Uyumak tabiki masum bişey ama konu sahibi arkadaş sanki eşiymiş gibi anlatıyor. Erkek arkadaşı sırtını dönüyomuşta bilmem ne bilmem ne. Dert edilen şeye bakın. Millet olarak herşeyi ne kadar basite alır olduk. Benim anlayışıma göre ters bişey.
taktik veremeyeceğiniz bir konuda yorum yapabilmeniz de şaşırtıcı
size göre tuhafım diye de tuhaf olduğumu düşünmeyeceğim...
doğru ve yanlışı siz kadar emin olun bende biliyorum
Konu senin anlayışına ters şeyler neler ya da değil mi acaba sevdem ? Başlıktan bunu anlıyorsan tabi yapacak bie şey yok burada.
arkadaş buraya bi konu açmış. Bende fikrimi belirtmekde özgürüm. Siz bence benim yorumuma değil, konu sahibinin erkek arkadaşı sırt dönüyomuş. Bi çözüm buluverinde çocuk sırtını dönmeyiversin
Arkadaş buraya bi konu açmış. Bende fikrimi belirtmekde özgürüm. Siz bence benim yorumuma değil, konu sahibinin erkek arkadaşı sırt dönüyomuş. Bi çözüm buluverinde çocuk sırtını dönmeyiversin
Arkadaş buraya bi konu açmış. Bende fikrimi belirtmekde özgürüm. Siz bence benim yorumuma değil, konu sahibinin erkek arkadaşı sırt dönüyomuş. Bi çözüm buluverinde çocuk sırtını dönmeyiversin
bence sen yorumlarına biraz dikkat et sanırım hamilesin ya da Allah yarın bir gün verir, aynı şey çocuğunun başına gelmesin ha
Dikkat edip etmeyeceğim konusunda senden izin almayacağım. Burda herkez gibi fikrimi belirtmekde özgürüm. Herkezin kendi hayatı,burda gerçekten derdi olup konu açan insanlar var. Birde böyle saçmalıklar için konu açanlar var. Benim sitemim ona.
asena bazı insanlar rahat edemeyebilir uyurken rahat uyumak isterler sevgisinde bir sorun yoksa bence dert etme canım...
buraya eşim de yazabilirdim doğruyu söyledim ben.sorum erkek arkadasımla beraber kalsammı kalmasammı değildi,ters gelen bişey varsa yazmassınız binlerce konu arasından beni yargılamanız hoş değil.konuyu burda kapatırsak sevinirim hoş bir yere gitmiyor.
Herkes burda gayet güzel fikrini belirtti zaten sen tasalanma boşuna sevdemm.
bu sorun sadece bnde mi var.erkek arkadasım arkasını dönüp uyumak istyor ve rahatsz olduğunu alışamadığını söyledi.onun haricinde aramız iyi fakat bu çok değişik bi durum
niye hem soruya hem cvplara saldırıyorsunuz anlamadım.çözüm bulunması için değil diğer insanlarda da durum aynı mı diye sordum ve cvbımı aldım..dalga geçmenize lüzum yok 'rahat ol,üzülme' falan diyerek.tartışarak ta bir yere varmıyoruz konuyu kapatalım lütfen.
biraz ilerleme var daha önce daha ilk sayfada günah yanlış ayıp deniliyordu
en azından biraz müsade ettiler de iki çift söz konuşabildik
sana yanlışsa oku ve çık konudan bu kadar basit ne uzatıyorsun
Bak canım en başa dönüp yorumları tek tek okursan kimin kime saldırdıgını görürsün. Ben sadece sana fikrimi belirtecektimki bazı arkadaşlar nedense hoplayıverdi ne alakaysa bende anlamadım.
evet haklısın doğrusu herkes eşine sarılmış,iyi güzel ama durum bende öyle değil diye öyleymiş gibi yazmadım,herkesin farklı durumu olabilir kimin neler yaşadığını bilemeyiz dimi,bu bizim lakayt hayatlar yaşadığımızı başkalarının da doğrusunu yaşadığını göstermez.bana da bazen başkalarının yaşayış şekli iyi gelmiyo ama yargılamak doğru olmaz
Canım tabiki hayat senin hayatın. Ben sadece yanlış buldugum noktayı belirttim. Tabiki aynı fikirde olmak zorunda değiliz. Ben sana yaptım yorumumu cevabıda sen vermeliydin şuan oldugu gibi. O zaman böyle uzamayacaktı. Burda normalde yoruma yorum yapmak yasak. Herkez birbirinin yorumuna böyle saldırırsa ne olur buranın hali. Lütfen herkez konu sahibiyle diyaloga geçsin. Kimse yorumlara saldırmasın burada.