- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
- Konu Sahibi dreamtheater34
-
Ewet eşinizin yegeninizle bu kadar ilgilenmesi manidar.
Hayır tabikide.elbette öyle bir durumda boşanması da lazim ama her ihtimale karşılık bunun altındaki sebep anlasilana kadar yegenini uzak tutmasinda fayda var die düşünüyorumNasıl yaa
Eşinin yeğenini taciz ettiğini düşünse.sadece çocuğu uzak tutmaz adamı da boşar heralde, normal insan bunu yapar heralde, ama sen sapık ama uzak tutarım canım ne olacak dersin heralde
Kafes fikrini dusunun derim ve kacarim.Iste bu yuzden hergun cocuk istismari tecavuzu okuyoruz aynen devam edin.
Bu zihniyetten insanlar cocuklarini korumaktan cekiniyor.......
OLAN SANA BANA DEGIL COCUKLARA OLUYORRRR
Oldu sen cocuga istedigin gibi dokunamiyacaksin diye, cocuga ne olursa olsun dimi budur yani cocuk sevgisi...
Sevgi dokunmak degildir sadece. Onun iyiligini dusunmektir. Caninin istedigini degil, dogru olani yapmaktir.
Hayır tabikide.elbette öyle bir durumda boşanması da lazim ama her ihtimale karşılık bunun altındaki sebep anlasilana kadar yegenini uzak tutmasinda fayda var die düşünüyorum
Ewet eşinizin yegeninizle bu kadar ilgilenmesi manidar.
Niye ki hergün okuyoruz izliyoruz neden eşinin zarar verme ihtimalini düşünmüyorsunuz anlamadim. Nie benim aileme geldi konuMesajınız fazlasıyla tahrik edici bence.
Sizin ailede böyle mi karşılanıyor bu durum ?
evet hatta abartıyorsun diye bize çıkışmıştı, siz babaları tarafından tacize uğrayan kaç çocuk var biliyor musunuz diye.. e anneleri tarafından tacize uğrayanlarda var.. bu durumda en iyisi banka kasası falan mı acaba?
Beyinler göçü mode on
Beyinler addaa gidiyor hadi arkalarından el.sallayalım
Yok bu ulkede olaylar boyle yasaniyor...Mesajınız fazlasıyla tahrik edici bence.
Sizin ailede böyle mi karşılanıyor bu durum ?
Niye ki hergün okuyoruz izliyoruz neden eşinin zarar verme ihtimalini düşünmüyorsunuz anlamadim. Nie benim aileme geldi konu
Kardesim evlenince ölü taklidi yapacagim onlarin yaninda hele cocuklari olursa ben aslinda yokum diye dolasirim artik. Kimin ne dusunecegi belirsiz.Migrenim tuttu
ewet okudum bi onceki mesajimda da anlattığım buydu sadece bu kadar ayrıntılı girmedim konuya boşanmak falan.ne diyim esinden uzak tut boşan falan mi diyim.herhalde konu sahibi yengesinin bu tavrının altında yatani arastiricak oyle bi durum varsa da bosanacaktir.benim bosanma konusuna deginmeme ne gerek.varE bunu böyle söyle o zaman üslubun ve kullandığın imoji çok sevimsizdi mesajını dön bi oku istersen
Yok bu ulkede olaylar boyle yasaniyor...
Bizzat konunun uzmanlarinin agzindan duyoyor. Haberlerdede bu tur konulari tekrar tekrar izliyoruz.
Ne guzel milletin hayati gulbahcesiymis. Bi bayram havasi bu ulkede hic yokmus gibi yasamak en cok da bu midemi bulandiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?