Konu sahibi eklememiş adam eklemis ve bayan profiliyle eklemis. Konu sahibi de kabul etmis. Sonra adam demis, 17 yil once bulustugum kişi misiniz falan diye. Oyle olunca konu sahibi de bunca sene sonra neden beni buldu manyak mi psikopat mi bana bir sey yapar mi diye korkmus ve adam ona musallat olmasin diye o kisi olmadigina ikna etmek icin ugrasmis.
Benim yazılanlardan anladigim bu. Bilmem dogru mu anladim.
Valla orasini ben de bilmiyorum neden iletişim kurmuş ama konu sahibinin anlattigi kadarını ozetledim iste :) bu arada ekleme derken adam eklemiş konu sahibi de bayan diye kabul etmiş. Yoksa tabiki de reddetme secenegi de var. Ben sadece okuduklarımdan anladigimi yazdim yanlis anlasilmasin avukati degilim yoksa :) siz anlamadim deyince yazasim geldi :)Siz kabul etmeden ekleme oluyor mu facebook ta???? Ben mi cahilim yoksa bu konuda. Hadi bir şekilde eklendi diyelim taaa 17 sene önceki konular neden açılıyor? Ve o adam olduğunu anladığında neden iletişim kesilmiyor? Benim anlamadığım konular bunlar.
Analamadım demek kinaye orda arkadaşım. Böyle açık açık mı yazmam lazımdıValla orasini ben de bilmiyorum neden iletişim kurmuş ama konu sahibinin anlattigi kadarını ozetledim iste :) bu arada ekleme derken adam eklemiş konu sahibi de bayan diye kabul etmiş. Yoksa tabiki de reddetme secenegi de var. Ben sadece okuduklarımdan anladigimi yazdim yanlis anlasilmasin avukati degilim yoksa :) siz anlamadim deyince yazasim geldi :)
Manyakmı ya :sArkadaşlar sosyal ağdan biri eklemiş kabul ettim.Bana arzu pastanesi nerde dedi dedim ben 11880 miyim git oraya sor dedim, dediki siz x yerde çalışmadınızmı daha önce taa 17 yıl öncesinden bahsediyo kardeşim git dedim ben evli barklı mutlu mesut yaşayan bir bayanım burdan sana iş çıkmaz git kendine uygun birini bul dedim ama sonradan hatırladım detaya girdi ben anlamıyomuş gibi yaptım ben o değilim dedim ama çocukla bir kez buluşmuştuk pastanede neyse benim hoşuma gitmedi o zamanlar cep teli yok işyerini aramıştı vs bende arama demiştim laftan anlamıyodu arkadaşları aradı daha sonra kendini vurdu vs diye askeriyede görevli bir çocuktu. Ben yine tınlamadım bir buluşmayla ya dedik çattık o zamanlar neyse zar zor kurtuldum tellere çıkmadım vs. beni bulmuş 17 yıl sonra ben dedi yanlış anlamayın arzu pastanesinde buluşmuştum bir bayanla aşık olmuştum dedi.bir görüşmeyle insan aşıkmı olur vs dedim. hala çok güzelsin vs dedi kardeşim git dedim ben o değilim dedim.... Ama şimdi korkuyorum bu adam saplantılı bence sen osun deyip duruyo bana bir buluşmayla 17 yıl sonra beni bulmuş ya bide bu beni arar bulurmu sizce başka şehirde oturuyo hastamıdır nedir anlamadım gitti yaa....
Bu yazdiginiz yorumda bircok yerde konuyu anlamadıginiz belliydi onu kasdettim. Mesela konu sahibinin o kisiyle 17 yil oncesini neden konustugunu sormussunuz ben de o konusmamis adam soylemis 17 sene once bulustugum kisi siz misiniz diye ve bunun gibi anlamadiginiz taraflari sormussunuz ben de anladigim kadariyla söylemeye calistim. Kinaye yok burada. Baya anlamamis ikileme dusmussunuz. Neyse aman bana ne elalemin derdi yuzunden polemige gerek yok.Söylediklerinizde tutarsızlıklar gördüm. Ürün satmak için eklediğiniz bayanla neden 17 yıl öncesini konuşma gereği duydunuz? Hadi konuştunuz ve erkek olduğunu anladınız (ki 17 yıl önceki adamı nasıl hatırladınız?) neden iletişime devam ettiniz? Yaptığınız açıklamaları okudum bana mantıklı gelmedi. Diyelim ki o kadın olduğunuzu anladı ne var bu kadar korkacak? Engelleyin eşinize de söyleyin.
Ne kadar tuhafsınız,17 yıl geçmiş üzerinden adam eklemiş hadi satış yapiyorum,bayan sandım demişsiniz kabul etmişsiniz bir şekilde,bunada tamam ama ikna çabanızı anlamıyorum,alt tarafı pastanede oturup,birşeyler içmişsiniz devamıda olmamış zaten,bunu yazdığı an açıklama yapmadan engellemeliydiniz hepsi bu. Ben değilim demeler vs tuhaf hareketler bunlar. Gerek yok yani,17 kocaman yıl geçmiş üzerinden siz hala yok evliyim,öyleyim ,böyleyim açıklama yapmışsınız halada diyorsunuz ki ikna edicem öyle silicem.onu engellesem direk osun dicekti ben böyle vazgeçirmeye çalışıyorum tabiki silicem engellicemde once bi o olmadığıma ikna olsun dedim zaten daha yeni yazdı .....
Siz kabul etmeden ekleme oluyor mu facebook ta???? Ben mi cahilim yoksa bu konuda. Hadi bir şekilde eklendi diyelim taaa 17 sene önceki konular neden açılıyor? Ve o adam olduğunu anladığında neden iletişim kesilmiyor? Benim anlamadığım konular bunlar.
Yahu olmuş işteSiz kabul etmeden ekleme oluyor mu facebook ta???? Ben mi cahilim yoksa bu konuda. Hadi bir şekilde eklendi diyelim taaa 17 sene önceki konular neden açılıyor? Ve o adam olduğunu anladığında neden iletişim kesilmiyor? Benim anlamadığım konular bunlar.
Yahu olmuş işte
herkes sizin kafanizdaki ideal evlilik kurumuna göre yaşamak zorunda değil
eklemiş şimdi de rahatsız
bununla ilgili Çözüm istiyor
yargılanmak istemiyor zaten Hangimiz haddine değil mi
aynen öyle.istek gelir sen kabul edersen arkadaş olursun.ekleme diye bir şey yok yani.
bu mantıklı soruları konuyu açana sorma.yoksa seni de tv de ki herhangi birine benzetip sonra başka konulara gelip ay zaten bunlar hep böylee tarzı yorumlara maruz bırakabilir :)
Yahu olmuş işte
herkes sizin kafanizdaki ideal evlilik kurumuna göre yaşamak zorunda değil
eklemiş şimdi de rahatsız
bununla ilgili Çözüm istiyor
yargılanmak istemiyor zaten Hangimiz haddine değil mi
Tanımadıgınız ınsanları neden kabul edıyorsunuz kı
Belayı sız cagırıyorsunuz
Sımdıde yapmanız gereken sılıp gıtmek
Kusura bakma canim, ama ben burda sende bir saldirgan tavir goruyorum. Senin anlamadigini dusunerek aciklama yapan arkadasin ithamda bulundugunu yazmissin, ki o arkadas gayet kibar aciklama yapmis. Seninle ayni dusunmeyen kisileri de hem saldirgan hem avukat diye etiketlemissin. Lutfen tekrar oku yazilanlari.Öyle sorma arkadaşım. Burda bir sürü avukat var saldırıya geçmeye hazır. Bir sürü bahanesi var zaten eklemekle alakalı.
Kusura bakma canim, ama ben burda sende bir saldirgan tavir goruyorum. Senin anlamadigini dusunerek aciklama yapan arkadasin ithamda bulundugunu yazmissin, ki o arkadas gayet kibar aciklama yapmis. Seninle ayni dusunmeyen kisileri de hem saldirgan hem avukat diye etiketlemissin. Lutfen tekrar oku yazilanlari.