- Konu Sahibi denizatlas
-
Yeni gördüm canım kusura bakma çok net belli oluyor gecikmeniz varsa kan testi verin bence hayırlı olsunBenimde testime bakar mısınız hemen çıktı
Tebrik ederimm daha çok yeni 2 günde 1 veriyorlar artış içinKuzum kan verdim dayanamadım sonuç 10 çıktı doktor var dedi ama emin olmak için 3 4 gün sonra bidaha vercem Rabbim istiyen herkese nasip etsin inşallah
Vercem canım inşallah artarTebrik ederimm daha çok yeni 2 günde 1 veriyorlar artış için
İkinci resimde çok silik gözüküyor testi uyguladıktan ne kadar süre sonra belirdi çizgi canimKızlarr bana da yardım eder misiniz 2 test yaptım 2 sinde de silik çizgi çıkıyor 7 ay önce bebeğimi erken doğum da kaybettim yeni yeni düşünüyoruz regl gecikmesinin 3. Günün de yaptım bir de regl gecikmesi olmadan yaptım
Canım var çok bariz kan verdin miBenimde testime bakar mısınız hemen çıktı
Yok ya sağlık güvencem yok bugün yapacaz yarın yada ertesi gün hemen kan verecem sabah tekrar test yaptım yine aynı anında da belirginleştiCanım var çok bariz kan verdin mi
Ocak mı demek istediniz , tarihlerde yanlışlık varMerhaba benimde sarı akıntım var sonra normal şekilde sırt ağrısı kasık ve böbreklerde batma oluyor ama çoğunlukla akşam oluyor bu batmalar normalde çok enerjik bir insanımdır şuan bir odayı bile supurunce yoruluyorum halsizlik basıyor. Geceleri kusma sabahlari yemeklerden tiksinme mide bulantısı oluyor.Sizce gebelik belirtileri olabilir mi ? Bat 13 Şubat ovulasyon 25 şubat idi. ekim ayında kimyasal gebelik yaşadım diye umudum açıkçası fazla yok. Test yapmaya da korkuyorum
5 dk içerisinde çıktı canımİkinci resimde çok silik gözüküyor testi uyguladıktan ne kadar süre sonra belirdi çizgi canim
Var gibi canım ümit vermek gibi olmasın ama5 dk içerisinde çıktı canım
Var kuzum kan verince baya baya çıkarYok ya sağlık güvencem yok bugün yapacaz yarın yada ertesi gün hemen kan verecem sabah tekrar test yaptım yine aynı anında da belirginleşti
Evet şimdi farkettim ocak demek istedimOcak mı demek istediniz , tarihlerde yanlışlık var
İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin kan verdim bugün regl gecikmesinin 9. Günü inşallah pozitif çıkarVar gibi canım ümit vermek gibi olmasın ama
Çok sevindim bir an önce gidip kan vermek istiyorumVar kuzum kan verince baya baya çıkar
Bizede haber ver canın inşallah vardırÇok sevindim bir an önce gidip kan vermek istiyorum
İnşallah bakalım sonuçları paylaş canımİnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin kan verdim bugün regl gecikmesinin 9. Günü inşallah pozitif çıkar
İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin kan verdim bugün regl gecikmesinin 9. Günü inşallah pozitif çıkar inşallah
Tabikiİnşallah bakalım sonuçları paylaş canım
İnşallahBizede haber ver canın inşallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?