Valla ben diledigimi alintiliyorum, su ana kadar bir skinti yasamadim
Ortaya "avukatlik yapiyolar, saldiriyolar" diye yazmaktan daha iyi bi iletisim saglamaya yariyor. Tavsiye ederim, iyi gunler.
Valla ben diledigimi alintiliyorum, su ana kadar bir skinti yasamadim
Ortaya "avukatlik yapiyolar, saldiriyolar" diye yazmaktan daha iyi bi iletisim saglamaya yariyor. Tavsiye ederim, iyi gunler.
Tüm mesajları okumaya üşenen arkadaşlar için konuyu özetlersek,
- Konu sahibi sosyal medya üzerinden satış yapan biriymiş ve bu yüzden tanımadığı bir bayanı eklemekte (arkadaşlık isteğini kabul etmekte) sakınca görmemiş.
- Konu sahibinin eklediği bu bayan erkek çıkmış. Meğerse yıllar önce bir defa buluşup sonra görüşmeyelim dediği biriymiş.
- Adam "sen yıllar önce aşık olduğum o kızsın" diye tutturmuş, konu sahibi ben o değilim diye kişiyi uzaklaştırmaya çalışmış ama pek başarılı olamamış.
Şimdi konu sahibi Kadınlar Kulübü'ne soruyor: "Bu kişi saplantılı mı, sapık mı? Ne yapmalıyım? Endişe etmeli miyim?"
Bu çerçevede kalırsak harika olur.
Konuyla ilgili cevabımı daha önce yazmıştım zaten ama özetleyeyim: Sosyal medyada anaokulu arkadaşlarınızı bile bulabilirsiniz. Adam saplantılı değil, sadece sıkılmış. Endişeye gerek yok. Engelleyin gitsin.
Tatlım eşine söyleme! Sorun büyür bir aile büyüğüne anlat babama amcna falan gerekirse o sapigin telini al ve aile büyüğünden biriyle konustur ustu kapalı göz dağı da versinler yani arkanızin büyük olduğunu adliye savcı ve ya hakim tarzında birileri olduğunu hissettirsinlrr yoksa parçayı kurtaramazsin
konu sahibine özel mesaj atmayıp da buraya yazıyorsanız "ben sizi alıntılamıyorsam siz de beni alıntılamayın" deme gibi bir lüksünüz yok.yoksa forumda üyelerin yazdığı yorumlara sadece konu sahibi cevap verebilir diye bir kural var da bizim haberimiz mi yok?isteyen istediğini alıntılar.