• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavi olan artimed turuncu olan predictor 3 dklık sonuçlar ay emin olamıyorum ya

Eklentiler

• 1000016434.jpg
    1000016434.jpg
    110,9 KB · Görüntüleme: 434
  • 1000016436.jpg
    1000016436.jpg
    181,5 KB · Görüntüleme: 457
Kızlar selam dün regli olmam lazımdı 2 gün önce pembe az peçeteye silince akıntım geldi ertesi gün yani dün açık kahverengi yine peçeteye silince geldi bugün de koyu kahverengi akımtı geldi ama daha da o koyulukta gelmedi şuan ara ara sildikçe açık kahvemsi leke geliyor sizce yerleşme olabilir mi yoksa adetim mi geliyor bugün gecikmenin 2.günü sabah idrar testi de negatifti ama göğüs ağrısı mide bulanması ara ara kasıklarda batma ve bel ağrısı var çok garip yaşayan var mı durumu sizce kanamaya döner mi

Kızlar selam dün regli olmam lazımdı 2 gün önce pembe az peçeteye silince akıntım geldi ertesi gün yani dün açık kahverengi yine peçeteye silince geldi bugün de koyu kahverengi akımtı geldi ama daha da o koyulukta gelmedi şuan ara ara sildikçe açık kahvemsi leke geliyor sizce yerleşme olabilir mi yoksa adetim mi geliyor bugün gecikmenin 2.günü sabah idrar testi de negatifti ama göğüs ağrısı mide bulanması ara ara kasıklarda batma ve bel ağrısı var çok garip yaşayan var mı durumu sizce kanamaya döner mi
Bana regl gibi geldi ama, oldunuz mu? Geçen ay benimde böyle olmuştu... ama regl olmuşum. Regl olmadan öncede 10-15 kere çift çizgi gördüm iki farklı markada...

Merhaba sari beyaz akintisi olanlar, akintilariniz yumurta akintisi gibi o kivamda mi oluyor yoksa normal bi akinti mi 🥹

Bel ağrısı ve sağ kasıkta ağrı ve sürekli adet olacakmış gibi hissediyorum
Benim de bir haftadır yani yumurtam çatladığından beri sarı akıntım var. Bel, kasık, göğüs ağrılarım var. Bugün aşırı kötü oldum regl ağrısı ve halsizliği gibi. Ama regl tarihine en az bir hafta var. Sen regliden kaç gün önce test yaptın

Benim de bir haftadır yani yumurtam çatladığından beri sarı akıntım var. Bel, kasık, göğüs ağrılarım var. Bugün aşırı kötü oldum regl ağrısı ve halsizliği gibi. Ama regl tarihine en az bir hafta var. Sen regliden kaç gün önce test yaptın
İnşallah seninkide gebeliktendir 🥰 bende bir haftadır hep belim ağrıdı regl tarihi önemli değil en son ne zaman yumurtaladin ben 10.gun yaptım negatifti 11.gunde negatif sayıyorum çünkü ilk 10 dk çizgi çıkmadi kuruma çizgisi vardı canım bugün ise 14.gunum ve net bir şekilde gördüm

İnşallah seninkide gebeliktendir 🥰 bende bir haftadır hep belim ağrıdı regl tarihi önemli değil en son ne zaman yumurtaladin ben 10.gun yaptım negatifti 11.gunde negatif sayıyorum çünkü ilk 10 dk çizgi çıkmadi kuruma çizgisi vardı canım bugün ise 14.gunum ve net bir şekilde gördüm
Benim reglden önce öğrenmem imkansızdı 11.gunde reglime daha üç gün vardı benim bugün birinci gün gecikmenin

29 ocakta yumurtam çatlamıştı doktora gittiğimde 28-29-30 değerlendirdik. O zaman hangi gün test yapmalıyım?

Ovulasyon günümde yumurta beyazı akıntım vardı 3 4 gün sonra sarı akıntım gelmeye başladı. Asla azalma olmadı bazen fazla fazla geldiği oldu. Herhangi bir koku veya kaşıntı olmadığı için sağlıklı bir akıntı diye düşünüyorum. Regl günüm gelmeden test yapmadım dün ve bugün yaptım test ve silik çizgi va
Hangi marka test yaptınız adetiniz kaç günde bir 🥰
Merhaba kızlar benim adetime 5 gün var benimde ağrılarım çok oluyor kasıklarda bu sabah ilk idrarla test yaptım silik çizgi çıktı 6 ay önce evladimi kaybettim 6 aylıktı erken doğum oldu şimdi çok istiyorum ama çok korkuyorum bi bakarmısınız

Eklentiler

• 1000017616.jpg
    1000017616.jpg
    24,2 KB · Görüntüleme: 292
Hayırlı olsun 💕

Back