- 3 Nisan 2015
- 835
- 1.261
Yahu iftira atsa öpüp başınıza koyun, evinizi bulur, tek olduğunuz zamanı kollar. Allah korusun.. Kilitleyin her yeri ve en yakınınıza anlatın.Aaa bunu düşünmedim hiç yaparmı yapar valla....!
17 yıl nedir, manyak bence de.
Askeriyede olması iyi bir şey, bir daha rahatsız ederse komutanlığa şikayet edeceğinizi söyleyin. Askeriye böyle saçmalıkları kabule tmez g.tünden kan alırlar.
Evt evt onu sormadım tabiki evlimi değilmi bilememde ben evliyim çocuğum var ...!
:) Askeriyeden istifa etmiş manyak yada dediğin gibi kovuldu o zamanlar askeriyedeydim ayrıldım filan dedi çünkü...
Yahu iftira atsa öpüp başınıza koyun, evinizi bulur, tek olduğunuz zamanı kollar. Allah korusun.. Kilitleyin her yeri ve en yakınınıza anlatın.
tanımadığı biriyle detaylara girmeye ne gerek var zati..Engelleyin o zaman. Tam manyakmış :)
Engelleyin o zaman. Tam manyakmış :)
tanımadığı biriyle detaylara girmeye ne gerek var zati..
kesinlikle katılıyorum.benim anlamadıgım şu tanımadığı biri için evliliğini rikse atıyor ve bunu eşi yapsa neler neler yazarız ve kendi neler neler yapar.
konu sahibi arkadaş yaptığı hiç doğru değil o manyak yazmış eli boş biri olabillir ama karşılığını verdikçe yazmış yani boşa yazmamış adama yol açmışın yazmış.konu sahibi hatalı
Engelle gitsin arkadaşım ne uğraşıyosun sen deArkadaşlar sosyal ağdan biri eklemiş kabul ettim.Bana arzu pastanesi nerde dedi dedim ben 11880 miyim git oraya sor dedim, dediki siz x yerde çalışmadınızmı daha önce taa 17 yıl öncesinden bahsediyo kardeşim git dedim ben evli barklı mutlu mesut yaşayan bir bayanım burdan sana iş çıkmaz git kendine uygun birini bul dedim ama sonradan hatırladım detaya girdi ben anlamıyomuş gibi yaptım ben o değilim dedim ama çocukla bir kez buluşmuştuk pastanede neyse benim hoşuma gitmedi o zamanlar cep teli yok işyerini aramıştı vs bende arama demiştim laftan anlamıyodu arkadaşları aradı daha sonra kendini vurdu vs diye askeriyede görevli bir çocuktu. Ben yine tınlamadım bir buluşmayla ya dedik çattık o zamanlar neyse zar zor kurtuldum tellere çıkmadım vs. beni bulmuş 17 yıl sonra ben dedi yanlış anlamayın arzu pastanesinde buluşmuştum bir bayanla aşık olmuştum dedi.bir görüşmeyle insan aşıkmı olur vs dedim. hala çok güzelsin vs dedi kardeşim git dedim ben o değilim dedim.... Ama şimdi korkuyorum bu adam saplantılı bence sen osun deyip duruyo bana bir buluşmayla 17 yıl sonra beni bulmuş ya bide bu beni arar bulurmu sizce başka şehirde oturuyo hastamıdır nedir anlamadım gitti yaa....
O kadar muhabbete girmeni anlamadık kusura bakma.Sebepleri yaziyo okuduysaniz eğer ayrıca bayan olarak eklemiş herkes neden işine geldiği gibi anlıyor anlamıyorum....
Ama siz bize bayan olarak eklemiş demediniz ki, yanlış mı hatırlıyorum? Ha öyle oldu diyelim , onun olduğunu anladığınız an engellemeniz gerekiyordu.Sebepleri yaziyo okuduysaniz eğer ayrıca bayan olarak eklemiş herkes neden işine geldiği gibi anlıyor anlamıyorum....
Yeni yazdı zaten 1 aydır yazisiyorum demedim ayrıca engellesem direk o diyecekti bunları anlatmış ben bişey demedim sadece ben o değilim kardeşim bunlar klasik kız Tavlama yöntemleri dedim gec bu ayaklari sen dedim.....Ama siz bize bayan olarak eklemiş demediniz ki, yanlış mı hatırlıyorum? Ha öyle oldu diyelim , onun olduğunu anladığınız an engellemeniz gerekiyordu.