- 16 Nisan 2013
- 2.973
- 1.380
Dünya liderimizin sarayı mı önemli atamalar mı önemli aaa lütfen ? Ne yapacaktı usta gidip çankaya köşkü'nde mi oturacaktı siz de yaniBu yüzden atama yapmiycaklarmis. Neyse ben konusmycam ama Allah bin beter yapsin
Bir ülkeyi ele geçirmek istiyorsan; halkın psikolojisini boz, borçlandır, inançlarını kullan.
Bu 3 temel ilke gerçekleştirildiğine göre Allah yardımcımız olsun.
maalesef izleyemedim canım..
ben bu insanla aynı iş yerinde çalışıyorum
espri değil gerçek , valla.
Medya ülkedeki birinci güç zaten.dediklerine birde basını arkana al dünya lideride olursun her şey de olursun.
A a.. Hanfendi biz padisahlik donemini birakali nerdeyse yuzyil olacak, neyimize yakismis boyle devasa bir saray anlayamadim. Yapilan alti ustu bir basbakanlik konutudur asil itibariyla, 2000 odali 8 katli bir basbakanlik konutu. kac kisidir bu basbakanin ailesi? Binlerce odaya ne gerek varmis da yapilmis?Biz padisahlik miyiz? Krallik miyiz? Imparatorluk muyuz ki eksik olan bir sarayimiz vardi? Ilerde Osmanli Imparatorlugunu yeniden mi kuracagiz ki padisahimiza saray yapilmis olmasinin kiymetini anlayalim? Her odaya seckin cariyeleri, sehzadeleri, torun torba sehzadeleri mi koyacagiz? Hangi Cumhuriyet yonetiminde saraylar yaptiriliyor bu zamanda? Laf ola beri gele...herkes nedense bu sarayın R.T.ERDOĞAN'ın tapulu malı olarak görüyor. Eminim bunu onları seçtiği Cumhurbaşkanı yaptırsa hiç böyle yorumlar yapılmazdı. Çokta güzel bi saray olmuş çokta yakışmış Türkiyemize. bunu çoook ilerleyen zamanlarda anlar insanlar!
dediklerine birde basını arkana al dünya lideride olursun her şey de olursun.
yakışmışmı. millet ayağına 10 liralık ayakkabı alamazken evet ya çok yakışmış saray.herkes nedense bu sarayın R.T.ERDOĞAN'ın tapulu malı olarak görüyor. Eminim bunu onları seçtiği Cumhurbaşkanı yaptırsa hiç böyle yorumlar yapılmazdı. Çokta güzel bi saray olmuş çokta yakışmış Türkiyemize. bunu çoook ilerleyen zamanlarda anlar insanlar!
çok sevinirim. rüküşlük abidesi yıkılsa iyi olurYıkılacak zaten yapı ruhsatı olmaksızın kondurulduğu için! (Yıkılmalı!)
Yerine de olması gerektiği gibi Atatürk'ün heykeli dikilecek..
Olması gereken budur!
Bi de tapulu mali olaydıherkes nedense bu sarayın R.T.ERDOĞAN'ın tapulu malı olarak görüyor. Eminim bunu onları seçtiği Cumhurbaşkanı yaptırsa hiç böyle yorumlar yapılmazdı. Çokta güzel bi saray olmuş çokta yakışmış Türkiyemize. bunu çoook ilerleyen zamanlarda anlar insanlar!
aa öyle deme valilik 10 liralık lastik pabuç yollamış adama.Bi de tapulu mali olaydı
Paramiz mi var savurmaya bak yirtik lastikle dolaşıyor madenci babası. O 5 milyarı gitsin de halk için harcasin, ozel ucak almasin da gitsin koylerde hayvanciliga tarima tesvik etsin.
Biraz dusunup de konusun Allasen
Alip baslarina calsinlar o lastikleri. K.c.miza giyecek donumuz yok ama cok yakisti Türkiyemize.aa öyle deme valilik 10 liralık lastik pabuç yollamış adama.
Harikasin cincikDünya liderimizin sarayı mı önemli atamalar mı önemli aaa lütfen ? Ne yapacaktı usta gidip çankaya köşkü'nde mi oturacaktı siz de yani