- Konu Sahibi denizatlas
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bence varMavi olan artimed turuncu olan predictor 3 dklık sonuçlar ay emin olamıyorum ya
İnşallahhh yarın gerekirse uyumicam gidip verecem o kanıAy bence varartimed kötü ama diğer marka iyi
İnşallah bugün sizin gecikmenin üçüncü günü değil miİnşallahhh yarın gerekirse uyumicam gidip verecem o kanı
Evetİnşallah bugün sizin gecikmenin üçüncü günü değil mi
Bana regl gibi geldi ama, oldunuz mu? Geçen ay benimde böyle olmuştu... ama regl olmuşum. Regl olmadan öncede 10-15 kere çift çizgi gördüm iki farklı markada...Kızlar selam dün regli olmam lazımdı 2 gün önce pembe az peçeteye silince akıntım geldi ertesi gün yani dün açık kahverengi yine peçeteye silince geldi bugün de koyu kahverengi akımtı geldi ama daha da o koyulukta gelmedi şuan ara ara sildikçe açık kahvemsi leke geliyor sizce yerleşme olabilir mi yoksa adetim mi geliyor bugün gecikmenin 2.günü sabah idrar testi de negatifti ama göğüs ağrısı mide bulanması ara ara kasıklarda batma ve bel ağrısı var çok garip yaşayan var mı durumu sizce kanamaya döner mi
Başka belirtin var mıydı kuzumKızlar galiba hamileyimen çok belirtim sarı akıntıydi burayada daha test yapmadan söylemiştim sarı akıntım var diye
Eki Görüntüle 3539134
Bel ağrısı ve sağ kasıkta ağrı ve sürekli adet olacakmış gibi hissediyorumBaşka belirtin var mıydı kuzum
Benim de bir haftadır yani yumurtam çatladığından beri sarı akıntım var. Bel, kasık, göğüs ağrılarım var. Bugün aşırı kötü oldum regl ağrısı ve halsizliği gibi. Ama regl tarihine en az bir hafta var. Sen regliden kaç gün önce test yaptınBel ağrısı ve sağ kasıkta ağrı ve sürekli adet olacakmış gibi hissediyorum
İnşallah seninkide gebeliktendirBenim de bir haftadır yani yumurtam çatladığından beri sarı akıntım var. Bel, kasık, göğüs ağrılarım var. Bugün aşırı kötü oldum regl ağrısı ve halsizliği gibi. Ama regl tarihine en az bir hafta var. Sen regliden kaç gün önce test yaptın
Benim reglden önce öğrenmem imkansızdı 11.gunde reglime daha üç gün vardı benim bugün birinci gün gecikmeninİnşallah seninkide gebeliktendirbende bir haftadır hep belim ağrıdı regl tarihi önemli değil en son ne zaman yumurtaladin ben 10.gun yaptım negatifti 11.gunde negatif sayıyorum çünkü ilk 10 dk çizgi çıkmadi kuruma çizgisi vardı canım bugün ise 14.gunum ve net bir şekilde gördüm
29 ocakta yumurtam çatlamıştı doktora gittiğimde 28-29-30 değerlendirdik. O zaman hangi gün test yapmalıyım?İnşallah seninkide gebeliktendirbende bir haftadır hep belim ağrıdı regl tarihi önemli değil en son ne zaman yumurtaladin ben 10.gun yaptım negatifti 11.gunde negatif sayıyorum çünkü ilk 10 dk çizgi çıkmadi kuruma çizgisi vardı canım bugün ise 14.gunum ve net bir şekilde gördüm
12 Şubat 14.gun oluyor sanırım29 ocakta yumurtam çatlamıştı doktora gittiğimde 28-29-30 değerlendirdik. O zaman hangi gün test yapmalıyım?
Ovulasyon günümde yumurta beyazı akıntım vardı 3 4 gün sonra sarı akıntım gelmeye başladı. Asla azalma olmadı bazen fazla fazla geldiği oldu. Herhangi bir koku veya kaşıntı olmadığı için sağlıklı bir akıntı diye düşünüyorum. Regl günüm gelmeden test yapmadım dün ve bugün yaptım test ve silik çizgi va
Merhaba kızlar benim adetime 5 gün var benimde ağrılarım çok oluyor kasıklarda bu sabah ilk idrarla test yaptım silik çizgi çıktı 6 ay önce evladimi kaybettim 6 aylıktı erken doğum oldu şimdi çok istiyorum ama çok korkuyorum bi bakarmısınızHangi marka test yaptınız adetiniz kaç günde bir![]()
Hayırlı olsunİnşallah seninkide gebeliktendirbende bir haftadır hep belim ağrıdı regl tarihi önemli değil en son ne zaman yumurtaladin ben 10.gun yaptım negatifti 11.gunde negatif sayıyorum çünkü ilk 10 dk çizgi çıkmadi kuruma çizgisi vardı canım bugün ise 14.gunum ve net bir şekilde gördüm
Teşekkür ederimHayırlı olsun![]()