Sapık mıyız biz?!!?? Bu nasıl zihniyettir!!

Nasıl yaa
Eşinin yeğenini taciz ettiğini düşünse.sadece çocuğu uzak tutmaz adamı da boşar heralde, normal insan bunu yapar heralde, ama sen sapık ama uzak tutarım canım ne olacak dersin heralde
Hayır tabikide.elbette öyle bir durumda boşanması da lazim ama her ihtimale karşılık bunun altındaki sebep anlasilana kadar yegenini uzak tutmasinda fayda var die düşünüyorum

Kafes fikrini dusunun derim ve kacarim.

Hayır tabikide.elbette öyle bir durumda boşanması da lazim ama her ihtimale karşılık bunun altındaki sebep anlasilana kadar yegenini uzak tutmasinda fayda var die düşünüyorum

E bunu böyle söyle o zaman üslubun ve kullandığın imoji çok sevimsizdi mesajını dön bi oku istersen

Maalesef çocuğa öğrettiği şey doğru, doğru olmak zorunda çünkü oldukça kötü bir zamanda yaşıyoruz. Ama verdiği tepki doğru değil, bir yanlışlık muhakkak var. Hadi eşinize verdiği tepkiyi hoş görelim, sonuçta kız çocuğu ama size karşı, üstelik kendine ellettin demesi filan sanki bir travmaya işaret ediyor.

Ben şu yaşımda yeni yeni küçükken uğradığım küçük tacizleri fark ediyorum, sevgi dolu hareketler sandığım pek çok şeyin iç yüzünü yeni yeni anlıyorum. Annemin izole tavırlarından dolayı 12-13 yaşıma kadar çok bir şeyin farkında değildim, ki bir kız çocuğu için geç bir yaş. Muhtemelen yengeniz de küçüklüğünde bu tarz olaylarla karşı karşıya kalmış, belki de çok daha ağır şeyler yaşamış, onun etkisiyle de şu an bu tavırlar içinde olabilir ya da sizinle görüşmek istemiyor, arayı açmak için bu tarz olaylar içine girmiş.

Ondan sonra gelsin vajinusmus, kızlık zarı ile kafayı bozma, hamam taşından hamile kalma efsaneleri vs...

Ben bastan sona yanlis buldum annenin tavrini. Aile icinde bu tarz seylerin yasandigini duyuyoruz evet ama hala bu yigenine dokunamayacak mi, yeri gelir minciklarda, siz cocuga ne yapmis olabilirsiniz, bu kadari cok uc.
Esinizden korumasini anlayabiliyorumda sizden ne icin koruyor.
Gecmisinde birseyler yasamis olabilir evet ama siz koskoca kadinsiniz dogruyu yanlisi bilirsiniz, hem ayrica ben cocuguma o sekilde artniyetle davranildigini gorsem aninda delirirdim, ne icin beklemis.
Sozleri ayrica cok cirkin.
Yigenimizi de sevemiyecegiz artik.

Mesajınız fazlasıyla tahrik edici bence.
Sizin ailede böyle mi karşılanıyor bu durum ?
Yok bu ulkede olaylar boyle yasaniyor...
Bizzat konunun uzmanlarinin agzindan duyoyor. Haberlerdede bu tur konulari tekrar tekrar izliyoruz.
Ne guzel milletin hayati gulbahcesiymis. Bi bayram havasi bu ulkede hic yokmus gibi yasamak en cok da bu midemi bulandiriyor

Niye ki hergün okuyoruz izliyoruz neden eşinin zarar verme ihtimalini düşünmüyorsunuz anlamadim. Nie benim aileme geldi konu

Evet tacizi tecavüzü her gün okuyoruz ve evet akraba dahi olsa kimseye gereğinden fazla güvenmemeliyiz bu konuda haklısınız ama bir taciz vakası irdelenirken "hmmm eşinizin yeğeninizle ilgilenmesi manidar" şeklinde bir ifade kullanmanız çok incitici.Zarar verecek insan zaten bunu anne babasının yanında yapmaz,bir aile ortamından bahsediliyor.
Konu ailenize empati yapmanız maksadıyla geldi,hani derler ya kişi kendinden bilir işi diye o manada

Bence çocukları kafeslere kapatalım. Kimse dokunmasın, aile üyelerine de bilet kesilsin. Çocuklara uzaktan fındık fıstık atıp sevgilerini göstermiş olsunlar.

Yahu çocuk istismarı almış başını gidiyor tamam da paranoyak bir nesil yetiştirmek mi bunun çaresi. Klasik Türk kafası işte ya hep ya hiç...

E bunu böyle söyle o zaman üslubun ve kullandığın imoji çok sevimsizdi mesajını dön bi oku istersen
ewet okudum bi onceki mesajimda da anlattığım buydu sadece bu kadar ayrıntılı girmedim konuya boşanmak falan.ne diyim esinden uzak tut boşan falan mi diyim.herhalde konu sahibi yengesinin bu tavrının altında yatani arastiricak oyle bi durum varsa da bosanacaktir.benim bosanma konusuna deginmeme ne gerek.var

Arkadaşlar trafik kazaları da oluyo, hem de çok sık, ne yapalım?

İşte bu ne yapalım noktasinda trafiğe çıkmayalım diyen insan fanatik insandır, bu konudaki anne de öyle, bir anne baba her daim evladına kol kanat germeli atmaca gibi ensesinde olmalı ama yolu bu değil, bu avamlıkta bir kadın eğitim falan veremez

Başka bir konu sahibi ile benzer başka bir konuda yorumum farklı olabilirdi ama bu kadın resmen bilenmiş, kendini ellettin ne demek artık yaa

Taciz yok demiyoruz ki zaten taciz tecavüz bu ülkenin iğrenç gerçeği ama insan ufacık çocuğun yanında aile ortamında halasına çocuğumu elliyorsun kendini elletiyorsun eşin de pis herif vs derse orada tacizin ötesinde psikolojik olarak düşünülmesi gereken başka hususlar vardır diyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…