Başkan olamadı CEO oluyor

dindarlık sana bana nasıl geldiği değildir.dindarlık kişiyle allah arasındadır.bunun hükmünü allah veriri kul kula sen dindarsın değilsin diyemez
Arkadaş bana işinize işinize gelmeyince Allahtan sırası gelince kendinizden biliyorsunuz demiş nerden biliyor benim ne olduğumu inancımın ne durumda olduğunu? Buna istinaden siz çok dindarsınız galiba imalı cevap yazdım. Basitçe kırmadan cevap dahi veremiyor son derece normal bir soru sorduğum halde.

Arkadaş bana işinize işinize gelmeyince Allahtan sırası gelince kendinizden biliyorsunuz demiş nerden biliyor benim ne olduğumu inancımın ne durumda olduğunu? Buna istinaden siz çok dindarsınız galiba imalı cevap yazdım. Basitçe kırmadan cevap dahi veremiyor son derece normal bir soru sorduğum halde.

o arkadaşın tarzı öyle pink birilerine bir şey yakıştırıp sen öylesin der...ama tutmaz işte

dinden bahseliyor da inançlı insan başkasının inançcına karışmaz ayrıca hüküm veriri gibi konuşmaz çekinir...korkar hele kalp kırmaz çünkü o kalple allah arasındaki ileitişi kimse bilmez

size derken şahsınıza değil,genel bır durumu anlattım,kişiye ifadesını kullanmam gerekırdı belki,sırası gelınce Allahtan,sırası gelınce kendınızden derken genel bır ıfade kalıbı,siz şahsınıza söylediğimi düşünmüşsünüz,hem ne var bunda kırılcak,öle bile demiş olsam,cevap yazar ızah edersınız,bu kadar alınganlık nıye,bana neler dıyorlar,deyınce ölemi oluyorsunuz,hemen içsellelştirmeler fılan,

Olur mu yahu siz sapla samanı birbirine karıştırıyorsunuz galiba. Bazı şeyler kati kaderdir evlilik ölüm gibi bazı şeylerse hür iradeye bağlıdır yani seçim hakkın vardır. Yani insan isterse içki içmeyebilir ne demek günahı yok? Şu açıklamayı bile terslemeden yapamıyorsunuz ne çirkin bir üslubunuz var. Kendiniz o kadar dindarsınız ki kalp kırmaktan çekinmiyorsunuz bakıyorum.
bu arada kalbını kırdığımı söyluyorusnuz fılanya,Benım içim rahat,ne nıyetle ve ne sölediğimi biliyorum,Kalplerı en ıyı bılen Allah,yargıda ona ait,o yüzden ne düşündüğün umrumda değil,kırılmanda,benı Yartan nıyetımı bılıyor,gerisi boş

başkan olunca ne olacak peki, başkan olunca bunu yapcam şunu yapcam demiyor yani pek, ne bekliyosun başkan olunca
her zaman olduğu gibi Erdoğan duşmalarının,yaptrımayacağız kesımın çatlamasını bekliyorum,:)siz Erdoğan düşmanlığı ile beslenenlere yenı malzeme beklıyorum,daha ne olsun

size derken şahsınıza değil,genel bır durumu anlattım,kişiye ifadesını kullanmam gerekırdı belki,sırası gelınce Allahtan,sırası gelınce kendınızden derken genel bır ıfade kalıbı,siz şahsınıza söylediğimi düşünmüşsünüz,hem ne var bunda kırılcak,öle bile demiş olsam,cevap yazar ızah edersınız,bu kadar alınganlık nıye,bana neler dıyorlar,deyınce ölemi oluyorsunuz,hemen içsellelştirmeler fılan,

Ben kırıldım demedim üslübunuz kırıcı gidin işinize falan. Size bu konularda her soru sorana böyle yaklaşıyorsanız sevdireceğinize soğutursunuz insanları.

OLAMADI DEĞİL O-LA-CAK
valla öyle kelimeleri ayırmakla bişi yapsalardı, en önce ben Nobel Ödülü alırdım, inanın.
biraz açar mısınız? nasıl O-LA-CAK?
7 temmuz seçimleri malum.
hatta sonuçları beğenmediniz, yeniden oynuyoruz, bu sefer de olmazsa ne olacak? O-LA-NA kadar seçime devam mı?
bakın Kuzey Kore diye bi ülke var, insanları çok sevimli, böyle bir tane devlet liderleri var, durup durup onu seçiyorlar, başka aday da olmuyor zaten, olmak isteyeni de öldürüyorlar.
hani öyle sistemler de var beğenmiyorsanız?

X