saplantılımı sapıkmı...:(

17 yıl nedir, manyak bence de.

Askeriyede olması iyi bir şey, bir daha rahatsız ederse komutanlığa şikayet edeceğinizi söyleyin. Askeriye böyle saçmalıkları kabule tmez g.tünden kan alırlar.

:) Askeriyeden istifa etmiş manyak yada dediğin gibi kovuldu o zamanlar askeriyedeydim ayrıldım filan dedi çünkü...

O olmadığınıza ikna etmeye çalışarak bi nevi sohbet ermişsiniz. Direk engelleyip hiç muhatap olmayacaktınız.

Evt evt onu sormadım tabiki evlimi değilmi bilememde ben evliyim çocuğum var ...!

eee o zaman ne gerek var bu kadar aklını meçgul etmeye evlisin tanımadığın ve ne olduğunu bilmediğin biriyle ne muhabbet ediyorsun ki...

eşin görse bu yazışmaları evliliğin sallanabilir buna değer mi?

eklemekle hata yaptın..hatanı telafi et sil hemen engelle konuşma..eşinede anlat..yanlışlıkla onayladım falan de..

Engelleyin o zaman. Tam manyakmış :)
tanımadığı biriyle detaylara girmeye ne gerek var zati..

benim anlamadıgım şu tanımadığı biri için evliliğini rikse atıyor ve bunu eşi yapsa neler neler yazarız ve kendi neler neler yapar.

konu sahibi arkadaş yaptığı hiç doğru değil o manyak yazmış eli boş biri olabillir ama karşılığını verdikçe yazmış yani boşa yazmamış adama yol açmışın yazmış.konu sahibi hatalı

kesinlikle katılıyorum.
en başta kabul etmesi hata sonra adam pastaneyi sormuş 118 miyim demiş ne gerek var yani.

Neden tanımadığınız birininin arkadaşlık istediğini kabul ettiniz ve muhabbete girdiniz?

Engelle gitsin arkadaşım ne uğraşıyosun sen de

Sebepleri yaziyo okuduysaniz eğer ayrıca bayan olarak eklemiş herkes neden işine geldiği gibi anlıyor anlamıyorum....

Reactions: s u
Sebepleri yaziyo okuduysaniz eğer ayrıca bayan olarak eklemiş herkes neden işine geldiği gibi anlıyor anlamıyorum....
Ama siz bize bayan olarak eklemiş demediniz ki, yanlış mı hatırlıyorum? Ha öyle oldu diyelim , onun olduğunu anladığınız an engellemeniz gerekiyordu.

Bence bir ürün satıyorsanız o ürünle ilgili başka bir hesap açmalısınız. Neden tanımadığınız pek çok kişi özel bilgilerinizi, fotoğrafınızı içeren kişisel hesabınıza ortak olsun ki? Böyle devam edersen başka problemlerle de karşılaşabilirsin. Bunun dışında bence de erkek olduğunu ve sattığın şeyle alakalı bir konuşma geçmediğini anladığın an cevap yazmamalı ve o kişiyi listenden çıkarmalıydın. Eşine anlatsan da sen haksız çıkarsın çünkü niye muhatap oldun diye eşin de kızacaktır. Engelle kurtul.

Ama siz bize bayan olarak eklemiş demediniz ki, yanlış mı hatırlıyorum? Ha öyle oldu diyelim , onun olduğunu anladığınız an engellemeniz gerekiyordu.
Yeni yazdı zaten 1 aydır yazisiyorum demedim ayrıca engellesem direk o diyecekti bunları anlatmış ben bişey demedim sadece ben o değilim kardeşim bunlar klasik kız Tavlama yöntemleri dedim gec bu ayaklari sen dedim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…