Sarılın bana :( lutfen okuyun

malesef aşk sizin gözünüzü kör etmiş, bazı şeyleri görememişsiniz.. aklı madem o kızda , gururlu olup aranızdaki irtibatı tamamen kesin.. Kendi hayatınızı yaşayın. Sizi kaybettiğine pişman edin. Sessiz kalmak yerine onun görebileceği şekilde erkek arkadaşlarınızla konuşun, mutlu görünün, hatta sosyal medyada resimler paylaşın vs. biraz kıskandırın .. zaten aklı sizdeyse pişman olup döner.

Porfiromonas, boşver bu adamı, bir cacik olmaz bundan.... kendine zaman ver, dışarı çık havalar çok güzel dolaş gez, uzun zamandır ertelediğin bir hobbi geliştir.... zamanla geçecek hepsi, vakit gelecek sadece güleceksin kendine... buna inan....
Kafamın ici uyusuyo sanki uyusturucu bagımlısıymısım da krize girmisim hic bi yerde bulamıyomusum gibi hissediyorum

Size "bu aldatma değil" diyen insanlara tavsiye olarak; zeka ölçümü yaptırmaları gerektiğini söyleyebilirsiniz.
Bu olanlar resmen aldatmaktır.
Sakın bu ilişkiye devam etmeyin, evlilikte böyle şeylere göz yummak daha zordur.
Aşk çok güçlü bir duygu. Ama bu duygu, sizi bile bile ateşe yürütecek kadar güçlü değil emin olun.

Size "bu aldatma değil" diyen insanlara tavsiye olarak; zeka ölçümü yaptırmaları gerektiğini söyleyebilirsiniz.
Bu olanlar resmen aldatmaktır.
Sakın bu ilişkiye devam etmeyin, evlilikte böyle şeylere göz yummak daha zordur.
Aşk çok güçlü bir duygu. Ama bu duygu, sizi bile bile ateşe yürütecek kadar güçlü değil emin olun.
Suan cok sarsılmıs durumdayım gercekten zor yazıyorum bayılacak gibiyim calıstıgım yerdeki sorumlu dr bile gelip azarladı hic saglıklı bi halde gorunmuyosun diye sert cıktı biraz cok sarsıldım ya niye boyle oldu kulaklarım ugulduyo

Ya ben mezun olduktan sonra onun daha bi senesi var diye bu sehirde kaldım bide biliyo musunuz simdi m*l gibi hissediyorum kendimi yapayalnız

Bana napıyosun sen ya benim kalbimde bi tek sen varsın eziyet etme daha demis bu ne simdi ya hadi yorum yapın amac ne
Yalanci, seni cantasinda keklik sanmis, tipik yalanlar, seven hic bir zaman aldatmaz, kiyamaz sevdigine, adam sana aldatmak disinda hic bir sey yapmamis. Tabi kim istemez senin gibi fedakarini... toleranskar arkadasim eger kendine zerre saygin varsa bu adami salla gitsin, yoksa biz ne desek bos....

" Bu aldatma değil " diyen arkadaşlarınız neyin kafasindalar bilmiyorum , siz hiç duymayın onları.

Bu kişi aldatmaya çok meyilli , herkese mavi boncuk dağıtmayı seven , yalan söyleyen ve sizi gerçekten çok sevmeyen biri. Sakın pişman olmayın.

Kafamın ici uyusuyo sanki uyusturucu bagımlısıymısım da krize girmisim hic bi yerde bulamıyomusum gibi hissediyorum

Uzmanlık sınavına girecegim gun o da orada olacak ya karsılasırsam butun sınavım yanar altust olurum napıcam ben

Suan cok sarsılmıs durumdayım gercekten zor yazıyorum bayılacak gibiyim calıstıgım yerdeki sorumlu dr bile gelip azarladı hic saglıklı bi halde gorunmuyosun diye sert cıktı biraz cok sarsıldım ya niye boyle oldu kulaklarım ugulduyo

Ya ben mezun olduktan sonra onun daha bi senesi var diye bu sehirde kaldım bide biliyo musunuz simdi m*l gibi hissediyorum kendimi yapayalnız

Babamın bana ögrettiği dogruları cizdim ona verdigim sozleri bozdum! Ben nasıl affedicem kendimi!

Bana napıyosun sen ya benim kalbimde bi tek sen varsın eziyet etme daha demis bu ne simdi ya hadi yorum yapın amac ne

ileride daha zor sinavlardan gecebilirsiniz, bu verdiginiz anlam disi yuksek tepkiler her donem hayatinizi zindana cevirir.
Aglarsiniz anlarim,hayal kirikliginizi anlarim ama bir adama neden bu kadar anlam yukluyorsunuz.
Isiniz geregi saglam sinirlere sahip olmaniz, tabiri caizse yeri gelince mermer gibi olmaniz gerek.
Baska bir doktordan atar yiyecek kadar kendinizi saldiysaniz kendinizi toplayin.
Uzmanlik alir da daha buyuk sorumluluk alirsaniz, sevda isleri sizi bu kadar yikmamali.
Benimde esim doktor, sizin gibi kendini perisan eden, isine odaklanamayan stajyeri gelsin, agzina geleni sayiyor, fena kiriyor kalplerini.
Isiniz insan hayati..
Biraz daha sakin olun.

kuzucum canım benim yolver gitsin her zaaman daha iyisivardır.. insan bi zaman geliyor üzüldüğüne üzülüyor, harcadığı zaman üzülüyor... ayrıl ama bi daha hiçbir şekilde iletişime geçme kararlı ol..

kuzucum canım benim yolver gitsin her zaaman daha iyisivardır.. insan bi zaman geliyor üzüldüğüne üzülüyor, harcadığı zaman üzülüyor... ayrıl ama bi daha hiçbir şekilde iletişime geçme kararlı ol..
Haklısınız ama ben 28 yasındayım ilerde yasım iyice gectikten sonra yapayalnızken aklıma gelip bak askım sonra benle barısmaya da calıstı ama ben cevap vermedim sevgimi harcadım hakettim bu yalnızlıgı bak o şimdi ne de mutlu kurdugu ailesiyle demekten korkuyorum

Haklısınız ama ben 28 yasındayım ilerde yasım iyice gectikten sonra yapayalnızken aklıma gelip bak askım sonra benle barısmaya da calıstı ama ben cevap vermedim sevgimi harcadım hakettim bu yalnızlıgı bak o şimdi ne de mutlu kurdugu ailesiyle demekten korkuyorum

canım ben 31yaşındayım geçtiğimiz ay biriyle görüştüm başka bi kızla mesajı yakaladım ama normal bi görüşmeydi o mesaj ama flörtleştikşleri ortadaydı kağıyı çarpıp çıktım bidaha da ne aradım ne sordum önce beni engellemişti şimdi engeli kaldırmış ama onla hiçbir şekilde iletişime geçmeyi düşünmüyorum insanlar karakterlerini ortaya koyuyor biz anlamamakta ısrar ediyoruz

Yalnızlık korkusuyla bir erkeğe bu kadar kul köle olmaya gerek yok. Allah'a tevekkül et. Önüne bak. Kendini değersizleştirme. Ömür boyu sevilmediğini, değer verilmediğini ve daha kötüsü her an aldatılma ihtimalin olduğunu hissederek yaşamaktansa gururunla, onurunla yalnız kalmak daha iyidir. (Ki zaten yalnız da kalmazsın merak etme)

X