"Erdoğan'ın taşındığı 250 odalı konutun mutfağı 6.5 milyon lira"

in vino veritas in vino veritas yoksa sen bu eve mi gittin :KK45:İtiraf et hadi, çabuk.

Mutfağı bile ortalama 4 ev genişliğinde. Gizli mesaj: zengin+mal+züğürt+çene

Mümkün, mümkün. Vardı bu kadar heralde. Bi ara salonla mutfak arasında kayboldum arama kurtarma ekibi gelip kurtardı. Konuyu okumadım, havuzu saunası falan var mıymış bunun? Varsa kesin benim gittiğim ev buydu.

Ay fakir fakir konuşmayın. IKEA'dan mı yapacaklardı mutfağı, 6.5 milyon nedir yani feda olsun. Gerçi IKEA mutfaklarını da çok seviyorum ben, vizyonum o kadar işte :KK43:

6.5 milyon ne la ucuza yaptırmışlar, bizim mutfak 6.5 milyar tuttuydu tadilatta. (Hala eski tl'de kalan sep)

6.5 milyon ne la ucuza yaptırmışlar, bizim mutfak 6.5 milyar tuttuydu tadilatta. (Hala eski tl'de kalan sep)
bi mutfak ha :)bizim geçen sene yere fayans/laminat,duşkabini,mutfağın duvarları 6 milyar tuttu sizinki bize göre lüks kaçmış:).Ama ev küçük 90 m2 falan sanırım.Bide mutfak tezgahı falan evelden yapılıydı

Ya sen ne kadar terbiyesiz bir kadın oldun böyle ya.

Ben böyle değildim, burda takıla takıla oldum...

bi mutfak ha :)bizim geçen sene yere fayans/laminat,duşkabini,mutfağın duvarları 6 milyar tuttu sizinki bize göre lüks kaçmış:).Ama ev küçük 90 m2 falan sanırım.Bide mutfak tezgahı falan evelden yapılıydı

Ay bizim sadece mutfak 90 metrekare şekerim :KK53:
Balkon mutfağa açıldı, dört duvar kaldı sadece hepsi baştan yapıldı. Yerdeki duvardaki fayanslar, duvar alçısı, dolaplar, boya badana, tezgah vs. Bi de iç mimarla anlaşmıştık ondan pahalı oldu sanırım. Amma güzel oldu, seviyorum mutfağımı.

Ben böyle değildim, burda takıla takıla oldum...

Ay bizim sadece mutfak 90 metrekare şekerim :KK53:
Balkon mutfağa açıldı, dört duvar kaldı sadece hepsi baştan yapıldı. Yerdeki duvardaki fayanslar, duvar alçısı, dolaplar, boya badana, tezgah vs. Bi de iç mimarla anlaşmıştık ondan pahalı oldu sanırım. Amma güzel oldu, seviyorum mutfağımı.
Ayy ben de yeni evde iki balkon kapattıracağım bak daha o masrafım var :KK43: Gece gece sağol sep yaa üff.
Bitmek üzere bu arada ev hihihi :KK70:

hayır ne yapacaklar oakdar odayı..
ülke dışından misafir gelse otelde rezervasyon yapıyorlar zaten..
bütün millet vekillerine bir oda versin o zaman :KK53:

X