sarılarak uyuyamayan erkek

Ben de sarılarak uyuyamam. Sıcak basıyor, sıkılıyorum, nefes sesi filan uyuyamıyorum. Ben yüz yüze bile uyuyamam :S

Benim de babam genelde sırt üstü yattığı zaman horluyor ben odamdan bağıyorum horlamayın diye annem de babamı dürtüyor almor bağıyor horlama diye anında ses kesiliyor babam yan tarafına dönüyor. Birgün yine böyle horlama sesi ama bu sefer sanırım annem horluyo ama uyanıp gene babama almor bağıyor horlama diyor. Ben de odamda pis pis gülüyorum gece gece . :KK53: Şaka bir yana da ben de hiç uyuyamıyorum horlama sesi duyunca zaten uykuya geç dalan birisiyim bir de böyle etraftan sesler geldi mi cinlerim tepeme çıkıyor.

Son düzenleme:
Benim de babam genelde sırt üstü yattığı zaman horluyor ben odamdan bağıyorum horlamayın diye annem de babamı dürtüyor almor bağıyor horlama diye anında ses kesiliyor babam yan tarafına dönüyor. Birgün yine böyle horlama sesi ama bu sefer sanırım annem horluyo ama uyanıp gene babama almor bağıyor horlama diyor. Ben de odamda pis pis gülüyorum gece gece . :KK53: Şaka bir yana da ben de hiç uyuyamıyorum horlama sesi duyunca zaten uykuya geç dalan birisiyim bir de böyle traftan sesler geldi mi cinlerim tepeme çıkıyor.

Bak benimkide sırt üstü yatınca horlar yan dönünce anında kesilir demek çözümü bu :KK9:
Yuvarlıcaksın yan tarafa doğru :KK9:
Yataktan düşme tehlikesine rağmen yuvarlarım yeterki horlamasın valla :KK8:

Okuyunca bi kahkaha attım :KK9:

İznin boşa gitti desene :KK9:

Çok yorulmuşsa ondan horlar ...Horlayan uyutmazki zaten.
Benim eşimde arada horlar sanırsın odadan traktör geçiyor...Dürterim horlamamasını söylerim.

Horlamıyorum ben der.:KK9:

Pisko nun dediği gibi horlayanlar kabul etmez horladıklarını nedense :KK55:
Valla ya hiç bişeye yanmam aldığım izine yanarım :KK70: ben çizgi filmi sabaha kadar evde de izlerdim ki :KK43: sabah uyandığı zaman yüzüne nefretle bakiyodum :KK70: ben bununla evlensem ya ayrı odalarda yatarız ya da kulak tıpası kullanmam lazım :d

Benim sevgilim de horlar bazen ve sesi çok fena çıkıyor ya tüm apartmanı inletir o derece:KK47: Zaten çok zor uyurum uyku sorunum var öyle anlarda boğasım geliyor yastıkla:KK47: Ve bir de inkar ediyor ben asla horlamam sen uyduruyorsun diye.Bu sesi telefona kaydetmek iyi fikir ne zamandır yapayım diyordum da üşeniyordum bir dahakine ben de kaydetçem

ilk etapta sarılırsın sonra herkes rahat ettıgı şekli alır olur bıter, gece boyu kenetlenecek halınız yok ya.
belkı rahat nefes alamıyor olabılır sarılırken

malesef o filmlerdeki sarılalı uyuyalım romantizmi gerçek hayatta olmuyor. sıcak oluyor, kolun sıkışıyor, saçın çekiliyor bu kadar yüklenme erkek arkadaşına. madem sırtını dönmek istiyor yaslayın sırtlarınızı ya da sen sarılmaktan rahatsız olmuyorsan o sırtını dönsün sen arkasından sarıl. bir başka seçenek de uzak yatın birbirinizden ama el ele tutuşun.

benim eşimde ben de hayatta sarılarak uyuyamayız.. Rahatımıza düşkünüz biraz..:emir_bebek:

ama tabiki kavgalı veya küs değilsek arkamıza dönmeden önce mutlaka bi 5 10 dk. sarılır ve iyi geceler öpüğümüzü veririz...:KK53:

Benim eski erkek arkadaşım da öyleydi :)) Sonraları 10-15 dakika sarılıp akabinde yeniden uyuyabileceği bir pozisyona geçmekte buldu çözümü. Mükemmel bir gelişme kaydederek en son el ele uyuyorduk :)) Ama bitti... Kısmet. Bak özledim yine cicoşu...

Son düzenleme:
konu sahibi iyiki konuyu acmışsın içim rahat etti bizde 4.5 senedir bunun çabasını veriyoruz hiçbir sekılde sarılarak uyuyamam elini belime koyar yok belim ağrır kolunu başımın altına koyar başım ağrır yok yok olmuyor bizde çoğu arkadaş gibi 5 10 dk sarılır muhabbet eder iyi geceler der deviririz kendimizi sırt sırta bunları okudum artık formul bile denemem sarılıp uyumaya calışıyoz adam 2 dk uyuyor ben elini çeksede uyusam die bakıyorum nys gercekten sarılma dizilerde ve annemle babamda var :KK1::KK1: babam dedim de acayip horlar salondan bile duyulur ve ben inirden yatamam o yuzden kalmam pek annemlerde eşim çok şükür mışıl mışıl uyur yoksam boşanırdık ayrı yatmaktan:KK1:

Bazen bizde sarilarak uyuyamiyoruz, yinede önce sariliyoruz biraz - yani belki bir iki dakika - ve iyi geceler dedikten sonra, tam uyku basinca her birimiz dönüp uyuyoruz : )

Sıkma canını ben değil sarılarak uyumak aynı yatakta bile uyumayı sevmem kimseyle :) ( ailem dahil:) )

6 yıllık evliyiz ve başından beri böyle uyuyoruz sarılmak 10 dk yı geçmiyor bizde sonra ikimizde sevdiğimiz uyku pozisyonuna giriyoruz rahat rahat oh :KK70:

Son düzenleme:
biz de sarılarak uyuyamıyoruz, yatağa girince bir süre sarılırız sonra sırtımızı döner uyuruz:KK55:

benim eşimde beni çok sıkar ben rahatsız olurum .illa sarılır o şekilde uyumak ister .ya diyorum kolun ağrımıyor mu kolunu benim başımın altına koyuyor sıkıca sarılıyor .ben diyorum ya git şu tarafa ama sıkıyor yani beni .ben öle dalamıyorum sırtımı dönüyorum sabah bir bakıyorum yine tepemde .yani erkeklerin yapısı farklı tıpkı benim gibi oda sıkılıyordur belki .

aynı sorun bendede var nefret ederim sarılarak uyumaktan uyurken kimse bana dokunmucak uyku bu gece uyumaya çok düşkünüm sinir oluyorum bana dokunulunca

sana sarılarak uyumamasını senle ilgili bir sorun olduğunu düşünme uyku hali bambaşkadır

biçok kişi sarılarak uyumak ister ama benim gbilerde nefret eder ama bu sevgisizlikten gelmiyo emin ol:KK49:

Sarılarak uyuyup - uyumama konusu bizim evde;

Yatak bıdı bıdısı yaparız önce,ardından iyi niyet temennileri ile iyi geceler merasimi,bir öpücük(veya birkaç) ve dön popoları şimdi sırt sırtta verme zamanı:KK34:

Horlamaya gelince;

Ausencia: (gecenin yarısı uykusundan uyanıp) Yan dööön!

Eşi :Hıııı???

Ausencia: Yan dön yaannn!

Eşi :Hııı tamam...(der dönmez)

Ausencia: Horluyorsun yan döööööön!!!

Eşi: Tamam döndüm ya:KK52::KK52::KK52:

Bu adamı seviyorum:KK34:

Son düzenleme:
Ben de öyleyimmmm sarılarak uyuyamammmmm nefretnederım yapış yapışşşş ıyyyy uyurken o sekli de rahat edermiyorum çünkü normalllll benceeeeee ama sana her turlu dokunmuyooooosaaaa. Haaaa orda bır art nıyet ararım

X