Saplantılı Şekilde Aşığım ve Aşamıyorum

Evet tabikide sadece kadinlarin okudugunu SANMIYORUM. Okuyanini bulmusken uyariyorum. Cunku rahatsiz edici bi durum. En azindan benim açımdan. Millet konu acarken herkes anonim bile olsa utaniyorum vs diyerek aciyo cinsellik iceren konulari veya baska dertlerini. Kadinlar klubune utanarak konu acan birisi bunu erkeklerinde bilmesini istemez kusura bakma. Kadinlar hakkinda bilgiyi git bence baska bi yerden al.

Siz niye buna bu kadar takildiniz burada takilma konusuna? Jinekoloji & tup bebek & bebek buyuturken bolumunu esiyle ya da kendi bireysel hesabiyla takip eden yuzlerce erkek uye var.

Oruç olmasam okurdum. Denedim de sürükleyici değil. Yorumlara baktım. Umrumda değil aşkın falan. Burası Kadınlar Kulübü.

Siz niye buna bu kadar takildiniz burada takilma konusuna? Jinekoloji & tup bebek & bebek buyuturken bolumunu esiyle ya da kendi bireysel hesabiyla takip eden yuzlerce erkek uye var.
Tamamda ben rahatsiz oluyorum. Erkek uyede yasak yani. Erkeklerin ve kadinlarin yazabildigi anonim bi site illaki vardir. Orda konusabilirler kadinlardan fikir alabilirler. Hem ben biliyorum oyle bi site. Ama kadinlar klubunun sadece kadin uye kurali var yani

Şunu da anlamıyorum buraya yazıyorsanız bir şeyi herkes okur tabiki kadın erkek ayrımı yok ki rahatsız oluyorum nedir?
Kadinlarin ve erkeklerin dertlerini anonim olarak anlatabildigi. Sorularini sorabildigi baska siteler var. Bi erkegin o siteleri degilde sadece kadin uyelerin kullanabildigi siteyi takip etmesi bence tuhaf. Ben rahatsiz olurum sen olmazsin degisebilir kisiden kisiye.

Cinsiyet dedektörü olmadiktan ya da tc kimlik eslestirmesi yapilmadiktan sonra uye olmak isteyen oluyor.Yapicak birsey yok.Kimse bizi burda üstsüz gormuyor merak etmeyin :)

Karşı cinsin fikir ve duygularını anonim olarak merak etmiş olabilir ve bu insani bir şey bence. Sonuçta erkeklerin engellenmediği bir platformda ve Kişi bunun farkındaysa eğer hassassa paylaşım yapmaması daha mantıklı gibi geliyor bana... tabi herkesin düşüncesi farklı olabilir ama bir de mantık diye bir şey var.

Cinsiyet dedektörü olmadiktan ya da tc kimlik eslestirmesi yapilmadiktan sonra uye olmak isteyen oluyor.Yapicak birsey yok.Kimse bizi burda üstsüz gormuyor merak etmeyin :)
Evet biliyorum hepsini engellemenin mumkun olmadığını. Hic erkek yok hic erkek okumuyo vs demiyorum arkadaşa. Ben erkek uyeye karşıyım. Evet gizli gizli uye olanlar var. Ama uye olanini bulmusken elestiriyorum.

Güldürmeyin beni :) sitenin kurucusu da erkek, O da okuyorsa?
İnternette paylaştığınız her şey sizden çıkar. Kadın, erkek, çocuk, genç herkesin ulaşabilmesi mümkün. Eğer bir rahatsızlığınız varsa bu konuda ona göre yazın

Bir süre çevrilmeye çalışıldım aslında farkındayım. Bi ara tekrar buluşma konusu olmuştu o ara engelimi de kaldırmıştı. Bi şeyleri farkedip tepki verdiğimde geri adım attı ve komple engellendim zaten. İlgi alanları konusunda da uğraşıyorum. Teşekkürler.

Okuyana kadar mune seni uçurur zaten. Yazdıklarının çoğunu okumadım ama okuduğum kadarıyla feminen bir yazı tarzı var bence feyksin.

Yani kadın olup erkek taklidi yapmak için olunabilecek en saçma yerdeyim bence. Hani erkeksin, umrumda değilsin tarzı mesajlara maruz kalmaktan keyif alacak biri de olmazdım kadın olsaydım. Sağolun yine de.

...

Bir de şu cinsiyet konusuna bir şey söylemek istiyorum. Tepkilerinizi zaten göze almıştım sorun değil ama okumaya dahi tepki verileceğini düşünmemiştim.

Anonim olarak kadin ve erkeklerin oldugu yerde paylasim yapsin o zaman arkadas. Kadinlari anlamak dina takip ediyomus. Ordada anlar kadinlari

C coeninti
Arkadaşım sen de gençsin, zannediyorsun ki illa il acısını sen çekiyorsun falan destan yazmışsın ama geçiyor merak etme.
2-3 sene sonra haline gülersin.
Biraz asosyal moddan çıkıp normal yaşıtların gibi yaşamaya bak. Şiir falan güzel ama insanı melankoliye sürüklüyor.
Dinlediğin şarkılara varana kadar bir gözden geçir bakalım.
Biraz popüler kültür iyidir. Dozunda aptallık da öyle.
Yalnız tek takıldığım nokta telefon kullanmaman. Bu devirde helal olsun diyorum. Nedenini anlamasam da. Ama bak bu bile anormal. Biraz normal olmaya bak sen.

Zaten ona gore paylasim yapip yazıyorum. Anonimiz evet fotograf atmadigimiz surece desifre olmuyoruz ama kusura bakmayin tuhaf geliyo. Evet okuyabildiklerini biliyorum ama ben girip okumazdim. Kadinlarin ve erkeklerin iliskileriyle ilgili anonim olarak soru sorabildigi baska siteler var. Amac kadinlari anlamaksa orda oluyabilirdi. Bana sadece kadinlarin kullandigi bi platformu uzun sure takip etmek tuhaf geliyo.
Kazen admin okumasi gerekir okur tabiki. Ama dedigim gibi bisey arastirirken aa kadinlar ne demis su siteyede bakayim demek farkli duzenli olarak disaridan takip etmek farkli

Adam dürüst olmuş anlatmış, isteyen okur istemeyen işi olan okumaz. Benim anlamadığım "çok uzun okuyamam" diye yorum atmak.. Ne manaaaa

Arkadaşım kız senden hoşlanmıyor. Hiç hoşlanmamış.. Boşlukta olduğu vakitlerde görüşmüş, yazışmış.. Yaşın itibariyle içinde olanları tahmin edebiliyorum, biliyorum zor.. Kendini oyalayacak işler yap, okula odaklan ya da yeni bir hobi edin.. Mutlu olabileceğin şeyler yap.. En güzel yıllarını bu halde geçirme :) Ve evet bütün bunlar zaman alıyor ama unutuluyor.. O konuda rahat olabilirsin.. Musmutlu aşkların olsun :)

Bir kadın için saplantılı insan kadar itici bir şey olamaz. Hatta bence bu cinsiyetten bağımsız olarak itici bir şey. Hoşlandığı kişi tarafından istenmediğinde gidecek kadar iradesi olmayan, gerçek bir ilişki yerine duygu artıklarıyla idare eden, dünyada başka insan yokmuş gibi triplere giren melankolik takılan, kendini sevilmeyen insan durumuna bile isteye düşüren birine bir insan olarak saygı duyamıyorum ki kadınlar hiç duymaz. Kadınlar karşılarında böyle ezik davranışlar görmek istemiyor. Ne istediğini bilen, onu alan, alamazsa arkasına bakmadan devam edebilecek özgüvene sahip biri her zaman daha revaçtadır, kadınlar onu kaybedeceğini bilirler. Üzgünüm ama loser olmayı siz seçmişsiniz.

Valla 20 ki yaşlarının başında öyle salaklıklar yaptım ki, erkek olup kadınlar kulübü takip etmek epey masum olurdu :)
Bir zaman sonra kendi hayatı olacak ve saçma gelecek zaten. Bu kadar endişe edecek bir durum yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…