartıya etafım zaten söylüyor

Karışım içinde koku olmuyor ona garanti verebilirim:)

Son düzenleme:
bende 4 arkadaşımla beraber pazartesi başlıyorum şekerler...
her birimizin kilosu farklı farklı size sonuçları bildiricem
60 dan başlıyo kilolarımız 100 lük arkadaşda var erkek de var hatta içimizde bir tane :)
bakalım kaç kilo bi insan kaç kilo verebilecek bununla ?
erkeklerde bi fark olacak mı hepsini yazıcam size..........

eee hiçkim se yazmıyorya kızlar ben kilo vermem durdu yaaa((
70 kg takıldım. napsam acaba çok su içiyorum cevissuyunada devam eee tatlıda yimiyorum ama kilo veremiyorum bakalım bir ay olsun nolacak ayın 24. tam bir ay olacak başlıyalı 4 kg. verebildim dağa

yarın başlıyorum bgn yaptım kenara koydum suyumu
ağustos başına kadar faydasını görücez bakalım yazıcam kızlar

bende başladım vee 3 gündür içiyorum tadı bence güzel bir dikişte içiyorum.inşallah kilo vermemi hızlandırır.benimde kilom takıldı 78de.gelişmeleri yazıcam...

benimde bgn 3 gün ve hiç zorlanmadan içiyorum sarımsağıda zorlanmadan yutuyorum soorada afiyetle cevizlerimi yiyorum en güsel kısmı da bu zaten....
en az 1-2 hafta yapıp öle haber vericem canlarımm haberiniz ola....

kızlar demiştim ya 70 kg.takıldım diye, bu gün tartıldım ve 68 kg.geliyorum valla çok şaşırdım tartıya çıkın ca ben ayın 24 başlamış tım acaba devam etsem miki 1 ay dağa diye düşünüyorum yoksa bi 15 gün aramı versem nedersiniz kızlar cevap yazın yaaav(yani sonuçta7 kg verdim 16 kg veremesem de 7 kg bile iyi:)))))

bravo arkadaşım!daha 1 ay bile olmadan 7 kilo süper..ben de başlıycam yarınceviz alıp..denemediğim bi bu kalmıştı eksik kalmıyım di mi ama

benimde yarın 1 hafta olacak ama daha hiç tartılmadım
birde yanında dikkat etsem süper olacaktı ama
ben accayip kaçırdım kilo veremem zatende bu geçen bir haftada eğer almadıysam da kesin sarımsak + cevizin etkisinden :)))

tartıldın mı merak ettim?kilo vermiş misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…