- Konu Sahibi denizatlas
-
Evet kuzum çok silik ama ümitleniyor insan gidip kan mi versem acabaÇok silik bir çizgi görünüyor
Kaç dk çıktı canım birde yumurtlamadan sonra kaçıncı gününEvet kuzum çok silik ama ümitleniyor insan gidip kan mi versem acaba
Canım 1 dk içinde çıktı bugün yumurtamin çatlaması nin üstünden 12 gün geçtiKaç dk çıktı canım birde yumurtlamadan sonra kaçıncı günün
Benim normal akıntı gibiydiMerhaba sari beyaz akintisi olanlar, akintilariniz yumurta akintisi gibi o kivamda mi oluyor yoksa normal bi akinti mi
Markası ne testin bence gebelik var canimCanım 1 dk içinde çıktı bugün yumurtamin çatlaması nin üstünden 12 gün geçti
Benim normal akıntı gibiydiMerhaba sari beyaz akintisi olanlar, akintilariniz yumurta akintisi gibi o kivamda mi oluyor yoksa normal bi akinti mi
Hayırlı olsun canm bende sarı akıntı yaşadım inşallah sağlıkla ilerler ne zaman kan vereceksin ben bu g0n ikinci kanı verecem bakalım artış nasıl olacakKızlar galiba hamileyimen çok belirtim sarı akıntıydi burayada daha test yapmadan söylemiştim sarı akıntım var diye
Eki Görüntüle 3539134
Kan verme ihtimalin varsa var bence ama sabırsız değilsen bekle ben gecikmem olsa bile test yapmıyorum ne kadar geç öğrenirsem o kadar iyi gibi düşünüyorum erken öğrensemde beta artışı kese kalp atışı bunları beklemek bana çok daha stresli geliyor ama testin pozitif gibiEvet kuzum çok silik ama ümitleniyor insan gidip kan mi versem acaba
Al-bi gebelik testi kuzumMarkası ne testin bence gebelik var canim
Evetan verme ihtimalin varsa var bence ama sabırsız değilsen bekle ben gecikmem olsa bile test yapmıyorum ne kadar geç öğrenirsem o kadar iyi gibi düşünüyorum erken öğrensemde beta artışı kese kalp atışı bunları beklemek bana çok daha stresli geliyor ama testin pozitif gibi
Testin pozitif gibi zaten inşallah güzel sonuçlar alırsın gecikmen var mıEvet ilk bebeğimi çok erken öğrenmiştim öğrendiğimde 3 haftalikti bilmiyorum ondada içimde sabah kalk test yap diye uyanmıştım bugünde öyle uyandım ve bunu gördüm bilmiyorum kafam çok karisik
Daha önce kullanmadım canım awox laboguick bunlar varsa dene yalancı pozitif çıkarma oranları düşükAl-bi gebelik testi kuzum
Yok canim adetime 5 gün varTestin pozitif gibi zaten inşallah güzel sonuçlar alırsın gecikmen var mı
Evet bu başıma gelmişti daha önce o yüzden boşuna umitlenmek istemiyorum ama içim içimi yiyorTestin pozitif gibi zaten inşallah güzel sonuçlar alırsın gecikmen var mı
Hiç korkma güzel sonuçlar alırsınız inşallah kan tahlili yap o zaman canım artış bakarsınEvet bu başıma gelmişti daha önce o yüzden boşuna umitlenmek istemiyorum ama içim içimi yiyor
Aksam eşim gelcek 8de gidip vereyim bari kuzumHiç korkma güzel sonuçlar alırsınız inşallah kan tahlili yap o zaman canım artış bakarsın
Haber ver bana muhakkak içini ferah tut ben 8 aydır deniyorum kuruma çizgisi bile hiç görmedimAksam eşim gelcek 8de gidip vereyim bari kuzum
Tamam canım benim dualarım hepimize inşallahHaber ver bana muhakkak içini ferah tut ben 8 aydır deniyorum kuruma çizgisi bile hiç görmedim
Kuzum kan verdim dayanamadım sonuç 10 çıktı doktor var dedi ama emin olmak için 3 4 gün sonra bidaha vercem Rabbim istiyen herkese nasip etsin inşallahHaber ver bana muhakkak içini ferah tut ben 8 aydır deniyorum kuruma çizgisi bile hiç görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?