Sarılın bana :( lutfen okuyun

Lütfen kendini böyle bir ergen için harcama.. Adam ortalık malı gibi herkesin elinin altında bir tip.. Kim bir ışık yaksa gidecek, midesi de yok.. Neden böyle bir insanımsıya bu kadar anlam yüklemek zorundasın?? Yüzüne ne kadar basit bir insan olduğunu söyle ve git lütfen.. Herkes unutuluyor.
İcim kan aglıyo ya bu adam benim onceden bide kac yıllık dostumdu ve mukemmel bi dosttu o kadar saskınım ki ya cok saskınım aynı kisi olamaz benim o arkadasım ve bu insan ya adam kopek yavrularını beslemek icin sehirlerarası otobusunu kacırdı bilerek herkesin herseyin yardımına kosan bi insan nasıl boyle olabilir ya inanamıyorum

Sende bu konu takıntı olmuş. O adam sana ne yapsa hakedeceksin. Hala neler diyosun baksana. Çok kızdım vallahi. Kendin çıkamıyorsan bu işin içinden git profesyonel yardım al. Sonra daha çok avı çekeceksin bu gidişle

Alt dönemdeki Kadire kadar zor okudum içim şişti. Hala sevgiliysen bu adamla sorun adamda değil sende bariz. Kaç kere geleceksin dünyaya ya? Kocandır hadi cocuklarım için sabrediyorum dersin yine hak vericem biraz. Bas tekmeyi k.çına yolla. Kimseyi kendinden çok sevmeyeceksin.

Aah canım benim ya seni en iyi ben anlarım gel sarılalım.Ben de aynı şeyleri yaşadım. Şu an yalnızsın sana da yaptıkları doğru gelmiyorki buraya konu açmışsın. Bazılarının dediklerine sakın aldanma. Ben aldandım sonum çok kötü oldu keşke deyip duruyorum. O adam flörtöz biri belli. Bak seni seven sana değer veren bir adam asla sana böyle davranmaz sana saygı duyar değer verir şu an resmen kullanılıyorsun kendini topla keşke dememek için. Çalışıyorsun galiba işinden izin al ailenin yanına git kafanı dağıt derim :KK19:

Aah canım benim ya seni en iyi ben anlarım gel sarılalım.Ben de aynı şeyleri yaşadım. Şu an yalnızsın sana da yaptıkları doğru gelmiyorki buraya konu açmışsın. Bazılarının dediklerine sakın aldanma. Ben aldandım sonum çok kötü oldu keşke deyip duruyorum. O adam flörtöz biri belli. Bak seni seven sana değer veren bir adam asla sana böyle davranmaz sana saygı duyar değer verir şu an resmen kullanılıyorsun kendini topla keşke dememek için. Çalışıyorsun galiba işinden izin al ailenin yanına git kafanı dağıt derim :KK19:
Beni ne icin kullanıyodur mesela aramızda cinsellik veya maddi bi durum yok

Bu hem bana hem karsımdakine haksızlık olur oyle biri degilim ben

Karşındaki haksızlık yapılmasını dibine kadar hak etmiş. Ve evet, çivi çiviyi söker. Yarın bigün başkasıyla görüşsen kıskanacaktır illa ki ama bunun nedeni sevgi olmayacak kesinlikle, sadece elindeki oyuncağını kaybettiği için ego yapacak. Aldanmamalısın.

biz çok severek evlendiğimiz insanlara bazen katlanmıyoruz. senin durumun cok karısık inan geleceği olmaz bu durumun. arkadasın biraz işveli cilveli birini buldugunda her türlü kaptırır gider bence kendini. sürekli sana haksızlık eden ve ısrarla kafasına göre yasayan bir adamla hayatını devam ettiremezsin mutsuz olursun. git psikiyatriye vazgeç bu işten

Bazen insan göz göre göre vazgeçemiyor , bence senin bizim aklımıza ihtiyacın yok - vaziyetin sen de farkındasın. Resmen seni korkutmuş , '' sesin çıkarsa giderim hee '' diye . Neden susuyorsun ? Önemli olan şuan hayatında ( sayılan ) kişi mi yoksa kendine olan öz saygın mı ? Zamanında hepimiz kendi öz saygımızın önüne koyduk birilerini. Bazen ihanetlere göz yummaya çalıştık , bazen haklıyken alttan aldık ve yalanları duymamazlıktan geldik . Ancak günün sonunda hep ' değmeyeceğini ' ve ' psikolojimizden gidenin asla geri gelmediğini ' öğrendik. Onun için sana bunları yaşatmış bi insan için kendini asla suçlama ' acaba sever miydi ' deme sevecek olan adam bu şekilde hareket etmez kaldı ki sen zaten onun gibi birine çok çok fazlasın.Günü geldiğinde ve seni biri gerçekten sevdiğinde iyi ki ayrılmışım diyeceksin emin ol .

Ben hatırlıyorum seni.Fake hesap açıp sevgilini denemiştin ve senle sanal sex yapmak istemişti üstüne bir de eski sevgilimi unutamadım demişti.Ve tam elli sayfa burda insanlar dil döktü kendine değer ver bu adamla devam etme ayrıl diye.

Yani sen hala ayrılmamışsın geldin burda konu açmaya devam ediyosun ayrılmadığın sürece daha çooook konu açarsın otur da tus çalış Allah aşkına boş boş işlerle uğraşıyosun çocuk gibi ya.Sana aşık değil ve çok karaktersiz biri neden vaktini harcıyosun?

Ben hatırlıyorum seni.Fake hesap açıp sevgilini denemiştin ve senle sanal sex yapmak istemişti üstüne bir de eski sevgilimi unutamadım demişti.Ve tam elli sayfa burda insanlar dil döktü kendine değer ver bu adamla devam etme ayrıl diye.

Yani sen hala ayrılmamışsın geldin burda konu açmaya devam ediyosun ayrılmadığın sürece daha çooook konu açarsın otur da tus çalış Allah aşkına boş boş işlerle uğraşıyosun çocuk gibi ya.Sana aşık değil ve çok karaktersiz biri neden vaktini harcıyosun?
Konusmadıgımı belirttim okumadınız sanırım

O kadar degisken ki ruh halim suan anlatamam resmen iki farklı insan gibiyim sabah hissettigimin dusundugumun aksamkiyle alakası yok

X