sarılarak uyuyamayan erkek

uyuyana kadar sarılmasını isterim de uykum gelince nefesi nefesime gelse rahatsız olurum gercekten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen... Hala da elele tutuşarak konuşuruz ilk 5-10 dak..Ama uykumuz gelmeye başladığında elele olmayı bırakırız...İnsan aynı pozisyonda yapışık olamıyor,uyuşmaya başlıyor..Bir de zaten ben çok deli yatarım..Öyle yattığı gibi kalkabilen,fazla kıpırdamayan insanlara göre sanırım sarılarak yatıp sarılarak uyanmak..

bizde sırt sırta uyuyanlardanız.allahtan ikimizde sevmiyoruz da sorun çıkaran yok.

rahatsız olunabilir belki ama insan yinede bi kolu değsin en azından falan istiyor en azından arada.. :) yok bu arkasını dönüp sabaha kadar öyle uyurrr

Ben de kendimi garip sanırdım, sarılarak uyuyamam kesinlikle.
Eşim sever ama alıştı bana ilk dakikalarda sarılır, sonra iyi geceler der döneriz arkamızı.
Ama bende illa ki eşime dokunmak isterim sırtım ya da ayağım azıcık değsin yeter bana, huzurlu uyurum öyle.

Bu aslında normal bir durum gibi görünüyor. Diğer arkadaşların dediği gibi uyku esnasında insan dinlenmeli ve rahatlamalıdır. Bu bünyenin ihtiyacı olan. İzin verilmeli ki o ihtiyaç karşılansın. Uyurken sarılmaması sevmediği anlamına da gelmez diye düşünüyorum.
Allah başka sıkıntı vermesin

bu sorun sadece bnde mi var.erkek arkadasım arkasını dönüp uyumak istyor ve rahatsz olduğunu alışamadığını söyledi.onun haricinde aramız iyi fakat bu çok değişik bi durum

erkekler hakkında ne kadar çok beklenti içine giriyorsunuz.
neden onları, medeniyete ayak uydurmaya çalışan ilkeller olarak göremiyorsunuz?
ya da niçin isteğinize cevap alamayınca tuhafınıza gidiyor?

hep diyorum erkekler düz mantık olaylara kadınlar gibi ayrıntıyla bakmaz karşıdakinin hislerine ehemmiyet vermez algıları yok, olan nadir o da artık empati kurma yetisine ulaşmış erkekler..

allah aşkına beklemeyin böyle tatlı polyanna isteklere cevap vermelerini.

İnanmıyorum yaaaaaa bu kadar olur :)

Aynen biz de böyleyiz :)
Uykuya geçecegim an arkamı dönerim, eşim sarılır :)
Kaşık yatışı deniyordu sanırım buna :)

Son düzenleme:

bende kabul ediyorum,ama ilkelliklerini medeniyete cevirmek bize düşüyo malesef ömür geçirmek istyosak.işte bende bu konuda ilkelim sanırım.yontma işleminde başarılı değilim sanırım.

bende kabul ediyorum,ama ilkelliklerini medeniyete cevirmek bize düşüyo malesef ömür geçirmek istyosak.işte bende bu konuda ilkelim sanırım.yontma işleminde başarılı değilim sanırım.

zamanla o da yerine oturur hatta daha da uçuk bir yöntem söyleyebilrim köpek eğitim kitabı alabilirsin sevgilini tenzih ederek genel olarak söylüyorum.
farkındayım erkekleri şu dediğimle çok aşağıladım önerim hoş da değil ancak bu yöntemi deneyip de başarısız olanı görmedim.
ciddiyim, şaka falan yapmıyorum. çünkü bu eğitimde ceza-ödül sistemi sistematik tepki engelleme, şartlı refleks falan çok ayrıntılı verilmiş.

tabi canım üniv de eğitim derslerinden biliyorum eğitimde kullanılan metodlarda önce köpekler fareler üzerinde deneniyo.hahaha komikmiş ama mantıklı :)

tabi canım üniv de eğitim derslerinden biliyorum eğitimde kullanılan metodlarda önce köpekler fareler üzerinde deneniyo.hahaha komikmiş ama mantıklı :)

:)) ne güzel yabancı değilmişsin konuya : )))
belli mi olur dizinin dbinden ayrılmaz belki :)

bu msjı okuyunca istemsiz olarak bir kahkaha attım

doğru ama,klasik ve edimsel koşullanma deneyleri köpekler üzerinde yapıldı ve olumlu sonuçlar verdi.

acaba bunun odun versiyonu da var mıdır

bende kahkahamı attım ama ımm ilginç olabilir diye de geçirdim içimden :)

Son düzenleme:

Karyatid;

Bu söylediklerinle sadece erkekleri degil,
tüm insanlıgı aşagıladıgının farkında mısın?

Daha da önemlisi bilimsel olarak kanıtlanmış, eğitim sisteminde pek çok ülke tarafından kullanılan ,
davranışçı yaklaşımı aşagıladıgının farkında mısın sen?

Bilmiyorsun , bari dalga geçme!!!

Son düzenleme:

canım ben şaka olarak algıladım arkadaşın yazdığını..yoksa şaka değil miydi?

Kizlar ya ben de dün gece felekten bir gece çalıp sevgiliyle geceyi geçirdim iyi buraya kadar hersey normal, sarıldık falan hersey normal, sizin esınız ya da erkek arkadasınız horlamiyor mü ben dün gece sırf onunla beraber uyumak icin gece izni aldım ama bir horluyo bir horluyo dersin icine ayı kaçmış, kesinlikle evin en uç Odasından diger ucundaki odadan sesi duyuluyor, uyanirdim dedim kalk önce ben yatıyim sonra sen uyu diyorum tık yok cok acayip ya daha önce de beraber bı cok defa kaldık horluyodu ama bu kadar değil mecburen sabaha kadar müstakbel kaynimlaa Oscar çöllerde izlemek zorunda kaldım konu sahibi özür dilerim konunu çalmış gibi oldum.. Horlamamasi icin ne yapabilirim..

İnsan uyurken hareketlerinde kısıtlanma istemez.
Rahatça hareket edebileceği, kısıtlanmayacağı ve uykusunu bozmayan bir şekilde uyumak isteyebilir.
Anlıyorum sarılarak uyumak çok romantik ve hoş geliyor kulağa ama herkesin sevgisini gösteriş şekli farklıdır...
Bunlara takılmayın derim.

canım ben şaka olarak algıladım arkadaşın yazdığını..yoksa şaka değil miydi?

Yok kendisi de şaka yapmıyorum ciddiyim demiş de,
ne demek istediğini bilemeyip,
dalga geçmiş...

Hadi diyelim ki şaka yaptı, dünyaca kabul edilmiş gerçeklerin şakası mı olur?

Ayrıca senin mesajına da şaşırdım...

Neyse çok sinirlendim ben..

Son düzenleme:

ayy arkadaşım çok yaşa yarıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…