‘Sarayın gerçek maliyeti 5 milyar lira’

Zaten RTE'nin yatacak yeri yok o kadar ah aldı o kadar haram yetim hakkı yedi ki
Tatlı tatlı yemenin acı acı çıkarması elbet olacaktır.Allah yanına bırakmayacak.
Tapelerin gerçek olduğu da kesinleşti hadi bakalım iftira desin yandaşlar şimdi ...
sayamadığım bir sürü kötü özelliği barındırıyor çok ama çok şaşırıyorum kafayı yiyecek gibi oluyorum bazen...

Son düzenleme:
Ben artik bu adamin aklindan da suphe eder hale geldim. Halki dusuk ucretli islerde gecim savasi verirken, bunca cozulmesi gereken problem varken gidip de milyarlarca lirayi halka hic bir faydasi olmayan neye yarayacagi mechul binlerce odaya gommesi normal bir insanin yapacagi bir is mi? Hem de butun kanuni durdurma emirlerine ragmen, hem de binlerce agaci katlederek, ormanin icine ederek, ondan baska kimin yapmayi isteyebilecegi, aklina uygun gelen bir seydi bu?

ya hanımlar kıskanmayalım lütfen tamam mı çekemiyonuz cumhurbaşkanımı siz aaaa.
ne yapalım canım halk sefalet içindeyse... ne yapalım madencilerimiz ölüyorsa...
ne yapsın bu adam işsizlik oranı yüksekse? saray lazım bi kere en başta ihtiyacımız olan bi şeydi yani...

5000 oda olma durumu varmış diye duydum ben de.

Bir ülkeyi ele geçirmek istiyorsan; halkın psikolojisini boz, borçlandır, inançlarını kullan.
Bu 3 temel ilke gerçekleştirildiğine göre Allah yardımcımız olsun.

Madem bu kadar zengindik, bu parayi yokluktan issiz gucsuz kalip sehirlere goc etmekten ve oralarda is aramaktan baska caresi kalmamis koylumuzu tarimda ve hayvancilikta tesvik icin harcasa idik, samani ve kurbanlik koyunu bile ithal edecegimize, elalemin tohumlarina muhtac kalacagimiza kendi tarimimizi guclendirip eskisi gibi tarimda ve hayvancilikta kendine yeten bir ulke haline gelse idik, bu kadar verimli topraklari col haline getirmese idik daha iyi olmaz miydi?

Türk lirasının simgesine bak hele! Resmen T ve E
Yok çapaymisda bilmem ne!
Hükümdarlık kurmuş adam!

Yeni Türkiye diye diye bir kaldı. O ne demek acaba! Daha başımıza neler gelecek!!!

bizim vergilerimizle yaptıryor sarayı birde tam teşekküllü hastane yapılacakmış yazık bu ulkeye insanlara cok zengin devletiz yaa saraylara layıklar hiç vicdanları yok halk sürünsün başbakanlar cumhurbaskanları saraylarda yaşasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…