Başkan olamadı CEO oluyor

hanım ablam istemiş ben gelmem mi yaa yaşşasın Saraya gidiyoruz en sevdiğim :KK19::KK200:

Kızçemin kınasını yapacaz orada,kınayıda müdürüm yakar ben ağlarım :KK19:

Hmmm o zaman senden Osmanlı mutfağı çıkmaz, böyle Fransız mutfağı duayeni gibi duruyorsun:KK70:
Sen bize Boeuf Bourguignon yaparsın:KK70:

Müdürüm Nevreste Nevreste olur bak o işi iyi biliyorböreklerde açar bize :KK53:
Hünkar beğendi benden olsun güzel yaparım söylemesi ayıp :kk77:

yaparım hemde nasıl o fırına kürekleri bir atarım mis gibi etliekmek kokusu bütün sarayı sarar:kk77::kk77:

Ne yenir varya şimdi :kk77::kk77:

249_etliekmek01.jpg

müdürüm ya şu Fransız yemeğe bak bir de şu şahasere bak...ben Osmanlı zamnında kalayım hem orası Aksaray fransa dan hoşlanmaya bilirler:KK70::KK70:

Offff karnımda acıktı, burada etli ekmek, hünkar beğendi konuş, evde yavan ekmek ye, olacak iş mi:KK70:
Çocuğum düşerse sizden bilirim:KK70:

Kızçemin kınasını yapacaz orada,kınayıda müdürüm yakar ben ağlarım :KK19:

Müdürüm Nevreste Nevreste olur bak o işi iyi biliyorböreklerde açar bize :KK53:
Hünkar beğendi benden olsun güzel yaparım söylemesi ayıp :kk77:

Ne yenir varya şimdi :kk77::kk77:

yakışır ablama yaparız tabi en kralını
ayy karnım acıktı ben gidiyorum

kaderın üstünde bir kader vardır,canım bu konu derin,dini konu yasak,ama bunu yuzyuze oturup konuşmka lazım,ben sizi çok iyi anlıyorum,lakın burda anlatamam hem yasak,hemde anlaşılmaz,zaten bu konuda farklı görüler var,dedımya konu dıne girer
Ya cok merak ettim bana ozelden anlatsana

Eki Görüntüle 1651167

müdürüm ya şu Fransız yemeğe bak bir de şu şahasere bak...ben Osmanlı zamnında kalayım hem orası Aksaray fransa dan hoşlanmaya bilirler:KK70::KK70:

Offff ki offfffff :kk77::kk77::kk77:

Offff karnımda acıktı, burada etli ekmek, hünkar beğendi konuş, evde yavan ekmek ye, olacak iş mi:KK70:
Çocuğum düşerse sizden bilirim:KK70:

Oyyyyy müdürümmm :KK19:

yakışır ablama yaparız tabi en kralını
ayy karnım acıktı ben gidiyorum

Hepimiz açıktık yaaaa :KK53:

Valla gelip eyyyy düğüncüleeeerrrr siiizz benim uykumu bölemezsinİz dağılın derse kaçmak zorunda kalabiliriz
Yok biz orda epey kalabalık oluruz. Birşey olmaz:rolleyes: Göbek atıp etli ekmek yiyeceğiz yahu:rolleyes:

Ay valla gebelerden özür dilerim:KK43: çok acıktım, gözümün önünden yemekler geçiyor:KK70:

X