sarılarak uyuyamayan erkek

değerli cudana :)
farkındaysan en başta önerimin hoş olmadığını belirttim, atlamışsın sanırım : ))
ayrıca bilmiyorsun diyerek peşin hükümlü olmanda hoş değil ama olsun sıkıntı yok : ))
burada seninle davranışçılık fikrinin reddi organizma tepkileri ile ilgilenilmesi vs re bunun tartışmasına girmeyeceğim :))
eğleniyoruz cudana, kadın kadına muhabbet bu, söylediğim sende nasıl kaos uyandırdı ya da ne drama peşindesin anlayamadım
insanlığı aşağılamak falan, benim dudaklarımdan dökülecek kelamlar ademoğuları arasında trajediye yol açmaz
:)) neyse.

Bilseydin köpek eğitim kitabı diye bir öneride bulunmazdın.
Peşin hükümlü degilim..

Evet bence de tartışmayalım!

Her insanın aynı olması mümkün değil ki. Mesela benim nişanlım en ufak bi kıpırdanmam da hemen daha çok sarılır
ya da wcye su içmeye falan kalkıcam tam, daha sıkı sarılır.
en sonunda uyandırıp söylemek durumunda kaldığım bile olmuştur.
Ama o sadece uyurken değil yemek yerken de illa temas halinde olmak ister,
ayağı ayağıma değecek yani.

Horlama konusunda sıkıntısı olan arkadaşa da, daha öncekiler gibi değildi demişsin.
O gece belki yorgunluk, varsa alkol etkisi falan olmuş olabilir.
Ben çok uykuma düşkünümdür ama horultusu bile ninni gibi geldiği için bi çözüm aramadım hiç.

ayy biraz önce gülmekten yazamadım
yazdıkların gözümde canlandı tekrar koptum anlatım tarzına da bayıldım

çok yorgun olduğu için daha fazla horlamış olabilir ama kesin çözümü nedir bilmiyorum
ama erkekler böyledir zaten bazılarının içine ayı , öküz bazılarının da evcil kaçabilir

karyatid özelden cvp yazamıyorum henüz nasıl ulaşıyım başka

hiç önemli değil şekerim, demek ki 100 mesaj doldurmadın henüz
sağlık olsun : )
yazdığım gibi, rahat ol aranızda bir sıkıntı yok, dinlendiğinde özgür olmayı tercih ediyor demek ki :)

bu sorun sadece bnde mi var.erkek arkadasım arkasını dönüp uyumak istyor ve rahatsz olduğunu alışamadığını söyledi.onun haricinde aramız iyi fakat bu çok değişik bi durum

bende hayatta sarılarak uyuyamam yüzüstü yatar uyurum.ama eşim bildiğin ahtopot sabaha kadar öyle durur.takılcak bi durum değil :)

Eşi,sevgilisi horlayanlar nasıl uyuyabiliyorlar merak etmişimdir.....:44:

Benim için imkansız...Uykum çok hafif...Saatın tiktak sesi,damlayan su sesi bile sinirimi bozar,takarım çok fena...

Son düzenleyen: Moderatör:
horlamaya bende dayanamam hiç,sorun olurdu heralde benim için...ama arkadasın heralde o gecenin yorgunluğuna ve alkole bağlıdır..bazende cok sevince o bile tatlı gelir dayanabilirsin diye düşünüyorum ama bu evliliğin ilerleyen yıllarında böyle sevimli görünmez heralde :)

Ne kadar seversem seveyim hiç bir zaman tatlı gelmez bana horlama sesi... Bir keresinde annem ve babamla bir gezide aynı odada yatmıştık..İkisi de horluyor..Hiç uyuyamadım..Uykusuzluktan maf olmuştum...Bu yüzden hastanede annemin refakatçi olarak kalmasını da istemedim..Hastanede yatarak geçirmem gereken bir hamileliğim vardı...

Piskolatacim ben yaşarken hiç gulemedim ama ya keske bende gulebilseydim canım :) ya diyorum Allah'ın cezası kalk önce be yatayim sen sonra yat kafasını kaldırıyor 2 dk tutuyor geri yatiyo uykuyu cok seviyo oyle böyle değil, alkol hiç almaz dün gecede almadı, haspamm bide horladigina inanmıyor ses kaydı yaptim inkar ediyo o X'in sesi dıyo (x: erkek kardesi) kimi kandırıyorsunuz dıyo.. Yorgun falan da degildi ki çaresi yok mü acaba ki ne yapsam bı daha ki sefere horlamaz. Erkek kardesi dıyo ki ben 25 senedir bu sesi duyuyorum sen yarim saat mı dayanamiyosun inanın hiç abartı yok evin bı ucundan diger ucuna televizyon açık hala ses geliyodu bı an oda da yatanın insan oldugundan şüphe ettim.

üzgünüm çaresi var mı bilmiyorum
hiç horladığını kabul eden birisine rastlamadım senin ki de kabul edecek gibi durmuyor
benim eşim horlamaz horlasa bende uyuyamam bazen yorgun olduğunda horluyor uykuda vurmuş gibi dürtüyorum uyanıyor tabi ben uyuyor modundayım sonra sesi kesiliyor
senin için bi çözüm değil tabii Allah kolaylık versin sana

bende sarılarak uyuyamam mesela hiç eşim elini kolunu atıncada uyanırım bida iki saat dalamam sinir olurum

ayrıca o horlama benim eşimde arada bi çok yorulunca olur sabah söylediğimde inkar etmez ama ne fayda ben anca sabaha klarşı uyuyabilmişimdir o gece

Okuyunca bi kahkaha attım

İznin boşa gitti desene

Çok yorulmuşsa ondan horlar ...Horlayan uyutmazki zaten.
Benim eşimde arada horlar sanırsın odadan traktör geçiyor...Dürterim horlamamasını söylerim.

Horlamıyorum ben der.

Pisko nun dediği gibi horlayanlar kabul etmez horladıklarını nedense

Ay şu horlamaa.Rüyma bile giriyor korkup uyanıyorum o derece.Kalkıp oğluşun yanında yatıyorum.

Ay şu horlamaa.Rüyma bile giriyor korkup uyanıyorum o derece.Kalkıp oğluşun yanında yatıyorum.

ayy sormayın arada horlar ama tam horlar ben kızımıda aynı odada yatırdığım için küçücük çocuk bile bazen uyanır o sese dürterim çocuğu uyandırıyon az horla diye ama beş dk geçmez gene başlar

Aynı durum bende de var, birine sarılarak uyumak hatta biriyle birlikte uyumak işkence gibi, ne yaparsam yapayım geceyi zor ederim... bunu size karşı bir tavır olarak nitelendirmeyin, kişisel bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…