saplantılımı sapıkmı...:(

Sebepleri yaziyo okuduysaniz eğer ayrıca bayan olarak eklemiş herkes neden işine geldiği gibi anlıyor anlamıyorum....:KK43:

bayan olarak eklediyse konuştukça onun erkek olduğunu anlamış olduğunuz halde sohbete devam etmişiniz neden kızıyorsunuz ki

işine geldigimi anlıyan yok ayrıca siz hatalısınız ve bunu hala devam ettiriyorsunuz.

kaç kez yazdım eşiniz görse bunu ne yaparsınız diye bence bir an önce bunla muhabbeti kesin bizi de suçlamadan önce kendi hatanızı görün..

Yeni yazdı zaten 1 aydır yazisiyorum demedim ayrıca engellesem direk o diyecekti bunları anlatmış ben bişey demedim sadece ben o değilim kardeşim bunlar klasik kız Tavlama yöntemleri dedim gec bu ayaklari sen dedim.....
Siz diyeceğinizi demişsiniz zaten! Daha muhabbete girmedim mi diyorsunuz? Evli bir bayan olarak onun olduğunu anladığım an basardım engeli, klasik kız tavlama vs. demez diyemezdim. O sizin 17 yıl önceki kız olduğunuzu çok ıyı biliyor. Ne diim bari eşinize anlatın , eşiniz bunları okuduğunda ne der bilemicem.

bayan olarak eklediyse konuştukça onun erkek olduğunu anlamış olduğunuz halde sohbete devam etmişiniz neden kızıyorsunuz ki

işine geldigimi anlıyan yok ayrıca siz hatalısınız ve bunu hala devam ettiriyorsunuz.

kaç kez yazdım eşiniz görse bunu ne yaparsınız diye bence bir an önce bunla muhabbeti kesin bizi de suçlamadan önce kendi hatanızı görün..
Sohbet etmedim ya soyledikleri bundan ibaret neden hemen insana pus kaka damgası vuruyosunuz kk bu huyu na kızıyorum sohbet edicek olsam buraya yazmam herhalde Allah Allah....

Hâlâ konuştukça Diyosunuz yazılanlar bundan ibaret eşim böyle yazsaydi kizmazdim kizilicak bişey yazmadım daha çok musallat olmasın diye ben o değilim falan gecistirmeye çalıştım Amaaan....

Hâlâ konuştukça Diyosunuz yazılanlar bundan ibaret eşim böyle yazsaydi kizmazdim kizilicak bişey yazmadım daha çok musallat olmasın diye ben o değilim falan gecistirmeye çalıştım Amaaan....

o zaman neden engellemiyorsunuz ? konuşmadım diyorsunuz ama sorduğunuz sorular var

Ay kusurama bakmayın ama evlı barklısanız neden bu cevaplar?
başıma öyle birşey gelse dırek engellerım ..
Gazetelerde neler okuyoruz. madem cevap falan verdınız durumu dırek eşinize anlatın yoksa durum ileri gidebilir.

Tanımadığınız birinin isteğini neden kabul ettiniz ki?
Herşeyiniz gizli olsun. Arkadaşlarının arkadaşları bile görmesin. Engelleyin hiç bir şey olmaz korkmayın.

Direk engellesem kesin o diyecekti ben ben olmadığıma ikna etmeye çalıştım sizin derdiniz ne yaa....

benim derdim ne olabilir ki arkadaşım konu açtın bende yorum yaptım...

bana göre hatalıydın ve yine hatalısın her ne olursa olsun hatalısın...baştan engelleseydin buda musallat olmazdı yani ben senin için evlilgin için şeyler yazıyorum bana ne diyorsunuz yaptığınız davranış hoş değil.

Buradan fikir alıp istediğiniz cevapları alamadığınız için asabileşiyorsunuz ama yazılanların hepsi normal.
Sanaldan ürün satıyorsanız ayrı hesap açmanız gerekirdi.

Engelleyince bir şey olmaz demiştim ama geç kalmış olabilirsiniz. Bu adam sizin daha önce gittiğiniz ve etiketlendiğiniz yerlerden nerede olduğunuzu bulabilir.

Hem direk engellersem o olduğumu anlardı diyorsunuz, hem de kadın sandım diyorsunuz. Ben anlamadım hangisi doğru?

Sebepleri yaziyo okuduysaniz eğer ayrıca bayan olarak eklemiş herkes neden işine geldiği gibi anlıyor anlamıyorum....:KK43:
siz satış yaptığınız adreste kendi adınızı soyadınızı mı yazdınız ? bu adam sizi nasıl bulmuş ? hem siz evlenmişsiniz adınızı soyadınızı yazsanız bile soyadınız değişmiştir.
hadi hepsini geçtim anladığınız an engellemek yerine adamla konuşmaya devam etmişsiniz..
belayı başınıza kendiniz örüyosunuz haberiniz olsun

Aman Allahim aynı ben bilmem eşim bilirde bi bayan vardı ona benziyosunuz....

Direk engellesem kesin o diyecekti ben ben olmadığıma ikna etmeye çalıştım sizin derdiniz ne yaa....
Zaten o kişisiniz neden olmadığınıza ikna etmeye çalışıyorsunuz bir daha görmeyeceğiniz biri için bu çaba fazla engelle geç.

Arkadaşlar sosyal ağdan biri eklemiş kabul ettim.Bana arzu pastanesi nerde dedi dedim ben 11880 miyim git oraya sor dedim, dediki siz x yerde çalışmadınızmı daha önce taa 17 yıl öncesinden bahsediyo kardeşim git dedim ben evli barklı mutlu mesut yaşayan bir bayanım burdan sana iş çıkmaz git kendine uygun birini bul dedim ama sonradan hatırladım detaya girdi ben anlamıyomuş gibi yaptım ben o değilim dedim ama çocukla bir kez buluşmuştuk pastanede neyse benim hoşuma gitmedi o zamanlar cep teli yok işyerini aramıştı vs bende arama demiştim laftan anlamıyodu arkadaşları aradı daha sonra kendini vurdu vs diye askeriyede görevli bir çocuktu. Ben yine tınlamadım bir buluşmayla ya dedik çattık o zamanlar neyse zar zor kurtuldum tellere çıkmadım vs. beni bulmuş 17 yıl sonra ben dedi yanlış anlamayın arzu pastanesinde buluşmuştum bir bayanla aşık olmuştum dedi.bir görüşmeyle insan aşıkmı olur vs dedim. hala çok güzelsin vs dedi kardeşim git dedim ben o değilim dedim.... Ama şimdi korkuyorum bu adam saplantılı bence sen osun deyip duruyo bana bir buluşmayla 17 yıl sonra beni bulmuş ya bide bu beni arar bulurmu sizce başka şehirde oturuyo hastamıdır nedir anlamadım gitti yaa....:KK43:
tanımadığınız adamları neden ekliyorsunuz.

lütfen üslubunuza dikkat edin bir ben değil çoğu arkadaşta aynısı yazdı demek herkes aynı fikirdeyse ortada hata varsa oda sizin davranışınız.

şimdi beni birilerine benzetmekten vazgeçip sapığınızla ilgilenin sizle polemiğe girmiyecem.

şurdaki üslubunuzdan dolayı yaptığım yorumlarım ne kadar doğruymuş bir kez daha anladım...

Siz mi tuhafsınız biz mi tuhafız anlamadım.
Şurada herkes aynı yorumu yapıyor bi 5 dakika durun düşünün hata yapmışsınız yok benim süper evliliğim var falan adama bunları anlatmaya ne gerek var?
Ayrıca 17 yıl önce görüşmüşsün sen olduğunu anlasa ne olur anlamasa ne olur?

Arkadaşlar sosyal ağdan biri eklemiş kabul ettim.Bana arzu pastanesi nerde dedi dedim ben 11880 miyim git oraya sor dedim, dediki siz x yerde çalışmadınızmı daha önce taa 17 yıl öncesinden bahsediyo kardeşim git dedim ben evli barklı mutlu mesut yaşayan bir bayanım burdan sana iş çıkmaz git kendine uygun birini bul dedim ama sonradan hatırladım detaya girdi ben anlamıyomuş gibi yaptım ben o değilim dedim ama çocukla bir kez buluşmuştuk pastanede neyse benim hoşuma gitmedi o zamanlar cep teli yok işyerini aramıştı vs bende arama demiştim laftan anlamıyodu arkadaşları aradı daha sonra kendini vurdu vs diye askeriyede görevli bir çocuktu. Ben yine tınlamadım bir buluşmayla ya dedik çattık o zamanlar neyse zar zor kurtuldum tellere çıkmadım vs. beni bulmuş 17 yıl sonra ben dedi yanlış anlamayın arzu pastanesinde buluşmuştum bir bayanla aşık olmuştum dedi.bir görüşmeyle insan aşıkmı olur vs dedim. hala çok güzelsin vs dedi kardeşim git dedim ben o değilim dedim.... Ama şimdi korkuyorum bu adam saplantılı bence sen osun deyip duruyo bana bir buluşmayla 17 yıl sonra beni bulmuş ya bide bu beni arar bulurmu sizce başka şehirde oturuyo hastamıdır nedir anlamadım gitti yaa....:KK43:
Ben tanıdıklaırmı bile eklemiyorum.Samimi görüştüğüm iletişimim olan insanları ekliyorum hesabıma.Ayda yılda bir görüştüğüm veya öylece tanıdığım insanlar niye hesabımda olup her paylaşımımı görsün.Sen tanımadığın birini ekliyorsun.Tanıdık çıkıyor.Ve evli barklıyım diyorsun.Ne desem bilemedim.

X