saplantılımı sapıkmı...:(

noldu ki..
geçmiş sayfalara okumadan yazdım yorumumu.
sadece konuyu okudum yazdımda

hemen hemen herkes konu sahibine aynı şeyi dedi neden engellemedin yada neden evli olduğun halde muhabbete girdin diye
bende kendisini hatalı buldum
konu sahibi bana derdin ne senin dedi...ve beni eşim bilirde birine benzetti vb...

insanlar hatalarını görmekten çok hoşlanmıyorlar maalesef

hemen hemen herkes konu sahibine aynı şeyi dedi neden engellemedin yada neden evli olduğun halde muhabbete girdin diye
bende kendisini hatalı buldum
konu sahibi bana derdin ne senin dedi...ve beni eşim bilirde birine benzetti vb...

insanlar hatalarını görmekten çok hoşlanmıyorlar maalesef
Herkesin düşündüğü nedenler farklı olabilir engellememekteki he ben çok görüşmek istiyorum ondan engelleyemedim işte Özür dilerim sizden çok ama çok nolur affedin beni.....

Söylediklerinizde tutarsızlıklar gördüm. Ürün satmak için eklediğiniz bayanla neden 17 yıl öncesini konuşma gereği duydunuz? Hadi konuştunuz ve erkek olduğunu anladınız (ki 17 yıl önceki adamı nasıl hatırladınız?) neden iletişime devam ettiniz? Yaptığınız açıklamaları okudum bana mantıklı gelmedi. Diyelim ki o kadın olduğunuzu anladı ne var bu kadar korkacak? Engelleyin eşinize de söyleyin.

Ne diye cevap veriyorsun da mideni bulandırıyorsun güzel kardeşim.
Engelle sil, kafa rahat..

Bi tarafını yırtsa ne yazar. Evlenmeden önce görüştüğünüz biri ile ilgili olarak eşiniz hesap soramaz ama onunla evliyken yazdığınız mesajların hesabını çatır çatır sorar. Ben olsam ben de sorarım, kendimi kurtarayım derken hepten batırmışsınız. Adamın elinde bi de mesajlar var şimdi :KK57: Ne diye muhattap aldınız?

konu sahibi kivikivi,ben de olsam senin gibi davranırdım.yapmak istediğin taktiği anladım.

defalarca sebebini açıklamana rağmen aynı soruyu sorup durmuşlar.

ayrıca diyelim yaptığın hataydı,olmuş bir kere olaya çözüm bulmak lazım.sen bu konuyu bu yüzden açtın.

ama genellikle buradaki bayanlar konu sahiplerini yargılamaktan ve egolarını bu şekilde tatmin etmekten çözüm düşünemiyorlar.

sana tavsiyem,akıllıca bu işin üstesinden gel,artık eklemişsin,senin o kişi olmadığına ikna et.ama bunu yaparken de fazla yüz verme sakın dikkat et.çok sıkışırsan da eşine anlat.

Tanımıyorsan eklememeliydin ekledin muhabbete başladığında engellemeliydin...

Adam tipik face de kadın avına çıkmış abazan herifin teki...

konu sahibi kivikivi,ben de olsam senin gibi davranırdım.yapmak istediğin taktiği anladım.

defalarca sebebini açıklamana rağmen aynı soruyu sorup durmuşlar.

ayrıca diyelim yaptığın hataydı,olmuş bir kere olaya çözüm bulmak lazım.sen bu konuyu bu yüzden açtın.

ama genellikle buradaki bayanlar konu sahiplerini yargılamaktan ve egolarını bu şekilde tatmin etmekten çözüm düşünemiyorlar.

sana tavsiyem,akıllıca bu işin üstesinden gel,artık eklemişsin,senin o kişi olmadığına ikna et.ama bunu yaparken de fazla yüz verme sakın dikkat et.çok sıkışırsan da eşine anlat.

Çok şükür beni anlayan biri çıktı ya çok tşk ederiim beni anladığın için kendimi çok kötü hissetmeye başlamıştım direk benim anlatmak istediklerimi anlatmışsın çok tşk ederim...:KK43:

• Beğen
Reactions: s u
john hinckley denen kişi , jodie foster ın saplantılı aşığı.

ve bu adam jodie foster ın dikkatini çekebilmek için dönemin başkanı ronald reagan ı vurdu.

peki jodie foster bu durumdan nasıl kurtuldu biliyor musunuz.

70. altın küre ödül töreninde eşcinsel olduğunu açıkladı.

ama jodie foster şu anda evli ve 2 çocuğu var.

film değil gerçek bu anlattıkları.

bunu niye anlattım.bunun gibi tehlikeli olayları bazı

taktiklerle
çözebilirsin.

Isin geregi ekledigin cok dogal. Evet cevap vermemen gerekirdi ama sanirim bunu korkundan dolayi yaptin. Karsindakinin amacini ogrenmek istedin belkide.
Soyle dusunun facebookun itleri eksik olmaz her hangi baska biri size yazmis olsaydi esinizle paylasirmiydiniz? Cevaba gore simdide oyle yapin konusmanizi silmeyin derim ben cunku cevap vermissiniz ne olur ne olmaz

Saplantılı mı, sapık mı diye panik olmaya gerek yok bana kalırsa. Sosyal medya artık anaokulu arkadaşlarımızı buluyor. Adam sonuçta hafiye gibi iz sürüp ev adresine falan ulaşmış değil ki. Altı üstü canı sıkılmış, eskilere gitmiş, internette arama yapmış ve seni bulmuş. Hiç yok yere endişe edip kafanda taşıma. Engelle ve sonra da unut gitsin.

Sıkıntılı bi durum.Demek o zamandan beri çıkaramamış aklından.Engelle bence bidaha muhattap olma.

Neden konu sahibine sanki kocasını aldatıyormuş gibi davranıyorsunuz?bir insanın, kendisini rahatsız eden biriyle tartışması muhabbet etmek mi?ekleme talebini neden kabul ettiğini de açıkladı zaten.

netten 20 yıl önceki arkadaşını bulabiliyorsun artık biliyormusunuz?
merak etmeyin sizi yemez...gören de kapınıza dayandı sanır...

Aman ne olcak bundan demeyi cok isterdim fakat ben sizin yerinize de tirstim .
Ciddi anlamda manyak bence bu adam kesinlikle bi onlem alin

Söylediklerinizde tutarsızlıklar gördüm. Ürün satmak için eklediğiniz bayanla neden 17 yıl öncesini konuşma gereği duydunuz? Hadi konuştunuz ve erkek olduğunu anladınız (ki 17 yıl önceki adamı nasıl hatırladınız?) neden iletişime devam ettiniz? Yaptığınız açıklamaları okudum bana mantıklı gelmedi. Diyelim ki o kadın olduğunuzu anladı ne var bu kadar korkacak? Engelleyin eşinize de söyleyin.
Konu sahibi eklememiş adam eklemis ve bayan profiliyle eklemis. Konu sahibi de kabul etmis. Sonra adam demis, 17 yil once bulustugum kişi misiniz falan diye. Oyle olunca konu sahibi de bunca sene sonra neden beni buldu manyak mi psikopat mi bana bir sey yapar mi diye korkmus ve adam ona musallat olmasin diye o kisi olmadigina ikna etmek icin ugrasmis.

Benim yazılanlardan anladigim bu. Bilmem dogru mu anladim.

Siz de korkmayin. Belki sıkıntıdan aklina gelmistir ve aratmistir isminizi ve bulunca da bi yaziyim.demistir meraktan. Daha fazla muhattap olmayin derim. Engelleyin gitsin. Eger baska hesaplardan ulasmaya calisirsa da esinize anlatin durumu. Mesajlari da silmeyin ki yalanci durumuna dusmeyin elinizde kanit olsun. Bilgilerinizi de gizli tutun. Bir sey yapacagini sanmam ama dikkatli olmak gerekir. Benim sosyal mesyada bir tane fotom ve bilgim yoktur mesela. Sevmem gerek de.duymam.

X