‘Sarayın gerçek maliyeti 5 milyar lira’

Bana herşey helal diye kim düşünür!??

herşey bir yana bu yaz Ankara'ya gittiğimde kızımı hayvanat bahçesine götürmek AOÇ de kokoreç, köfte yemek istedim fakat çocukluğumun, gençliğimin üzerine o iğrenç şeyi ve şehri karman çorman yapmaktan öte işi olmayan duble duble yollar dikmişlerdi...içim ezildi, ağladım...

nerde kaldı İslamiyetin mütevazılığı, sadeliği....abarttıkça abarttılar konuştukça düşündükçe hırslanıyorum....

Otele cevirmek iyi fikirmis.. Yapilani yikmazlar bu ulkede... O yuzden jet hiziyla her yerde talan devam ediyor bu ulkede... Ben yaptim oldu. Yikim yok. Ama baska turlu degerlendirilebilir.

hala bu sarayı savunan cumhur baskanlarını savunan ınsanlara dıyorumkı bu vıdyoyu ızleyıp bu sadece bı kısı daha nıcelerı var bu amca gıbı hala osarayı savunuyorsanız vıjdanınız yok demektır... ıslamda gosterıs yok konuyu dıne getırmıyım yoksa verılecek cok cevap var su yaptırkları sarayla bıle ıslamla perygamberın sunnetıyle alakaları olmadıgıklarını sadece dın tuccarı olduklarını yeterınce gosterıyor akp zaten.......

Video yu izlerken gözyaşlarıma engel olamadım...
Arada provakatörler olacaktır rahat olun arkadaşlar,çok yakıştığını söyleyen arkadaşın karnı tok sırtı pek demek ki böyle rahatça sallayabiliyor.
Madencinin fıtratında var ölmek gibi cahilce bi açıklamayı yapan,danışmanlarına madenci yakınlarını dövdüren,markette birini yumruklayıp İsrail dölü diyen bi kibir abidesini savunmak ta yandaşlara ve kolay yoldan kazanç elde eden insanlara yakışırdı zaten...
Kibirlenme padişahım senden büyük Allah var!!!

Son düzenleme:
X