• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim adetim 2 gün gecikti ve dediğin gibi şu an bile sarı akıntım devam ediyor koku vs yok bazen beyaz oluyor akıntı dün gece kaset test yaptım biraz önce de erken gebelik testi yaptım ikisinde de silik çizgi çıktı. Muhtemelen hamileyim yarın sabah bi kaset test daha yapıp sonra kan vermeye gidicem. Testler yanlış sonuç verebiliyormuş bebek rahime yerleşmeden hgc hormonu üremiyormuş bu yüzden test negatif çıkmış olabilir reglinizin gecikmesini bekleyinEki Görüntüle 3538099
Eki Görüntüle 3538100
Akıntın da pembelik var mı

Ovulasyon günümde yumurta beyazı akıntım vardı 3 4 gün sonra sarı akıntım gelmeye başladı. Asla azalma olmadı bazen fazla fazla geldiği oldu. Herhangi bir koku veya kaşıntı olmadığı için sağlıklı bir akıntı diye düşünüyorum. Regl günüm gelmeden test yapmadım dün ve bugün yaptım test ve silik çizgi var
Sonucunuz nedir acaba belli oldu mu? Benim yumurta 31 Ocak da catladı yani 3 gün önce bugün de dediğiniz gibi sarı kokusuz bi akıntı gördüm. Sizin gibi. Bu kadar erkenden belirti olur mu acaba ya daha yumurtlayalı 3 gün oldu 🤦‍♀️ ay bata da daha çok var beklemek çok zor

Sonucunuz nedir acaba belli oldu mu? Benim yumurta 31 Ocak da catladı yani 3 gün önce bugün de dediğiniz gibi sarı kokusuz bi akıntı gördüm. Sizin gibi. Bu kadar erkenden belirti olur mu acaba ya daha yumurtlayalı 3 gün oldu 🤦‍♀️ ay bata da daha çok var beklemek çok zor
Sabah uyandım kahvaltı ettik aşırı uykum gelince geri yattım şimdi hazırlanıp çıkıcam sağlık ocağına inş kan alırlar bu saatte

Öğleden sonra kan almıyorlarmış galiba sağlık ocağını da arıyorum telefon kapalı 🥹

Acilde verin kanı
Oraya uzağım baya gittim test aldım yinee
1000016432.jpg

Back