Sarılın bana :( lutfen okuyun

Öncelikle profilinizde görünen yaş gerçek mi?
Bu yapılanlara ses edilmez ortalık yıkılır. O muhteşem keki yediğine yiyeceğine pişman edilir yahu.
Bir de uzatırsanız ayrılacakmış. Ne güzel dünya hem pastam dursun hem karnım doysun.
Yapmayın. Şu tipte bir adam için çektiğiniz acıya değmez.

Okuyamayanlar için özet geçiyorum,
Karşısına çıkan dişi sineğe dahi yürüyen fakat eski sevgilisini unutamamış bir adam var, ve bu adam aynı zamanda konu sahibininde sevgilisi.
Ve konu sahibinin ise hayat fesefesi hiçbir şeye ses etmemek. "ses etmedim" dusturu hakim.
Yahu ablacığım o çektiğin acı varya o tiynette bir adamla birlikte olmakdan sayisiz defa ustundur ve degerlidir.
Tamam seviyorsun, acı çok ama boyle bir adamdan kimseye hayır gelmez. Diger saçmaliklarini birak bin defa aldatmış seni, ister kabul et ister etme.
Bundan sonra onunla ayni yone dahi bakma.
Allah kurtarmış seni, şükret.

Arkadaşım bu nasıl bir ilişki.. Bir kere tamamen ipler bey efendinin elinde. Kendisi dilediği gibi çalıp oynuyor, sen her şeyi alttan alıyorsun. Hesap sormaya kalktığında da ayrılmakla tehdit ediyor. Oh ne ala memleket. Senin itip kakmanla giden bir ilişki. Hiç olmasın daha iyi. Bu adamda geleceğe dair bir ışık göremedim. Bunun Nilgünü, Nazlısı bitmez arkadaşım. Boş ver. Kendi değerinin farkında ol.

kendinize haksızlık etmeyin...resmen sizi sevmiyor...ona sabrettim buna sabrettim siz kendi kendinize yaşamışsınız resmen ilişkiyi onla bunla konuşuop durmuş herif! ay sinir oldum!

kendinize haksızlık etmeyin...resmen sizi sevmiyor...ona sabrettim buna sabrettim siz kendi kendinize yaşamışsınız resmen ilişkiyi onla bunla konuşuop durmuş herif! ay sinir oldum!
Ben kendi kıymetimi hic bilemedim ki bi bucuk yılda uc tel beyazım cıktı saclarım dokuldu yuzum coktu onun yuzunden eski fotograflarımda ne kadar guluyomus gozlerimin ici

Ay daraldim sonuna kadar okuyamadim.Hani anneler cocuklari ne yaparsa yapsin ses etmezler severler ya sende iste oylesin.Bende senin sevgilin olsam kalbim carpmaz.Sen kendinw deger vermiyorsunki elin adami versin.

Hala acaba mı diyorsun bacım... bunlar senin bildiğin iş pişirmeleri birde yakalayamadıkların vardır bence. Sağlam papuç değilmiş zaten kendine haksızlık etme

Yarida okumayi birakmak zorunda kaldim. Bukadar karmasadan saglikli birsey cikmaz. Kendini sev ve boyle erkeklerden uzak dur.

Konu sahibi de doktor. Okumus doktor olmus boyle adami cekiyor, cok uzucu.
Benim tavsiyem tinder ya da ona benzer bir tanisma proframi indirin, baska erkeklerle konusun, dunyada bir erkek olmadigini gorursunuz.

Sen de herşeye susmuşsun. Sonuna kadar okumadım o yüzden. Ama daha iyisini hakkettiğine eminim.

Ay daraldim sonuna kadar okuyamadim.Hani anneler cocuklari ne yaparsa yapsin ses etmezler severler ya sende iste oylesin.Bende senin sevgilin olsam kalbim carpmaz.Sen kendinw deger vermiyorsunki elin adami versin.
Cok haklısınız aynı oyleyim ya niye oyleyim ama yani erkeklerin de asıl boyle merhametli kızların kıymetini bilmesi gerekmez mi

Cok haklısınız aynı oyleyim ya niye oyleyim ama yani erkeklerin de asıl boyle merhametli kızların kıymetini bilmesi gerekmez mi
Oyle olmuyor iste canim.Sen hic kendini onemsememissin hep uzulup icine atmissin bu senin cocugun degil ki senin de deger gormeye ihtiyacin var.Merhamet tabi ki onemli ama senin ki merhametten farkli sorunlarin hep ustunu ortmussun.Bence bu adamdam ayril ve kendi degerini karsi tarafa hissettir o zaman sana kiymet verecektir.

Konu sahibi de doktor. Okumus doktor olmus boyle adami cekiyor, cok uzucu.
Benim tavsiyem tinder ya da ona benzer bir tanisma proframi indirin, baska erkeklerle konusun, dunyada bir erkek olmadigini gorursunuz.
bence konu sahibi doktor değil ama konu bu değil. bn iki konunuzu gördüm içim daraldı. lütfen yardım alın, doktora gidin. bu düşüncelerin tamamı patolojik bi silkelenin kendinize gelin.

E ona ses etmedin buna ses etmedin ama sen bunları bence hakettin...!
Bu kadar bi erkeğe karşı saplantılı olmayın lütfen ya sanki sizin hayat damarınız o!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…