- 20 Haziran 2016
- 3.866
- 8.168
- 158
- Konu Sahibi denizatlas
Kızlar sarı akıntı mantar değil midir ya benim de var ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Labouik ve artimed yaptım 26 günde bir oluyorHangi marka test yaptınız adetiniz kaç günde bir
Ay inşallah değildir bende ilk defa bu ay oldu geçen ay tahlillerim temizdi ayrıca kokusuz bir akıntıKızlar sarı akıntı mantar değil midir ya benim de var ama
Labouik iyi ama artimed için aynı şeyi söyleyememLabouik ve artimed yaptım 26 günde bir oluyor
Bakalım sonuç çıksın anlayacaz doğrumuLabouik iyi ama artimed için aynı şeyi söyleyemem
Ama bence laboguickte çıkmışsa doğru ne zaman kan verirsinBakalım sonuç çıksın anlayacaz doğrumu
Salı günü 14 gün oluyor varsa belli olur zatenAdet döngünüzden bağımsız olarak çatlama gününd3n toplam 14 gün sonra çıkıyor kaset testte. Sarı akıntım hiç olmamıştı sadece adet öncesi gelen beyaz akıntı hamile olduğumu öğrendiğim ay da gelmişti.
O zaman bugün 12. günse erken gebelik testinde de çıkabilir. Neyse siz en iyisi 14. günü bekleyin vardır inşallahSalı günü 14 gün oluyor varsa belli olur zaten
Değil bence ya mantar olunca süt kesiği beyaz akıntı oluyor çökelek gibiKızlar sarı akıntı mantar değil midir ya benim de var ama
Dün yaptım ama sanırım kuruma çizgisiydi ilk 5 da birşey yoktu yada ben güzel bakmadım 14.gunu beklicemO zaman bugün 12. günse erken gebelik testinde de çıkabilir. Neyse siz en iyisi 14. günü bekleyin vardır inşallah
YarınnNe zaman kan vericeksiiniz
Mantar olunca lor peynir görünümlü beyaz bir akıntı oluyor ve kaşıntı oluyor enfeksiyonda sarı akıntı olur ama işerken yanma vs yoksa sarı akıntı enfeksiyon anlamına gelmiyormuş araştırmalarıma göreKızlar sarı akıntı mantar değil midir ya benim de var ama
Yarın burayada yazarsınız sonucuYarınn
Verdimde sonuç hala cıkmadı 4 saat olduAma bence laboguickte çıkmışsa doğru ne zaman kan verirsin
Ay çok heyecanlandım inşallah güzel sonuçlar alirsin 4 saat çok uzun iki saatte çıkması lazımdıVerdimde sonuç hala cıkmadı 4 saat oldu
Inşallah, inşallah hamileyizdir amin amin amin 5 gün sonra belli olacak ama sabredemiyorum her ay tekrar tekrar umutlanıyorumBenimde yumurtalamanin 12.gunu ve bir kaç gündür ara ara gelen sarı akıntım var bende geçen ay tahlil yapmıştım enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum inşallah gebeliktir daha test yapmadım
Ne oluyormuş pekiMantar olunca lor peynir görünümlü beyaz bir akıntı oluyor ve kaşıntı oluyor enfeksiyonda sarı akıntı olur ama işerken yanma vs yoksa sarı akıntı enfeksiyon anlamına gelmiyormuş araştırmalarıma göre
Yarın çıkar galiba :/ bu saatten sonra çıkıyor mu bilmiyorumVerdimde sonuç hala cıkmadı 4 saat oldu
Benimde 2 gün akıntım oldu, akıntı başlamadan bir önceki gün onada baktırmıştım troide batırırken, enfeksiyon yoktu :/ o yüzden bu ayda bu sebepten umutlandımNe oluyormuş peki