- 16 Temmuz 2024
- 62
- 11
- 3
- 26
- Konu Sahibi denizatlas
Lütfen unutmazsanızAynı şeyleri yaşıyorum. Yarın kan vereceğim haber veririm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lütfen unutmazsanızAynı şeyleri yaşıyorum. Yarın kan vereceğim haber veririm
İnşaallah hangimiz sabredebiliyoruzkiInşallah, inşallah hamileyizdir amin amin amin5 gün sonra belli olacak ama sabredemiyorum
her ay tekrar tekrar umutlanıyorum
Cıktı hamileym darısı size inşallahYarın çıkar galiba :/ bu saatten sonra çıkıyor mu bilmiyorum
Tebrik ediyorumCıktı hamileym darısı size inşallah
24Tebrik ediyorumbeta değeri ne kadar
Yeni daha inşallah sağlıkli bir şekilde değeriniz yükselir
Akıntın da pembelik var mıBenim adetim 2 gün gecikti ve dediğin gibi şu an bile sarı akıntım devam ediyor koku vs yok bazen beyaz oluyor akıntı dün gece kaset test yaptım biraz önce de erken gebelik testi yaptım ikisinde de silik çizgi çıktı. Muhtemelen hamileyim yarın sabah bi kaset test daha yapıp sonra kan vermeye gidicem. Testler yanlış sonuç verebiliyormuş bebek rahime yerleşmeden hgc hormonu üremiyormuş bu yüzden test negatif çıkmış olabilir reglinizin gecikmesini bekleyinEki Görüntüle 3538099
Eki Görüntüle 3538100
Hepimizin inşallahLütfen unutmazsanızgönlünüzce olsun
![]()
Çok mutlu oldum hayırlı olsun inşallahCıktı hamileym darısı size inşallah
YokAkıntın da pembelik var mı
Sonucunuz nedir acaba belli oldu mu? Benim yumurta 31 Ocak da catladı yani 3 gün önce bugün de dediğiniz gibi sarı kokusuz bi akıntı gördüm. Sizin gibi. Bu kadar erkenden belirti olur mu acaba ya daha yumurtlayalı 3 gün olduOvulasyon günümde yumurta beyazı akıntım vardı 3 4 gün sonra sarı akıntım gelmeye başladı. Asla azalma olmadı bazen fazla fazla geldiği oldu. Herhangi bir koku veya kaşıntı olmadığı için sağlıklı bir akıntı diye düşünüyorum. Regl günüm gelmeden test yapmadım dün ve bugün yaptım test ve silik çizgi var
Sabah uyandım kahvaltı ettik aşırı uykum gelince geri yattım şimdi hazırlanıp çıkıcam sağlık ocağına inş kan alırlar bu saatteSonucunuz nedir acaba belli oldu mu? Benim yumurta 31 Ocak da catladı yani 3 gün önce bugün de dediğiniz gibi sarı kokusuz bi akıntı gördüm. Sizin gibi. Bu kadar erkenden belirti olur mu acaba ya daha yumurtlayalı 3 gün olduay bata da daha çok var beklemek çok zor
Haber verirseniz çok sevinirim. İnşallah bebişiniz sizinledirSabah uyandım kahvaltı ettik aşırı uykum gelince geri yattım şimdi hazırlanıp çıkıcam sağlık ocağına inş kan alırlar bu saatte
Aminnn inşallahHaber verirseniz çok sevinirim. İnşallah bebişiniz sizinledir![]()
Evet bende öyle biliyorum saat 10.00 da kan aliyorlarÖğleden sonra kan almıyorlarmış galiba sağlık ocağını da arıyorum telefon kapalı![]()
Acilde verin kanıÖğleden sonra kan almıyorlarmış galiba sağlık ocağını da arıyorum telefon kapalı![]()
Oraya uzağım baya gittim test aldım yineeAcilde verin kanı