- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
Güleyim mi ağlayayım mı lafa bak hele
zaten çoğunlukla güleriz ağlanacak halimize
yoksa bu hayat çekilmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güleyim mi ağlayayım mı lafa bak hele
Çok manidar laflar geliyor aklıma konuyla ilgilizaten çoğunlukla güleriz ağlanacak halimize
yoksa bu hayat çekilmez
5000 oda olma durumu varmış diye duydum ben de.Şube Başkanı Candan, binanın dört katının kot altına dört katının da yer yüzüne inşa edildiğini belirterek yapıdaki oda sayısının açıklandığı gibi 1000 değil en az 2 bin olduğunu söyledi.
2000 odaymış. vay anam vayy
yok artık5000 oda olma durumu varmış diye duydum ben de.
Çocuklarımızın geleceği ipotek altında.beni tayyip'in lüks merakı kadar insanların bu tayyip aşkıda endişelendiriyor. osmanlıdaki lale devrinden farkımız var mı suan. artık Mustafa Kemal gibi kahramanlarda yetiştiremiyoruz. çocuklarımızı nasıl bi ülke bekliyo bilmiyoruz
Bir ülkeyi ele geçirmek istiyorsan; halkın psikolojisini boz, borçlandır, inançlarını kullan.Zaten RTE'nin yatacak yeri yok o kadar ah aldı o kadar haram yetim hakkı yedi ki
Tatlı tatlı yemenin acı acı çıkarması elbet olacaktır.Allah yanına bırakmayacak.
Tapelerin gerçek olduğu da kesinleşti hadi bakalım iftira desin yandaşlar şimdi ...
sayamadığım bir sürü kötü özelliği barındırıyor çok ama çok şaşırıyorum kafayı yiyecek gibi oluyorum bazen...
maalesef izleyemedim canım..Kızlar Halk tv Arena programını izliyor musunuz?
Sen yazdigindan beri izliyorum, sinirim oynadi..Kızlar Halk tv Arena programını izliyor musunuz?
Türk lirasının simgesine bak hele! Resmen T ve E
Yok çapaymisda bilmem ne!
Hükümdarlık kurmuş adam!
Yeni Türkiye diye diye bir kaldı. O ne demek acaba! Daha başımıza neler gelecek!!!