Sapık ruhlu adam!!

Aynen katılıyorum. Zaten toplumumuzu hep dinle kandırmaya çalışmadılar mi?

konu basına yansısa...mesela Ayse Arman son gunlerde hep bu konularla ilgili yaziyor kosesinde....bi citlatilsa mesela.....halen o okulda görev yapması korkunc...

++++++++++++++++++++++++++

konu basına yansısa...mesela Ayse Arman son gunlerde hep bu konularla ilgili yaziyor kosesinde....bi citlatilsa mesela.....halen o okulda görev yapması korkunc...
Ben şifremle giriş yapmamışım uzun süredir yorum gelmiyor diye bakmıyordum kusura bakmayın gerçekten. Olaylar olduktan sonra 1ay süresince bu adam okuldaydı biz kadınlar tepkiliydik erkekler gayet rahat konuşup sohbet ediyordu. Ben bir erkek arkadaşı çağırıp anlattım haberimiz yoktu dedi. O da başka bir sendikalı. Müdürle gidip konuşmuş işte neden uzun sürüyor olayı mı kapatıyorlar tv. Ye vererirz bu haberi sendika aracılığıyla yayarız vs diyince müdür baya korkmuş sonrasında beni çağırıp bu konu gizli tutulacak biz sizin adınız geçmesin madur olmayın diye özen gösterdikçe siz konuşuyor musunuz gibi bişeyler söyledi. Zaten gidecek pisliği bulaşmasın size dedi. Bir şey diyemedim peki dedim çıktım odasından

Adamın ortaokula tayin olması da daha acı verici geeçekten bizin okulda da 9lar daha saf ve korumasız oluyor sınıf büyüdükçe çocuklar daha bilinçli oluyor kendilerini koruyabiliyorlar ortaokul öğrencisini kandırmak çok daha kolaydır. Hangi akıl ve mantıkla böyle bir tayin yapılıyor anlamak güç gerçekten. Bu tecavüz olayları bence bu kişilerin bu şekilde bir çok kez görmezden gelinmesiyle oluyor. Bu olayda bunu anlamış oldum ben

ama yapılan birşey yok hala. ..cok mide bulandırıcı....basin duymali

Meslekten men edilmedikce bu sapiklarin önü hep açik maalesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…