• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba sari beyaz akintisi olanlar, akintilariniz yumurta akintisi gibi o kivamda mi oluyor yoksa normal bi akinti mi 🥹
Benim normal akıntı gibiydi
Kızlar galiba hamileyim🥰🌸 en çok belirtim sarı akıntıydi burayada daha test yapmadan söylemiştim sarı akıntım var diye
Eki Görüntüle 3539134
Hayırlı olsun canm bende sarı akıntı yaşadım inşallah sağlıkla ilerler ne zaman kan vereceksin ben bu g0n ikinci kanı verecem bakalım artış nasıl olacak

Evet kuzum çok silik ama ümitleniyor insan gidip kan mi versem acaba
Kan verme ihtimalin varsa var bence ama sabırsız değilsen bekle ben gecikmem olsa bile test yapmıyorum ne kadar geç öğrenirsem o kadar iyi gibi düşünüyorum erken öğrensemde beta artışı kese kalp atışı bunları beklemek bana çok daha stresli geliyor ama testin pozitif gibi

Evetan verme ihtimalin varsa var bence ama sabırsız değilsen bekle ben gecikmem olsa bile test yapmıyorum ne kadar geç öğrenirsem o kadar iyi gibi düşünüyorum erken öğrensemde beta artışı kese kalp atışı bunları beklemek bana çok daha stresli geliyor ama testin pozitif gibi

Evet ilk bebeğimi çok erken öğrenmiştim öğrendiğimde 3 haftalikti bilmiyorum ondada içimde sabah kalk test yap diye uyanmıştım bugünde öyle uyandım ve bunu gördüm bilmiyorum kafam çok karisik

Evet ilk bebeğimi çok erken öğrenmiştim öğrendiğimde 3 haftalikti bilmiyorum ondada içimde sabah kalk test yap diye uyanmıştım bugünde öyle uyandım ve bunu gördüm bilmiyorum kafam çok karisik
Testin pozitif gibi zaten inşallah güzel sonuçlar alırsın gecikmen var mı

Back