• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaybınız için üzgünüm inşallah en kısa sürede hamile kalırsınız 🥰 🌸
İnşallahh siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏 ben bunu yaşamam gerekiyormuş diye değerlendiriyorum çünkü 1 buçuk senedir deniyorduk olmuyordu, doktor bir sonraki ay histeroskopi çekeceğim adetten sonra gel dedi ve hamile olduğumu öğrendim ona bağlıyorum 🥲 tabi şuan da içimde yine korkular var acaba yine hamile kalmakta zorlanır miyim diye ama cevremden bir kere kaldıysan yine kalırsın diyorlar, inşallah

Teşekkür ederim canım
Ay çok sevindim ne güzel haberler alıyoruz umarim darısı isteyen herkesin başına benim de 4 günüm kaldı sabırsızlıkla bekliyorum belirtiniz var mıydı bizimle de paylaşabilir misiniz
evet adet ağrısı ve yemek fazla yiyemiyorum amin Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah 🙏 🤭

İnşallahh siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏 ben bunu yaşamam gerekiyormuş diye değerlendiriyorum çünkü 1 buçuk senedir deniyorduk olmuyordu, doktor bir sonraki ay histeroskopi çekeceğim adetten sonra gel dedi ve hamile olduğumu öğrendim ona bağlıyorum 🥲 tabi şuan da içimde yine korkular var acaba yine hamile kalmakta zorlanır miyim diye ama cevremden bir kere kaldıysan yine kalırsın diyorlar, inşallah
İnşallah canım benimde yumurtlama takibinin ikinci denemesiydi klomen kullandım doktorum bu ay da olmazsa rahim filmi çekilecek çok şükür oldu ama daha kontrole gitmedim şuanlik beta takibi yapıyorum 5 haftalık olduğunda gidicem cevren doğru demiş bak demekki dollenmede sıkıntı yok inşallah kısa sürede hamile kalırsınız 🌸

Kizlar benimde sarı akıntım var hsg cekindim bu ay ondan kaynaklimi bilemiyorum bat 15 subat

Herkese merhaba. Yumurtlama zamanı tüm haftayı değerlendirdik ovulasyon testi ile. Benim adetimin 20. gününde sarı yapışkan ama kokusuz yanma vs. yaratmayan akıntım oldu. 19 ve 20. Gününde de kasıklarımda batma ve sadece bir an rahmimde sancı oldu. Adet döngüm 25 gün, 11. 12. Gün teste göre yumurtlama günümdü. Bugün laboquick kaset gebelik testini yaptım negatif çıktı. Adetime 5 gün var. Daha önceki hamileliğimde 20. Günde yerleşme kanaması olmuştu. 21. Gün gebelik testinde silik ama belirgin çizgi çıkmıştı. 23. Gününde hcg 66 çıkmıştı. Acaba şuan ki durumda yerleşme olabilir mi? Sabredemiyorum... miyom ve kistim olduğundan dolayı 1.5 senede 1 kere hamile kalabildim, onda da 3 aylıkken kalbi durdu. Enfeksiyon olabilir denilir ise 3 gün önce kontrol amaçlı idrar ve kan testi yaptırmıştım enfeksiyon görülmedi. Anlayanlarınız var ise çok mutlu olurum. 🙏🏻

Bugün adetimin 2. Günü olması lazımdı hala olmadım ve sarı sulu yapışkan akıntım sarımsı kahverengimsi sümüksü bir yapıya döndü dünden beri. Bunun sebebi nedir? Dün öğlen awox marka gebelik testi yaptım negatif çıktı. 25 günlük düzenli döngüm vardı neden böyle oldu anlamadım. Geçen aya kadar 4 5 santimlik kistim vardı, o da yok bu ay... adet olacakmışım gibi hafif ağrım oluyor bazen ama bahsettiğim gibi sümüksü akıntı geliyor çok küçük küçük.

Ben sadece gunluk pedde görüyorum ilk defa oluyor insallah benim de vardir cok umudum yok ama insan yine de bekliyor benimde sidik sarısı dediğiniz gibi
Merhaba sonucunu belli oldu mu merak ettim benimde 2 3 Şubat yumurtlama günümdğ 4 Şubat çatladma oldu 5 inden itibaren gögs hassasiyetim ge batmalar başladı iki gün sabşt kaldı batma yapısıklık hissi gibi solumda şu sıralar yorgunluktan hissetmiyorum batma varmı yokum bel agrısıfa yaşıyorum hareketlilikten dolayı ama sarı akıntı bende de var pedde görüyorum bende enfeksiyon oldum sandım ama yanma ağrı felan bende de yok Hamilelik belirtisi mi acaba diye görünce merak ettim

Kizlar benimde sarı akıntım var hsg cekindim bu ay ondan kaynaklimi bilemiyorum bat 15 subat
Ben de aynım durumdayım 21 Ocak hsg çekildim sarı akıntım var bat 12 Şubat bakalım inşallah ikimiz de güzel haberler alırız hiç regl belirtiniz var mı şuan sizin

Merhaba benimde sarı akıntım var sonra normal şekilde sırt ağrısı kasık ve böbreklerde batma oluyor ama çoğunlukla akşam oluyor bu batmalar normalde çok enerjik bir insanımdır şuan bir odayı bile supurunce yoruluyorum halsizlik basıyor. Geceleri kusma sabahlari yemeklerden tiksinme mide bulantısı oluyor.Sizce gebelik belirtileri olabilir mi ? Bat 13 Şubat ovulasyon 25 şubat idi. ekim ayında kimyasal gebelik yaşadım diye umudum açıkçası fazla yok. Test yapmaya da korkuyorum
Kimyasal gebelik sağlıklı gebeliğin habercisi diyolar canım inşallah güzel haberler gelecek senden bizede dua et 🥰

Akıntı olması sağlıklı olduğunuz anlamıdır inşallah bendede var hepimiz güzel haberler alırız ❤️

Benimde kasık batmalarım oluyordu şuan da akıntım sarıdan beyaz ama yapışkanlıya döndü başka bi belirtim yok açıkçası

Back
X