Karyatid;
Bu söylediklerinle sadece erkekleri degil,
tüm insanlıgı aşagıladıgının farkında mısın?
Daha da önemlisi bilimsel olarak kanıtlanmış, eğitim sisteminde kullanılan ,
davranışçı yaklaşımı aşagıladıgının farkında mısıın sen?
Bilmiyorsun , dalga geçme bari!
değerli cudana :)
farkındaysan en başta önerimin hoş olmadığını belirttim, atlamışsın sanırım : ))
ayrıca bilmiyorsun diyerek peşin hükümlü olmanda hoş değil ama olsun sıkıntı yok : ))
burada seninle davranışçılık fikrinin reddi organizma tepkileri ile ilgilenilmesi vs re bunun tartışmasına girmeyeceğim :))
eğleniyoruz cudana, kadın kadına muhabbet bu, söylediğim sende nasıl kaos uyandırdı ya da ne drama peşindesin anlayamadım
insanlığı aşağılamak falan, benim dudaklarımdan dökülecek kelamlar ademoğuları arasında trajediye yol açmaz
:)) neyse.
Bilseydin köpek eğitim kitabı diye bir öneride bulunmazdın.
Peşin hükümlü degilim..
Evet bence de tartışmayalım!
Kizlar ya ben de dün gece felekten bir gece çalıp sevgiliyle geceyi geçirdim iyi buraya kadar hersey normal, sarıldık falan hersey normal, sizin esınız ya da erkek arkadasınız horlamiyor mü ben dün gece sırf onunla beraber uyumak icin gece izni aldım ama bir horluyo bir horluyo dersin icine ayı kaçmış, kesinlikle evin en uç Odasından diger ucundaki odadan sesi duyuluyor, uyanirdim dedim kalk önce ben yatıyim sonra sen uyu diyorum tık yok cok acayip ya daha önce de beraber bı cok defa kaldık horluyodu ama bu kadar değil mecburen sabaha kadar müstakbel kaynimlaa Oscar çöllerde izlemek zorunda kaldımkonu sahibi özür dilerim konunu çalmış gibi oldum.. Horlamamasi icin ne yapabilirim..
karyatid özelden cvp yazamıyorum henüz nasıl ulaşıyım başka
bu sorun sadece bnde mi var.erkek arkadasım arkasını dönüp uyumak istyor ve rahatsz olduğunu alışamadığını söyledi.onun haricinde aramız iyi fakat bu çok değişik bi durum
horlamaya bende dayanamam hiç,sorun olurdu heralde benim için...ama arkadasın heralde o gecenin yorgunluğuna ve alkole bağlıdır..bazende cok sevince o bile tatlı gelir dayanabilirsin diye düşünüyorum ama bu evliliğin ilerleyen yıllarında böyle sevimli görünmez heralde :)
ayy biraz önce gülmekten yazamadım
yazdıkların gözümde canlandı tekrar koptum anlatım tarzına da bayıldım
çok yorgun olduğu için daha fazla horlamış olabilir ama kesin çözümü nedir bilmiyorum
ama erkekler böyledir zaten bazılarının içine ayı , öküz bazılarının da evcil kaçabilir
Piskolatacimben yaşarken hiç gulemedim ama ya keske bende gulebilseydim canım :) ya diyorum Allah'ın cezası kalk önce be yatayim sen sonra yat kafasını kaldırıyor 2 dk tutuyor geri yatiyo uykuyu cok seviyo oyle böyle değil, alkol hiç almaz dün gecede almadı, haspamm bide horladigina inanmıyor ses kaydı yaptim inkar ediyo o X'in sesi dıyo (x: erkek kardesi) kimi kandırıyorsunuz dıyo.. Yorgun falan da degildi ki çaresi yok mü acaba ki ne yapsam bı daha ki sefere horlamaz. Erkek kardesi dıyo ki ben 25 senedir bu sesi duyuyorum sen yarim saat mı dayanamiyosun inanın hiç abartı yok evin bı ucundan diger ucuna televizyon açık hala ses geliyodu bı an oda da yatanın insan oldugundan şüphe ettim.
Kizlar ya ben de dün gece felekten bir gece çalıp sevgiliyle geceyi geçirdim iyi buraya kadar hersey normal, sarıldık falan hersey normal, sizin esınız ya da erkek arkadasınız horlamiyor mü ben dün gece sırf onunla beraber uyumak icin gece izni aldım ama bir horluyo bir horluyo dersin icine ayı kaçmış, kesinlikle evin en uç Odasından diger ucundaki odadan sesi duyuluyor, uyanirdim dedim kalk önce ben yatıyim sonra sen uyu diyorum tık yok cok acayip ya daha önce de beraber bı cok defa kaldık horluyodu ama bu kadar değil mecburen sabaha kadar müstakbel kaynimlaa Oscar çöllerde izlemek zorunda kaldımkonu sahibi özür dilerim konunu çalmış gibi oldum.. Horlamamasi icin ne yapabilirim..
bende sarılarak uyuyamam mesela hiç eşim elini kolunu atıncada uyanırım bida iki saat dalamam sinir olurum
ayrıca o horlama benim eşimde arada bi çok yorulunca olur sabah söylediğimde inkar etmez ama ne fayda ben anca sabaha klarşı uyuyabilmişimdir o gece
Ay şu horlamaa.Rüyma bile giriyor korkup uyanıyorum o derece.Kalkıp oğluşun yanında yatıyorum.
Ay şu horlamaa.Rüyma bile giriyor korkup uyanıyorum o derece.Kalkıp oğluşun yanında yatıyorum.