Kaybınız için üzgünüm inşallah en kısa sürede hamile kalırsınız
İnşallahh siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız ben bunu yaşamam gerekiyormuş diye değerlendiriyorum çünkü 1 buçuk senedir deniyorduk olmuyordu, doktor bir sonraki ay histeroskopi çekeceğim adetten sonra gel dedi ve hamile olduğumu öğrendim ona bağlıyorum tabi şuan da içimde yine korkular var acaba yine hamile kalmakta zorlanır miyim diye ama cevremden bir kere kaldıysan yine kalırsın diyorlar, inşallah

Teşekkür ederim canım
Ay çok sevindim ne güzel haberler alıyoruz umarim darısı isteyen herkesin başına benim de 4 günüm kaldı sabırsızlıkla bekliyorum belirtiniz var mıydı bizimle de paylaşabilir misiniz
evet adet ağrısı ve yemek fazla yiyemiyorum amin Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

İnşallah canım benimde yumurtlama takibinin ikinci denemesiydi klomen kullandım doktorum bu ay da olmazsa rahim filmi çekilecek çok şükür oldu ama daha kontrole gitmedim şuanlik beta takibi yapıyorum 5 haftalık olduğunda gidicem cevren doğru demiş bak demekki dollenmede sıkıntı yok inşallah kısa sürede hamile kalırsınız

Kizlar benimde sarı akıntım var hsg cekindim bu ay ondan kaynaklimi bilemiyorum bat 15 subat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…