Saplantılı Şekilde Aşığım ve Aşamıyorum

okuyan var mı Allah aşkına?
Özet ne?

Kitap mı bu üşendim okumaya ama merakta ettim

Keşke elalemin insanına gösterdiğin sevgiyi ve saygıyı kendine de göstermiş olsan. Aşk ilişkileri gerçekten çok yorucu. Yalnız kalmaktan bu kadar mı çok korkuyorsun? Üşenmedim hepsini okudum. Daha 21 yaşındasın ya ne bu ciddiyet abi. Evlenecek değilsin git hayatını yaşa. Kendi kendini mutlu et. Bana göre kıza karşı davranışların da çok aptalca. Yok şiirler yazmak yok kıyamamak. O sana çok güzel kıymış ama kardeş xd Aklını başına al. Şu hayatta seveceğin iki şey olsun. Biri seni doğuran anan biride kendin. Bende 22 yaşımdayım. Gerçek sevgimi hiç olmayacak birine verdim ve daha ayrılalı 7 ay oldu. Yediğim ihaneti de hiç unutmadım ama hiç de erkek peşinde ya da aşk peşinde koşmadım. İnsan yalnız kalınca yeminle kendine geliyor. Ne yaşamışım ben ya diyorsun. Karşılıklı sevgimi istiyorsun git kedi köpek sahiplen. 3 kedim var sevgimi sevgilerini onlarla yaşıyorum. Uzak mesafe ilişkisinden uzak dur. Arkandan bolca kazık yiyorsun. Yani kısacası kendine gel canından başka hiçbir şey kıymetli değil bu hayatta. Ölümlü dünya hayatını yaşa kimseye de bel bağlama.

Bu konuyu açan erkekse saplantılı dediği aşkını çoktan silmiş kimbilir kaçıncı aşka yelken açmıştır ..

Okuyan özet geçebilir mi?

Yıllar geçmiş...Cidden merak ettim bu işin sonunu.Noldu?

Boşandığım tarihte yazılmış konu.. duygulandım.. keşke hortlatmasaydınız ya gece gece sigara yaktıracaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…