Saplantılı Şekilde Aşığım ve Aşamıyorum

Guzel kardesim disari cik, elinin dokunacagi gozunun gorecegi bi sevgili edin.
Ugrasma bu islerle.

ne yalan söyliyeyim atlaya atlaya okudum. ama takıntılı sevmek nasıl olur gayet iyi bilen biriyim. sana önerim uzak dur. sen onun sıkıldıgında ulaştıgı, egosunu okşadığı, garanti gördüğü birisin. sana ulaşılmaz geldiğinden gözünde daha da büyütmüşsün. bu kızdan sana hayır yok. unutacaksın ama biraz zor olacak. sonrasında da iyi ki uzak durmuşum diyeceksin. tecrübeyle sabit..başka kadınlarla ilgilen bence, vakit geçir. illa ki biri seni etkileyecek

Valla hoş olsun ya da olmasın bunu yapan yedek listeleri dolduran kadın da erkek de karaktersizdir.

İdealize etmenin getirdiği absürtlük de burada işte. "arkasından konuşturmuş gibi oldum" da bilmemne. Kardeş kim tanıyor burada kızı abartma istersen.

O kadın düşmanı ergenlerden olma tamam da sen onlardan olmayacağım diye fazla kasmışsın Kendini sev, değer ver. Gerisi sonra.

bu erkek milleti siz kadın kadına çok konuşuyorsunuz diyor kendileri para futbol vs. lan bu dertlerinizi kendi içinizde paylaşanıza. bi el atmadığınız kadınlar kulübü kalmıştı. biz birbirimizle paylaşıyoruz diye bi ton laf ederler kendileri tövbe konuşmazlar. öyle ise kendi derdiniz kendi içinizde patlasın. kk'dan uzak durun yahu..

1. Cok pesimistsin biz bile sıkıldık yani.
2. Herşeyi çok büyütüyorsun bu da henüz ergenlikten çıkmadığın için.
3. Daha çok küçüksün ama sevgili olmadan yaşayamayacak gibi davranıyorsun. Azıcık sosyalles ne bileyim sevgili olacaksa da internetten değil gerçek hayattan olsun.

İmkanın varsa tatile çıkmanı öneririm. Özellikle aktivite yapabileceğin kafanı dağıtabileceğin bir tatil. Hatta yurtdışına çık. Bulunduğun ortamdan uzaklaş bi süre. Yeni arkadaşlar edin. Sürekli aynı şeyleri yapıp düşünmen seni yorar ve dediğin gibi takılır kalırsın. Önünde uzun bir yaşam var. Bu yaşlarını iyi değerlendir. Sonra daha çok üzülürsün. Hayatına da bi süre kimseyi alma. Dinlen.
Umarım çabuk atlatır ve gençliğinin tadını çıkarabileceğin yaşantına başlarsın.

Kesinlikle git iyi bir psikolog bul o daha doğru Yönlendirmeler yapacaktır .

Ay ben dayanamiyciğım etiketliyciğım. Hic yapmamistim ilk olsun mademmm.
Mune

Kardes kk dan uzak dur. Adı ustunde KADINLAR KLUBU. derdin varmis anlatamamissin vs vs. Ama neden manyak gibi uzun suredir takip ediyodum kadinlar klubunu okuyodum vs diyosun ben cok rahatsiz oldum

Ben kadınların bakış açılarını anlamak adına okuyorum burayı. Bunun neden rahatsızlık verici olduğunu anlamadım. Burada sadece kadınlara anlatabileceğimiz şeyleri anlatıyoruz dersen de ilişkilere yönelik başlıkları takip ediyorum. İçinde erkeğin olmadığı ya da erkeklerin neden olmadığı başlıklara bakmam yani.

Evet arkadaşken iyi olduğumuzu ve bunu sevdiğini biliyorum. Dediklerine uyuyorum o yaptığım da işte 6 ay sonraki bi gaflet anıydı. Şu an telefonum yok zaten, ortak yerlerde hesabım yok. Velhasıl anlık olarak sadece kafamın içinde kendisi, onu da halletmek adına uğraşıyorum.

Guzel kardesim disari cik, elinin dokunacagi gozunun gorecegi bi sevgili edin.
Ugrasma bu islerle.

Gördüm ben bu kızı şehrine gidip, yazmamışım.

Yedek olsam oyuna girerdim diye düşünüyorum. Arkadaş çevresinden de bilgi alabildiğimden ve arkadaşlarımla da tanışıklığı olduğundan 1 yıla yakındır sevgilisi ya da ona benzer bi şeyin olmadığını biliyorum. Olsa ''bak var lan yeter unut artık'' diye yazmamalarına imkan yok. İdealize etmekle fazla değer vermek farklı şeyler. Evet abarttım sanırım. Kızma tamam :d

1. Haklısın
2. Haklı olabilirsin
3. Öyle davransaydım şu an sevgilim olurdu. 21 yıldır böyle yaşıyorum, böyle yaşayamayacak gibi olmadığıma eminim. Bence yanlış değerlendirdiniz bu konuda ve benim hatam ben bu kızı gerçek hayatta gördüm yanına giderek. Tanışma oradandı yani.

Cidden bunun sebebini çok merak ettim. Manyaklıkla ne alakası olduğunu anlayamadım açıkcası. Burada erkek istememenizi anlıyorum, zaten ben de banlanacağımın bilincinde yazdım ama okumalarını dahi istememek sence biraz fazla ayrımcı olmadı mı? Neyse konu benden çıktı. Teşekkürler yazdığın için.

Sen sanıryormusun ki KK yı sadece kadınlar takip ediyor..
Açtığınız bütün konular internet aleminde herkes okuyabılır yani . Okunmasından rahatsız olacağınız konuları açmayın.

Dipnot: Konu ile ilgili bir sorunun varsa etiketlemek yerıne şikayet et butonunu kullan. Etiketi bazen görmüyorlar.

Adı kadınlar klubu sayfanin. Bilmem farkinda misin? Ben esime bile okutmuyorum burda yazan konulari. Bazen ben telefonla ugrasirken kafasini uzatiyo napiyosun diyo. Kadinlar klubundeyim uzak dur diyorum gulusuyoruz. Anlayis gosteriyo.
Iliskilerle ilgili olanlari okuyorum diyosun ama konu basligi "eşim, sevgilim" vs olup cinsellik sorunlari anlatilan bi cok konu var mesela. Bunu bi erkegin okumasini kimse istemez.
Gerek kv kp konulari gerek iliski konulari burda kadınlar okusun yorum yapsın diye var. Erkekler girip okusun diye degil.

Biliyorum sadece kadinlarin okumadigini. Ama erkeklerinde okumasi yine rahatsiz edici bence. Tamam tesekkur ederim sikayet edicem

Cinsellik sorunlarının geçtiği başlıklar da erkeğe dair olduğundan açıkcası okumakta sakınca görmüyorum. Görsem bile zaten kimliği belli olan kimse yok burada. Anonim yazmanın olayı da bu zaten. Açıkcası bunları okuyan erkek de tek ben değilimdir. Hani beni şikayet de edebilirsin ama ben banlandıktan sonra siteyi okuyan herkesin kadın olacağını sanman kendini kandırman olur. Bir putu kırdıysam kusura bakma.

Ay bu ne romantiklik bu ne duygusallık arkadaşım, seni parmağında çevirir bu kız. Bu kadar çantada keklik olunur mu? İyi birine benziyorsun kardeşim yaşımdasın. Kendine başka ilgi alanları bulmanı hiçbir insan için bu kadar zaman ve emek harcamamanı tavsiye ederim. Sen kendine bir hayal yaratıp ona aşık olmuşsun. Saplantı olmasının sebebi bu. Çünkü kimse o hayal kadar kusursuz değil. Bu hassaslık ile yaşanmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…