sarılarak uyuyamayan erkek

asena87

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
3.692
6.597
bu sorun sadece bnde mi var.erkek arkadasım arkasını dönüp uyumak istyor ve rahatsz olduğunu alışamadığını söyledi.onun haricinde aramız iyi fakat bu çok değişik bi durum

Yani normalde hiç duymadım ama bir forum sitesinde belki KK'da okumuştum bu tarz bir yakınma...

bu sorun sadece bnde mi var.erkek arkadasım arkasını dönüp uyumak istyor ve rahatsz olduğunu alışamadığını söyledi.onun haricinde aramız iyi fakat bu çok değişik bi durum

bence hiç değişik değil gayet normal, uyku başka bişey, illa sarılarak koklaşarak uyuncak diye bişey hiç yok bence bunun sevgiylede hiç alakası yok, insan nasıl rahat ediyorsa öyle uyumalı, bende uyuyamam

İnsan bari yataga girdiğin an sarılır ta dalana dek
Kimse istmez ahtapot gibi sarılıp uyumayı

uykum geldi mi sarılma marılma dinlemem

uykum çok tatlıdır benim

Son düzenleme:
bilmyorum içerledim baya bu konuya..sabah bi uyandığımda sarılırım mesela ama ona göre uykusu bozuluyomuş,onun haricinde iyi ama uyku da böyle

bilmyorum içerledim baya bu konuya..sabah bi uyandığımda sarılırım mesela ama ona göre uykusu bozuluyomuş,onun haricinde iyi ama uyku da böyle

adı üstünde uyku hali işte

rahat edemiyordur takılacak birşey yok çok doğal bence

ben eşime sarılarak uyumaya bayılırım o da cok sever
amaaaaaaa
gece uykumun arasında bacağıma ayagıma dokunursa inanılmaz rahatsız olurum
onun ki de böyle birseydir

kişilik özelliğindendir.bizde de tam tersi ben de arkamı dönüp uyumayı severim zaten zar zor uyuyan birisiyim ama sevgilim kızıyor ben öyle yapınca.sen arkanı dön o sana belinden sarılsın iki taraf içinde daha rahat bence.

bence buna zorlaman saçma, bırak nasıl istiyorsa öyle uyusun, alınılacak bi bişey görmedim şahsen

İlla sarılıncak diye bi şart yokki canım.
Belki sevmiyodur sarılmayı felan.
Biz eşimle ilk iki sene sarılarak uyuduk hatta elele bile tutuşuyoduk yolda yürür gbi
Şimdi altı yıllık evliyiz.
İlk beş on dak sarılıyoz sonra hadi eyvallah diyip popoları deviriyoz

ben herkes sarılarak uyumayı sever diye alışmışım :) yorumlarınıza bakılırsa normal ozaman,tşkler kızlar

uyurken mümkünse sarılmayı bırak kimsenin eli elime değmesin,hiç haz etmem rahatsız olurum ben

ama uyumadan önce dilediği kadar sarılabilir eşim,ona birşey demem

Şimdi şöyle bir şey var sevgilim yok ama sarılarak uyuduğum insanları düşününce (misal annem olmasına rağmen o kadar çok seviyorum yani ona rağmen) iki dakikadan fazla dayanamam daralırım bunalırım.O da öyle hissediyorsa olabilir seni sevmiyor anlamına gelmez.

Babam gece çalıştığı zaman bazen annemle yatıyorum iki kişilik yatağa inan iki kişi sığamıyorum ben tek başıma yatmaya alışmışım öyle kimse dokunsun filan istemem. Ha yatağa ilk girilince bir kaç dakikalığına uykuya dalmadan belki sarılınabilir de bütün gece sabaha kadar yapışık ikiz gibi aynı yönde yatılır mı yav. Nefes alamam ben daral gelir

ben sarılarak asla uyuyamam.. kocam çok şikayetçi bu durumdan ama sıkıntı geliyo :) genelde arkamı döner öyle yatarım.. şahsi algılama bence :)

Aslında düşündüm de şimdi, ben de arkamı dönüp yatıyorum Eşim bana sarılıyor :) Hatta ben arkamı dönüyorsam, uyumaya başlayacağız demektir
Ama tabi uykuya geçmeden sarılırım yüzüm ona dönüktür.....

Sadece uykuya geçeceği zaman sırtını dönüyorsa sorun yapma

Gerçi sinir bozucu bir durum olsa gerek.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…